Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Programele de spalare la AEG FSE52910Z

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat vase cu o capacitate mare de incarcare, si care sa aiba senzori care sa te ajuta atat la spalarea automata, cat si la reducerea costului la spalare, AEG FSE52910Z poate sa fie una din optiuni.

Din pacate AEG nu este prea cautat in Romania, caci toata lumea vrea Bosh, si Whirlpool 🙂 In cele ce urmeaza vorbim despre o masina de spalat vase complet incorporabila, cu o capacitate de 14 seturi, deci are si tava pentru tacamuri, brat de pulverizare inferior de tip satelit, program Auto Sense, lumina proiectata pe podea, si altele.

Citeste descreierea completa

AEG FFB93706PM de 15 seturi si eficienta energetica maxima

Daca vret o masina de spalat vase incapatoare, cu cat mai multe programe de spalare, setari si optiuni, insa sa aiba si eficienta energetica maxima, AEG FFB93706PM poate fi modelul pe care il cautati. Acesta nu este deloc ieftin, insa are o capacitate de incarcare de 15 seturi, 9 programe de spalare a vaselor plus programul de autocuratare, 5 optiuni, si 7 setari diferite precum stralucirea sau contrastul afisajului.
Din cele 9 programe de spalare una este complet Automata, insa in afara de acesta, alte 4 sunt ajutate de senzorul de incarcare, care regleaza consumul de apa, dar si durata programului!
Vorbim deci despre un model de top, care nu are cum sa fie si ieftin.

 

Citeste descreierea completa

AEG FFB53630ZW si FB53630ZM cu eficienta energetica maxima

Masinile de splat vase AEG FFB53630ZW si FB53630ZM sunt doua modele identice din punct de vedere a functionalitatii, a programleor de spalare si a tehnicilor de spalare, singura diferenta intre cele doua fiin culoarea exterioara. Cel cu terminattia W este modelul Alb, iar cel cu M este Inox. Ambele au o eficienta energetica de A+++, ofera programe de spalare cu senzori, dar si extra-optiuni precum TimeSaver sau extra uscare. Ca si programe de spalare, acestia au doar 5, si desi sunt foarte bune, se simte lipsa programului foarte simplu de prespalare.

 

Citeste descreierea completa

AEG F78700VI1P de 15 seturi si 8 programe de spalare

Daca doresti o masina de spalat vase cu o capacitate foarte mare, dar sa si aiba multe programe, si un consum energetic acceptabil, AEG F78700VI1P poate fi ceea ce cauti tu, insa acesta vine si la un pret destul de ridicat. Deoarece ofera nu mai putin de 8 programe de spalare, o capacitate de incarcare de 15 setrui, si totusi o eficienta energetica de A++, pretul lui deja nici nu este asa de mare. Totodata este echipat si cu senzori, deci si programul AutoSense este prezent, alaturi de 3 brate stropitoare, dintre care cel de jos de tip satelit.

Citeste descreierea completa

AEG FEE62700PM cu o capacitate de 15 seturi si o eficenta energetica buna

Masina de spalat vase AEG FEE62700PM este un model semi-incrporabil, avand o capacitate de incarcare maxima de 15 seturi ( exista si de 16 seturi insa numai de la Gorenje), care ofera o eficienta energetica de A++, astfel chiar daca o sa folosim aceasta minunata masina in fiecare zi, consumul energetic va fi una acceptabila. Este un model care are deja senzor de incarcare, dar si senzor de turbiditate, care ne vor ajuta sa avonomisim si mai mult timp, apa si curent in cazul a 4 programe de spalare din totalul de 6.

Bratul stropitor de tip satelit ne va asigura o spalare si clatire eficienta, chiar si pentru vase extrem de murdare, iar programul dedicat articolelor sensibile si cosul superior cu SoftSpikes vor ocroti aceste articole.

 

Citeste descreierea completa

AEG FFB63400PM un model cu 7 programe si eficienta energetica maxima

Din pacate in romania nu prea se cumpara electrocasnicele AEG (chiar daca face parte din grupul Electrolux) care sunt de o calitate medie-superioara, pentru ca oamenii nu au auzit de aceasta marca. Preluat de mult de electrolux, programle de spalare, si tehnologiile incoprorate sunt aceasi, numai sub un alt nume.
AEG FFB63400PM este un model independent cu o latime de 45 de cm si o capacitate de incarcare de 10 seturi, care are nu mai putin de 7 programe de spalare, are eficienta energetica de A+++, are snezor de incarcare, senzor de turbiditate, brat stropitor de tip satelit, si trei extra-optiuni.

Citeste descreierea completa

Modelul de top AEG FSK93800P

Daca nu aveti cel putin 1000 de Euro pentru o masina de spalatat vase, cautati alt model, caci despre care urmeaza sa vorbim, de multe ori atinge si pretul de 1500 de Euro.
AEG FSK93800P este un model de top, fiind complet incorporabil, cu o capacitate de 13 seturi, si eficienta energetica maxima. Este echipat atat cu senzor de incarcare, cat si senzor de turiditate, care ne vor ajuta sa economisim energie, apa si timp la 5 din cele 8 programe de spalare.
Este echipat si cu ConfortLift, adica cosul inferior se ridica cu usurinta la nivelul cosului superior, facilitand incarcaea si descarcarea. Evident, are si extra-optiuni folositoare, dar despre toate astea, dupa prezentarea programelor.

Citeste descreierea completa

AEG FFB93700PM cu eficienta energetica maxima si 8 programe

Daca doriti o masina de spalat vase cu o capacitate mare, dar totodata sa aiba o eficienta energetica ridicata, si un numar mare de programe, AEG FFB93700PM va ofera toate astea, insa si pretul unui asfel de model este pe masura.
Cu o capacitate mare de incarcare de 15 seturi, si eficienta energetica de A+++, alaturi de 8 programe de spalare, acest model face parte din categoria premium. Din cele 8 programe, 5 sunt asistate de senzori, care ne vor ajuta sa economisim apa, energie, dar si timp.

 

Citeste descreierea completa

AEG F67702IM0P cu sapte programe de spalare

Masina de spalat vase AEG F67702IM0P cu siguranta nu este un model ieftin, insa specificatiile tehnice pe care le are, il apropie foarte mult de un model de top. Daca ar avea eficienta energetica maxima, atunci cu siguranta era unul foarte reusit, insa ar fi fost si mai scump.
Are nu mai putin de sapte programe de spalare, cinci temperaturi de spalare, senzor de incarcare, senzor de turbiditate, brat stropitor tip satelit, extra-optiuni folositoare. Eficienta energetica este ridicata, de A++, ceea ce insemna ca desi are o capacitate de 15 seturi, va consuma doar 0.961 kWh de energie electrica in programul Eco.
Trebuie sa va clarific un lucru foarte important: acest model este semi-incorporabil, deci partea de comenzi si afisaj raman vizibile, si nu complet incorporabil, cum am vazut pe multe site-uri care comercializeaza acest model!

Citeste descreierea completa

AEG FFB53610ZM cu eficienta energetica ridicata

Daca ar fi sa ne luam dupa cum arata AEG FFB53610ZM, am crede ca este un model oarecare, cu specificatii tehnice slabe, insa acesta este mult mai avansat tehnologic decat am crede.
Unul din cele mai importante aspecte la o masina de spalat vase este eficienta energetica, care in cazul de fata este de A+++, ceea ce inseamna ca in programul Eco va consuma doar 9.9 litri de apa si 0.832 kWh de energie electrica.
Totodata este echipat cu senzor de incarcare si de turbiditate, deci si program auto, dar si consum variabil in 3 programe de spalare.

 

 

Citeste descreierea completa

AEG F56352IM0 cu programul destept Auto

Masina de spalat vase AEG F56352IM0 desi nu este un model ieftin, merita banii cheltuiti din mai multe motive, pe care incercam sa le evidentiem in cele ce urmeaza. Mai nou, la modelel mai bune apare programul Auto, cu senzor de turbiditate – la unele si cu senzor de incarcare, care detecteza nivelul de murdarie si de incarcare, si regleaza consumul de apa, temperatura de spalare si timpul total de spalare. Insa la acest model temperatura de spalare va fi intre 45-70°C (cea minima si cea maxima), pe cand la alti producatori temperatura varieaza doar intre 50 si 65°C. Pe langa cele 6 programe de spalare, avem si extra-optiuni folositoare precum XtraDry, si sa nu uitam nici faptul ca are o eficienta energetica de A+++.

 

Citeste descreierea completa

AEG F56390VI1 de 13 seturi si eficienta energetica maxima

Masina de spalat vase AEG F56390VI1 este un model impresionant, din mai multe puncte de vedere, avand o eficienta energetica de A+++, care inseamna ca in programul Eco va folosi doar 0.832 kwh de energie electrica si 9.9 litri de apa, desi are o capacitate de incarcare de 13 seturi. Daca nu va intereseaza prea mult consumul, acest model are totodata senzor de incarcare sau Sensorcontrol – care va detecta nivelul de incarcare si va regla consumul de apa si timpul de spalare, deci si consumul energetic, insa are si senzor de turbiditate, care in programul AutoSense va regla atat temperatura de spalare, cat si consumul de apa, dar si durata programului. Totodata trebuie amintit si lumina pe podea in doua culori, semnal sonor la sfarsitul programului, sau Aidry, care deschide usa aparatului la terminarea programului circa 10 cm, grabind procesul de uscare naturala.

Citeste descreierea completa

AEG F65412IM0P de 9 seturi si program cu senzori

Masina de spalat vase AEG F65412IM0P Electrolux este una din cele mai performante modele din categoria de 9 seturi si model independent. Adevarat este si faptul ca nu este un model chiar ieftin, dar sa vedem ce ofera acesta? Ca si eficienta energetica, este A++, ceea ce inseamna ca in programul Eco are un consum de apa de 9.9 litri alaturi de 0.7 kWh de energie electrica. Multa lume crede ca dupa consumul de apa se fac clasarile, insa de fapt se ia in calcul consumul energetic la aceste programe. AEG F65412IM0P are 5 programe de senzori, din care 3 sunt asistate de senzorul de incarcare, iar programul Auto si de senzorul de turbiditate.

Citeste descreierea completa

AEG F88712VI0P cu 8 programe de spalare

Masina de spalat vase AEG F88712VI0P cu siguranta este un model foarte reusit, insa si pretul acestui model este destul de mare, deci nu e pentru orice buzunar. Cele mai importante specificatii tehnice ar fi cele 8 programe de spalare, o cpacitate mare de 15 seturi, eficienta energetica de A++, si extra-optiuni foarte folositoare. Evident are si senzor de turbiditate care va regla consumul de apa si durata la mai multe programe, precum si program Auto care este comandat in totalitate de senzori.

Citeste descreierea completa

Aeg F77420MOP cu capacitate de 9 seturi

aeg-f77420mopPentru cei care nu au auzit de brandul AEG, acesta este o firma producatoare de electrocasnice din Germania, fondat inca in anii 1800, iar maoi nou face parte din „Familia Electrolux” alatur de Zanussi. Aeg F77420MOP este o masina de spalat vase independenta cu o latime de 45 de cm, deci o capacitate de doar 45 cm, care are specificatii tehnice impresionante.
7 programe de spalare, spalare comandata de senzori, extra-optiuni, dar si brat inferior de tip satelit.
Citeste descreierea completa

F67732M0P un model nu chiar ieftin

AEG F67732M0PDesi nu este un model ieftin AEG F67732M0O merita o atentie sporita din partea noastra, caci are programe de spalare foarte utile, precum si extra-optiuni chiar folositoare. AEG F67732M0P este un model independent, de 60 cm latime, brat interior de tip satelit, cu o capacitate de incarcare de 15 seturi (maxim ce au atins producatorii pana acum), si desi are o eficienta energetica de A++ (deci nu maxim), in programul Eco foloseste doar 7.5 litri de apa. Totodata are si tehnologia WaterSave, care poate reduce consumul de apa cu aproape 50%, asta prin retinerea apei la ultima faza de clatire a programului, apa care va fi folosit la urmatorul program in ciclul prespalare. Totodata ofera 7 programe de spalare, din care si una cu detectarea nivelului de murdarie.
Citeste descreierea completa

AEG F66702W0P cu capacitate de 15 seturi si 6 programe de spalare

AEG F66702W0PPe piata de electrocasnice din Romania AEG inca nu a reusit sa devina un brand cunoscut, desi este o firma cu renume, mai ales in Germania… F66702W0P este modelul lor de masina de spalat vase independenta cu capacitate maxima de incarcare: 15 seturi, si totusi reuseste sa obtina o eficienta energetica de A++.
Totodata are 6 programe de spalare cu 4 temperaturi, brat stropitor inferior de tip satelit si 5 niveluri de pulverizare, tava pentru tacamuri, senzor de murdarie a apei, si multe functii aditionale.

Citeste descreierea completa

Un model din gama superioara de la AEG: F99709M0P

AEG F99709M0P        Masina de spalat vase AEG F99709M0P este momentan (februarie 2015) cel mai avansat model al producatorului de electrocasnice germane AEG (cumparat in 2005 de Electrolux, insa datorita prestigiului de care se bucura in vest brandul nu a fost dat uitarii).
F99709M0P este un model independent, cu latime de 60 de cm, capacitate de incarcare de 15 seturi, o clasa A+++ (foarte putine modele il obtin) si 9 programe de spalare, insa la functii speciale sta cel mai bine. Pana si volumul tastelor se poate modifica dupa placul DVS!

Citeste descreierea completa

Modelul slim complet incorporabil AEG F65412VI0P

AEG F65412VI0PDesi pe piata din Romania nu prea au succes, sau mai bine zis nu se stie multe despre aceasta marca, deci oamenii sunt mai reticienti, AEG este o marca germana fondata inca in 1883 care produce si aparate electrocasnice.
In 2005 a fost preluata de Electrolux, insa numele a fost lasat deoarece in multe tari occidentale numele de AEG este cunoscuta ca un brand bun. La noi Electrolux prinde mai bine, insa calitatea produselor AEG nu este cu nimic ma prejos.

Citeste descreierea completa