Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

AEG F56352IM0 cu programul destept Auto

AEG F56352IM0 cu programul destept Auto
5 (100%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase AEG F56352IM0 desi nu este un model ieftin, merita banii cheltuiti din mai multe motive, pe care incercam sa le evidentiem in cele ce urmeaza. Mai nou, la modelel mai bune apare programul Auto, cu senzor de turbiditate – la unele si cu senzor de incarcare, care detecteza nivelul de murdarie si de incarcare, si regleaza consumul de apa, temperatura de spalare si timpul total de spalare. Insa la acest model temperatura de spalare va fi intre 45-70°C (cea minima si cea maxima), pe cand la alti producatori temperatura varieaza doar intre 50 si 65°C. Pe langa cele 6 programe de spalare, avem si extra-optiuni folositoare precum XtraDry, si sa nu uitam nici faptul ca are o eficienta energetica de A+++.

 

 

 

VERIFICA AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la AEG F56352IM0 alaturi de durata, consum, temperaturi de spalare:

Eco: programul cel mai economic din punct de vedere al consumului de apa si energie, daca avem incarcari cu rest normal de murdarie. Se va spala la temperatura „clasica” de 50°C, cu o durata totala de 240 de minute. Insa se vor consuma doar 9.9 litri de apa si 0.832 kWh de energie electrica.
Auto: programul ideal pentru orice fel de murdarie, chiar si uscata, caci daca e nevoie va spala si la temperatura de 70°C. Programul poate tine doar 45 de minute, sau chiar si 160 de minute, asta depinde in totalitate de senzorul de incarcare si cea de turbiditate. Consumul de apa va fi intre 7-12 litri, si cel energetic intre 0.7 si 1.5 kWh.
Pro: La alti producatori il regasim sub numele de Intensiv, deci spalare la presiune inalta, si temperatura de 70°C. Insa in acest caz va fi activ senzorul de incarcare, care ne poate ajuta sa economisim apa si energie, daca acesta sezizeaza ca masina nu este plina. Durata programului va fi intre 140 si 160 de minute, cu un consum de 13-15 litri de apa si 1.4-1.6 kWh de energie electrica.
30min: un program foarte scurt, insa cu spalare la 60 sau 65°C, fiind unul din cele mai performante programe scurte. Are un consum de 9 litri de apa si 0.8 kWh de energie electrica.
Pahare: sau spalare delicata, la o presiune mai scazuta, si la temperatura de 45°C. Si in acest program va fi senzorul de incarcare, deci un consum variabil de 13-14 litri de apa si 0.9-1.1 kwh de energie electrica. Durata programului va fi intre 70 si 85 de minute.
Prespalare: pentru a clati rapid in 14 minute, cu 4 litri de apa, vasele pentru a impiedica lipirea resturilor alimentare. Sau poate fi folosit si ca o prespalare.

AEG F56352IM0 are si extra-optiuni folositoare:

AirDry: va deschide automat usa masinii la terminarea programului, pentru a imbunatati rezultatele de uscare. Acesta este activ din fabrica la toate programele de spalare, exceptie fiind cea de prespalare – care oricum nu incalzeste apa, deci chiar nu e nevoie.
XtraDry: daca dorim o uscare mai eficienta, acesta fiind o optiune permanenta pentru toaet programele, exceptie fiind programul Eco.
TimeSaver: poate reduce durata totala a anumitor programe cu aproximativ 505. Se va mari presiune si temepratura apei, iar fazele de spalare si uscare vor fi mai scurte, insa erzultatele de spalare vor fi aceasi.

 

ALTE DETALII POTI VEDEA SI AICI

 

Fiind un model semi-incorporabil, vom sti timpul ramas din programul selectat, dar totusi la terminarea programului AEG F56352IM0 emite si semnale acustice. Pentru a preveni caderea paharelor, sau zgarierea acestora, cosul superior este dotat cu SoftSpikes din cauciuc. Fiind un model avansat, are si programare intarziata, in intervalul a 1-24 de ore.

One Response to AEG F56352IM0 cu programul destept Auto

  1. Pingback: Electrolux ESI5545LOX cu 6 programe de spalare si AirDry | Masina de spalat vase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *