Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

AEG F67702IM0P cu sapte programe de spalare

AEG F67702IM0P cu sapte programe de spalare
5 (100%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase AEG F67702IM0P cu siguranta nu este un model ieftin, insa specificatiile tehnice pe care le are, il apropie foarte mult de un model de top. Daca ar avea eficienta energetica maxima, atunci cu siguranta era unul foarte reusit, insa ar fi fost si mai scump.
Are nu mai putin de sapte programe de spalare, cinci temperaturi de spalare, senzor de incarcare, senzor de turbiditate, brat stropitor tip satelit, extra-optiuni folositoare. Eficienta energetica este ridicata, de A++, ceea ce insemna ca desi are o capacitate de 15 seturi, va consuma doar 0.961 kWh de energie electrica in programul Eco.
Trebuie sa va clarific un lucru foarte important: acest model este semi-incorporabil, deci partea de comenzi si afisaj raman vizibile, si nu complet incorporabil, cum am vazut pe multe site-uri care comercializeaza acest model!

 

VERIFICA AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la AEG F67702IM0P, alaturi de durata, consum si temperaturi de spalare:

Eco: pentru nivel de murdarie mediu, fiind cel mai eficient din punct de vedere a consumului. Acest progrm este luat in considerare la obtinerea eficientei energetice. Va spala la 50°C, pentru a obtine un consum de doar 0.961 kwh de enerie electrica si 11 litri de apa. Insa are nevoie in total de 225 de minute, pentru a reusi sa spele bine la o temperatura atat de „joasa”.
Auto: incarcati in paarat cat vreti, si indiferent de nivelul de murdarie, acest program va spala perfect de fiecare data, datorita senzorilor, care vor comanda in totalitate acest program. Turbiditatea apei va fi verificata tot timpul, dar si nivelul de incarcare, si se va regla temperatura de spalare intre 45 si 70°C, consumul de apa intre 7 si 14 litri , si timpul total al programului intre 40 si 160 de minute.
Pentru foarte multi utilizatori, acest program este cel preferat.
Pro: sau Intensiv, caci e spalare l ao presiune ridicata si la temperatura de 70°C. Si in acest caz va fi activ senzorul de incarcare, deci daca masina nu e plin, scade consumul si durata programului. Va consuma intre 12.5 si 14.5 litri de apa, intre 1.4 si 1.8 kWh de energie electrica, iar durata va fi intre 169 si 179 de minute.
Pahare: sau delicat, o spalare la 45°C, cu o presiune scazuta, insa cu o cantitate mare de apa. Se va consuma intre 12-14 litri de apa si 0.7-0.9 kWh de energie in cei 75-85 de minute de functionare.
60 min: chiar daca e denumit 60 min, si in acest program este activ senzorul de incarcare, deci dureaza intre 55 si 65 de minute, ca sa termine spalatul 55°C. Are un consum de 9.5-10.5 litri de apa si 1.1-1.3 kWh de energie electrica. Este un fel de program zilnic, pentru rest recent de murdarie.
30 min: care chiar tine 30 de minute, si spala la 60°C. Va consuma 10 litri de apa si 0.9 kWh de energie.
Silentios: este un fel de program eco, la o presiune mai mica, fiind activ si senzorul de incarcare. Va consuma intre 9 si 10 litri de apa, respectiv 1.2-1.3 kWh de energie electrica, in cei 219-229 minute. Deoarece spala la presiune mica, va fi foarte silentios, de 44dBa

Pentru diferite necesitati, AEG F67702IM0P are si extra-optiuni :
XtraDry: cand doriti sa imbunatatiti performantele de uscare. De obicei timpul de uscare este mai mare, dar si temperatura apei din ultimul ciclu de clatire.
ExtraHygiene: cu aceasta optiune obtineti rezultate mai bune din punct de vedere al igiene. In ultimul ciclu de clatire, temperatura apei va fi de 70°C pentru cel putin 10 minute.
TimeSaver: prin marirea temperaturii si presiunii apei durata unor programe poate fi redusa cu aproximativ 50%. Rezultatele de uscare insa pot fi mai slabe.

Deoarece este semi-incorporabil, este vizibil timpul ramas din spalare, ciclul in care se afla programul, sau cat timp a ramas pana la pornirea programului, caci se poate programa in intervalul a 1-24 de ore.
F67702IM0P nu este ieftin, insa tehnica incorporata este pe masura.

ALTE DETALII POT APAREA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *