Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

AEG F88712VI0P cu 8 programe de spalare

AEG F88712VI0P cu 8 programe de spalare
5 (100%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase AEG F88712VI0P cu siguranta este un model foarte reusit, insa si pretul acestui model este destul de mare, deci nu e pentru orice buzunar. Cele mai importante specificatii tehnice ar fi cele 8 programe de spalare, o cpacitate mare de 15 seturi, eficienta energetica de A++, si extra-optiuni foarte folositoare. Evident are si senzor de turbiditate care va regla consumul de apa si durata la mai multe programe, precum si program Auto care este comandat in totalitate de senzori.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL

 

Cele 8 programe de spalare la AEG F88712VI0P alaturi de durata si consum:

Eco: programul economic al carui consum este luat in considerare si la clasarea eficientei energetice, deci un consum mic de 0.961 kWh de energie electrica si 11 litri de apa. Deoarece spala la 50°C, durata progamului este de 225 minute.
Auto Sense: programul comandat in totalitate de senzori, deci ideala pentru orice caz, temperatura de spalare va fi intre 45°C si 70°C. Si consumul de apa va varia intre 7-14 litri, deci si consumul electric intre 0.6-1.4 kWh. Si durata ca fi foarte flexibila, in intervalul a 40-150 de minute.
Pro: sau mai bine zis Intensiv, spalare la o presiune ridicata a apei, si o temperatura de 70°C, ideal pentru vase si oale cu grad ridicat de murdarie. Deoarece va fi activ ssenzorul de incarcare, consumul de apa si curent respectiv durata programului pot avea modificari. Astfel durata va fi intre 154-164 de minute, cu un consum de 12.5-14.5 litri de apa si 1.4-1.6 kwh de energie electrica.
Pahare: o spalare delicata, la temperatura de 45°C cu un consum de 12-14 litri de apa si 0.7-0.9 kWh de energie electrica. Durata programului va fi intre 75 si 85 de minute.
Quick: un program scurt de aproxmativ 60 de minute, mai precis intre 55 si 65 de minute (datorita senzorului de incarcare), cu spalare la temperatura de 55°C, cu un consum de 9.5-10.5 litri de apa si 1.1-1.3 kWh de energie electrica.
Quick 30: un program si mai scurt, de 30 de minute, cu un consum de 10 litri de apa si 0.9 kWh de energie electrica. Se va spala la 60°C, insa cum e obisnuit la un astfel de program, lipseste ciclul de uscare.
Prespalare: o prespalare timp de 14 mintue, cu 4 litri de apa, si deoarece foloseste apa la temperatura de admisie, consumul energetic este infim, de 0.1 kwh.
Extra Silent: spaland la 50°C, si la o presiune a apei scazuta, este un program lung, de 219-229 minute, cu un consum de 9-10 litri de apa si 1.0-1.2 kwh energie electrica.

Avem deci programe de toate felurile, insa este foarte important faptul ca la majoritatea lor senzorul de incarcare este activ, deci daca masina nu este plin, vom avea un consum mai mic, si o durata mai scurta.

Extra-optiunile la AEG F88712VI0P:
Time Saver: Aceasta optiune mareste presiunea si temperatura apei. Fazele de spalare si uscare sunt mai scurte. Reducerea totala a duratei programului este de aproximativ 50%.

XtraDry: Activati această optiune atunci cand doriti sa imbunatatiti performanta la uscare. Prin utilizarea acestei optiuni poate fi afectata durata anumitor programe, consumul de apa si temperatura ultimei clatiri.

Extra Hygiene : Cu aceasta optiune obtineti rezultate mai bune din punct de vedere al igienei. In timpul ultimei faze de clatire, temperatura se mensine la 70°C pentru cel putin 10 minute.

Programare intarziata: putem alege din intervalul 1-24 de ore.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

Nu trebuie sa uitam nici faptul ca masina e dotata cu sertar pentru tacamuri (ceea ce e necesar pentru a putea avea o capacitate de 15 seturi), insa e mai important prezenta bratului stropitor inferior de tip satelit, cara spala mult mai bine decat cele de tip elice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *