Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

AEG FEE62700PM cu o capacitate de 15 seturi si o eficenta energetica buna

AEG FEE62700PM cu o capacitate de 15 seturi si o eficenta energetica buna
4 (80%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase AEG FEE62700PM este un model semi-incrporabil, avand o capacitate de incarcare maxima de 15 seturi ( exista si de 16 seturi insa numai de la Gorenje), care ofera o eficienta energetica de A++, astfel chiar daca o sa folosim aceasta minunata masina in fiecare zi, consumul energetic va fi una acceptabila. Este un model care are deja senzor de incarcare, dar si senzor de turbiditate, care ne vor ajuta sa avonomisim si mai mult timp, apa si curent in cazul a 4 programe de spalare din totalul de 6.

Bratul stropitor de tip satelit ne va asigura o spalare si clatire eficienta, chiar si pentru vase extrem de murdare, iar programul dedicat articolelor sensibile si cosul superior cu SoftSpikes vor ocroti aceste articole.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL UNJUI ASTFEL DE MODEL

 

Programele de spalare alaturi de durata, consum si temperaturi de spalare la minunatul AEG FEE62700PM :

  • Eco: fiind un model cu un volum foarte mare de 15 seturi, este un aspect foarte important consumul energetic. Consumul acestui program este luat in calcul cand se obtine clasa de eficienta energetica. Cu un consum energetic de doar 0.961 kwh si 11 litri de apa, acest program a obtinut clasa de eficienta energetica de A++. Programul este unul tipic cu spalare la 50°C, si are o durata de aproape 4 ore.
  • Auto: program ideal pentru orice fel de murdarie in orice cantitate, caci senzorii vor regla atat temperatura de spalare, cat si consumul de apa, cat si durata totala a programului. Acesta va spala la temperaturi cuprinse intre 45 su 70°C, va avea o durata maxima de 170 de minute, insa nu mai putin de 40 de minute. In acest interval de timp se va consuma intre 7 si 14 litri de apa, so va avea un consum energetic de 0.6-1.6 kWh.
  • Intensiv: pentru cele mai murdare articole, sau articole cu rest uscat de murdarie, fiind o spalare la 70°C si o presiune ridicata. FEE62700PM va activa senzorul de incarcare, care va regla consumul de apa intre 12.5 si 14.5 litri, si durata programului intre 190 si 170 de minute, in functie de numarul articolelor din aparat. Astfel si consumul energetic poate sa scada de la 1.7 kWh la doar 1.4 kWh.
  • Pahare: daca programul precedent era pentru articole care sunt foarte murdare, si rezista la temperaturi inalte, acesta este pentru articole sensibile si cu rest minim de murdarie. Se va spala la doar 45°C, si deoarece se tine cont de cantitatea incarcata, consumul de apa va fi intre 12 si 14 litri, durata intre 82 si 92 de minute, iar consumul energetic intre 0.7-0.9 kWh.
  • 30 min: un cilcu de spalare la 60°C urmat de o clatire, si asta in 30 de minute.
  • Silentios: sau programul de noapte, care spala la 50°C, fiind un fel de program Eco, care spala mai silentios. Va rula timp de 250-230 de minute, si va consuma intre 9 si 10 litri de apa. Chiar daca spala la numai 50 °C, consumul energetic va fi de 1.1-1.3 kWh.

 

La programele de spalare trebuie precizat faptul ca cel Auto este cel mai „flexibil” atat din punct de vedere a temepraturii de spalare, cat si a duratei programului.

 

Pe langa cele sase programe de spalare AEG FEE62700PM dipsune si de :

Xtra Dry: pentru a obtine o uscare cat mai eficienta. Aceasta extra-optiune insa este permanenta pentru aproape toate programele de spaalre. Daca insa dorim dezactivarea acestuie, o putem face
TimeSaver: sau scurtarea duratei totale de spalre cu maxim 50%, si asta in cazul programelor Eco si Intensiv
ExtraHygiene: o igienizare eficienta la sfarsitul programelor, cara va clati la o temepratura ridicata. Este selectabil la toate programlee de spalare, mai putin cel de Pahare.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Si deoarece este un model semi-incorporabil, la AEG FEE62700PM se vede tot timpul durata ramasa din spalare, programul care ruleaza, dar si ciclul in care este (prespalare, spalare, clatire sau uscare) sau erorile aparute.
Totodata daca dorim ca masina sa inceapa peste un anumit interval de timp, se seteaza usor, asta in intervalul a 1-24 de ore.

Cu siguranta nu este un model ieftin, insa veti primi un aparat cu o eficienta energetica buna, la o capacitate de incarcare foarte mare, 6 prorame de spalare si cateva extra-optiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *