Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

AEG FFB63400PM un model cu 7 programe si eficienta energetica maxima

AEG FFB63400PM un model cu 7 programe si eficienta energetica maxima
4.5 (90%) 4 vote[s]

Din pacate in romania nu prea se cumpara electrocasnicele AEG (chiar daca face parte din grupul Electrolux) care sunt de o calitate medie-superioara, pentru ca oamenii nu au auzit de aceasta marca. Preluat de mult de electrolux, programle de spalare, si tehnologiile incoprorate sunt aceasi, numai sub un alt nume.
AEG FFB63400PM este un model independent cu o latime de 45 de cm si o capacitate de incarcare de 10 seturi, care are nu mai putin de 7 programe de spalare, are eficienta energetica de A+++, are snezor de incarcare, senzor de turbiditate, brat stropitor de tip satelit, si trei extra-optiuni.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare la AEG FFB63400PM alaturi de durata, consum, temperatura de spalare, si recomandari:

Eco: chiar daca este un program foarte lung, de aproape patru ore, este perfect optimizat pentru a avea un consum energetic redus, caci acesta este programul de referinta la obtinerea clasei energetice. Cu consumul de doar 0.613 kWh de energie si cei 9.9 litri de apa a obtinut clasa superioara, de A+++.
Auto: in acest program aparatul detecteaza gradul de murdarie si cantitatea articolelor si va regla temperatura apei in ciclul de spalare intre 45 si 70°C, numarul cilcurilor de clatire dar si durata ficarei ciclu in parte. Durata maxima poate atinge 150 de minute, iar cel minim de 40 de minute. Consumul de apa va varia si ea intre 6 si 12 litri, iar cel energetic intre 0.5 si 1.2 kWh.
FlexiWash: este programul care se regaseste doar la grupul Electrolux, care este unul foarte ingenios, caci spala la temperatura de 50°C si la o presiune normala in cosul superior, iar in cel inferior la o temperatura de 65°C si o presiune ridicata. Deci si vasele mai murdare sunt curatate jos, dar si paharele mai sensibile in cosul superior vor fi ocrotite. Programul ruleaza timp de 130-150 de minute, si consuma intre 11 si 13 litri de apa, respectiv 1-1.2 kWh de energie. Valorile se modifica in functie de cantitatea articolelor din aparat.
Intensiv: spalare la 70°C si o presiune mare, pentru a putea curata incarcarile cu rest ridicat de murdarie de pe vase, oale si cratite. Nu este recomandat pentru articole sensibile! Deoarece spala la temperatura inalta, are un consum energetic ridicat, de 1-1.2 kWh si de 11-13 litri de apa. Si in acest caz se detecteaza cantitatea articolelor, pentru a optimiza consumul.
30 min: un program scurt, de 30 de minute si spalare la 60°C, fara ciclu de uscare.
Silence: un program al carui scop este ca masina sa spele cat mai silentios. Pentru acesta va spala la o presiune scazuta, la temperatura de 50°C, si va fi extrem de lung 🙂 Adica va spala timp de aproximativ 220-230 de minute, cu 9-11 litri de apa, pentru a atinge doar 42dB.
Pahare: acel program la 45°C pentru articole sensibile si cu rest minim de murdarie.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

AEG FFB63400PM are si urmatoarele extra-optiuni integrate:

XtraDry: o uscare mai eficienta. Aceasta optiune este una permanenta pentru toate programele, in afara de Eco, dar poate fi oprita.
TimeSaver: aceasta optiune mareste presiunea si temperatura apei, reducand totodata durata totala a programului cu aproximativ 50%.
ExtraHygiene: o igienizare a articolelor din masina, dupa ultimul ciclu de clatire, la o temepratura de 70°C, timp de aproimativ 10 minute.

 

AEG FFB63400PM fiind un model independent, are indicator vizibil pentru durata ramasa din spalare, pentru fiecare progra, pentru extra-optiunile selectate, sau lipsa sare-agent de clatire. Totodata inceperea programului de spalre poate fi programata in intervalul a 1-24 de ore.
Bratul inferior este de tip satelit, si depoarece are o capacitate de 10 seturi deci si tava pentru tacamuri, are si jeturi de apa din plafonul aparatului.
Ocrotirea paharelor in cosul superior este garantat si de cele doua randuri de suporturi moi (soft spikes). Dupa termianrea spalarii, FFB63400PM consuma doar 5 W, si daca masina e lasata inactiv timp de 5 minute, trece in oprire automata, in care consuma doar 0.5 W.

 

VERIFICA REDUCEREA ACTUALA AICI

 

Cu siguranta nu este cel mai ieftin model de pe piata, insa AEG FFB63400PM are 7 programe de spalare, 4 temperaturi si multe tehnologii de ultima ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *