Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

AEG FFB93700PM cu eficienta energetica maxima si 8 programe

AEG FFB93700PM cu eficienta energetica maxima si 8 programe
4.7 (94.29%) 7 vote[s]

Daca doriti o masina de spalat vase cu o capacitate mare, dar totodata sa aiba o eficienta energetica ridicata, si un numar mare de programe, AEG FFB93700PM va ofera toate astea, insa si pretul unui asfel de model este pe masura.
Cu o capacitate mare de incarcare de 15 seturi, si eficienta energetica de A+++, alaturi de 8 programe de spalare, acest model face parte din categoria premium. Din cele 8 programe, 5 sunt asistate de senzori, care ne vor ajuta sa economisim apa, energie, dar si timp.

 

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Cele 8 programe de spalare alaturi de durata si consum la AEG FFB93700PM:

Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului, pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Spaland la 50°C, atinge un consum energetic de doar 0.857 kwh, si 11 litri de apa, consum cu care obtine clasa de eficienta energetica maxima, de A+++.
AutoSense: programul comandat in totalitate de senzori. Unul detecteaza cat de plin e masina, iar celalalt monitorizeaza continu murdaria din apa. Se va regla atat temperatura de spalare, cat si cantitatea de apa folosita (deci si consumul energetic va varia mult), dar si durata totala a programului. Temperatura apei la spalare va fi intre 45 si 70°C, consumul de apa intre 7 si 14 litri, iar consumul energetic intre 0.6 si 1.6 kWh. Durata va varia in intervalul a 40-170 de minute. Indiferent de tipul si cantitatea murdariei, la finalul programului avem totul curat si uscat!
Prozone: este un program cu spalare diferita pe cele doua cosuri. Articolele foarte murdare din cosul inferior vor fi spalate la o presiune mai mare, si la temperatura de 65°C, iar paharele mai sensibile din cosul superior la temperatura de 50°C si o presiune mai scazuta. Senzorul de incarcare va fi activ in acest program, deci consumul va varia intre 14-16 litri de apa si 1.2-1.5 kWh de energie. Durata va fi intre 160 si 180 minute.
Intensive: program cu spalare la temperatura de 70°C si presiune ridicata, recomandat pentru vase, oale, farfurii foarte murdare, chiar si cu murdarie uscata. Are un consum de 12.5-14.5 litri de apa si 1.4-1.7 kWh de energie electrica. Durata va fi intre 170-190 de minute. Si in acest caz va fi activ senzorul de incarcare, de aici vin intervale de valori.
30 min: spalare scurta, de 30 de minute, cu spalare la 60°C. Va consuma 10 litri de apa si 0.9 kWh de energie.
Glass: program delicat pentru pahare, si articole sensibile la temperaturi si presiuni inalte. Se va spala la doar 45°C, aproximativ 82-92 de minute, si are un consum de 12-14 litri de apa si 0.7-0.9 kWh de energie.
Silentios: program silentios, caci se spala la o viteza scazuta, la temperatura de 50°C. Insa pentru a reusi sa spele bine, este foarte lung, de 230-250 de minute, si un consum de 9-10 litri de apa si 1.1-1.3 kWh de energie.
Prespalare: prespalare sau inmuiere timp de 14 minute, cu 4 litri de apa la temperatura de admisie. Deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic este de doar 0.1 kWh.

 

ALTE DETALII GASESTI SI AICI

 

AEG FFB93700PM are destule programe de spalare, insa mult mai important este faptul ca la 5 dintre ele este activ senzorul de incarcare – deci nu mai este nevoie de functia Incarcare la jumate.
Extra-optiunile la acest model:
TimeSaver: putem reduce timpul total la anumite programe cu aproximativ 50%. Aceasta optiune mareste presiunea si temperatura apei.
XtraDry: daca dorim sa imbunatatim performanta de uscare. Se va utiliza apa la temperatura mai inalta in ultimul ciclu de clatire, si poate fi afectata consumul de apa.
ExtraHygiene: o igieneizare la 70°C timp de 10 minute in ultimul ciclu de clatire.

 

 

Desi nu sunt enumerate printre extra-optiuni, AEG FFB93700PM are si:
AirDry: care deschide usa masinii la terminarea programului, pentru o uscaer rapida si eficienta. Acesta este activat din fabrica, insa se poate dezactiva.
MyFavorit: salvare a programului favorit impreuna cu alte setari, pentru o pornire rapida.
ChildLock: blocaera tastelor, ca copii sa nu poate modifice setarile masinii.
Pornire intarziata: in intervalul a 1-24 de ore.

Alte setari disponibilie: selectare limba, setare contrast afisaj, setare luminozitate afisaj.
Totodata trebuie amintit si faprul ca bratul inferior este de tip satelit – cel mai eficient, are ilumiare interioara, tava pentru tacamuri.

Sper sa nu fi uitat ceva important, caci are destule functii, programe, optiuni…

 

OPINII SI REVIEW-URI POT APAREA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *