Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

AEG FFB93706PM de 15 seturi si eficienta energetica maxima

AEG FFB93706PM de 15 seturi si eficienta energetica maxima
4.8 (95%) 4 vote[s]

Daca vret o masina de spalat vase incapatoare, cu cat mai multe programe de spalare, setari si optiuni, insa sa aiba si eficienta energetica maxima, AEG FFB93706PM poate fi modelul pe care il cautati. Acesta nu este deloc ieftin, insa are o capacitate de incarcare de 15 seturi, 9 programe de spalare a vaselor plus programul de autocuratare, 5 optiuni, si 7 setari diferite precum stralucirea sau contrastul afisajului.
Din cele 9 programe de spalare una este complet Automata, insa in afara de acesta, alte 4 sunt ajutate de senzorul de incarcare, care regleaza consumul de apa, dar si durata programului!
Vorbim deci despre un model de top, care nu are cum sa fie si ieftin.

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL DE TOP

 

Programele de spalare disponibile la AEG FFB93706PM :

Eco – deoarece aceasta masina are eficienta energetica A+++, puteti fi sigur de faptul ca consumul energetic in acest program este mic. Mai concret, este vorba de un consum energetic de 0.857 kWh si de 11 litri de apa. Durata programului este insa mare, de 232 minute. Este spalarea tipica la 50 °C, pentru incarcari cu rest normal de murdarie.
AutoSense – spalarea care se bazeaza in totalitate pe senzori. Este cel mai flexibil dintre toate marcile pe care le cunosc, deoarece temperatura de spalare poate fi intre 45 si 70°C (cea mai mare marja intalnita), cu o durata totala intre 46 si 170 de minute, timp in care poate consuma intre 8 si 15 litri de apa. Consumul energetic se va situa intre 0.7 si 1.7 kWh.
ProZone – acest program este conceput pentru a spala o incarcatura cu murdarie mixta. Puneti articolele foarte murdare in cosul inferior, iar cele cu grad normal de murdarie in cel superior. Presiunea si temperatura apei va fi mai ridicata pe cosul inferior, astfel si vasele murdare vor fi curatate temeinic, insa si articolele sensbile la temperaturi inalte vor fi ocrotite in cosul superior. Programul este ajutat de senzorul de incarcare, de aici durata variabila intre 160 si 180 de minute, consumul de apa intre 14 si 16 litri, alaturi de un consum energetic situat intre 1.2-1.5 kWh.
Pro 70 – spalarea intensiva la 70°C. Recomandat pentru cele mai murdare articole, chiar si cu rest uscat. Deoarece spala la temperatura ridicata, consumul energetic va fi mare, intre 1.4 si 1.7 kWh.
89 min – una din preferatele mele, caci chiar daca este destul de scurt, deoarece spala la 60°C reuseste sa obtina farfurii curate si stralucitoare, daca prezinta rest recent de murdarie. Va consuma 12.9 litri de apa si are un consum energetic de 1.14 kWh.
30 min – un program scurt, insa cu spalare la 60°C.
Glass – Presiunea si temperatura apei din aparat sunt reglate pentru a oferi cele mai bune rezultate la spalare si o ingrijire speciala pentru articole delicate si pahare. AEG FFB93706PM va activa si in acest program senzorul de incarcare, de aici vine consumul variabil de apa intre 12 si 14 litri, cel energetic cuprins intre 0.8 si 1 kWh, iar durata va fi intre 92 si 82 de minute.
Extra Silent – o spalare la o presiune scazuta, pentru ca aparatul sa fie cat mai silentios. Este un fel de program Eco silentios 🙂 Spala la 50°C, insa este lung, in jurul a 4 ore de functionare 🙁
Prewash – prespalrea cu 4 litri de apa timp de 14 minute.
Machine Care – este autocuratarea fara incarcatura.

 

ALTE DETALII POT SA APARA SI AICI

 

AEG FFB93706PM pe langa programele enumerate mai sus, are si urmatoarele optiuni:

Delay – adica pornirea programabila in intervalul a 1-24 de ore
XtraDry – sunt imbunatatite performantele de uscare. Cosnumul energetic se va mari.
ExtraHygiene – in ultimul ciclu de clatire, temperatura apei va fi mentinuta la 70°C timp de cel putin 10 minute, pentru a obtine o igienizare cat mai buna
TimeManager – reduce durata unui program cu aproximativ 40%.
Child Lock – blocarea tastelor

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MOEDL

 

Pe langa aceste optiuni, AEG FFB93706PM da posibilitatea de a seta si :

MyFavorite – o salvare a programului preferat cu setarile preferate, pentru o pornire cat mai rapida.
AirDry – la terminarea programelor, se deschide usa masinii automat, facilitand uscarea.
Stralucire – modifica stralucirea afisajului
Limbi – selectarea limbii de afisajului

Probabil am uitat cate ceva, insa cele mai importante aspecte tehnice au fost enumerate.

One Response to AEG FFB93706PM de 15 seturi si eficienta energetica maxima

  1. Nicoleta Luchian says:

    Vreau o recomandare da mașina spălat vase independenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *