Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Noul Arctic DBI45A+ de 10 seturi

Dupa o pauza destul de mare, Arctic are o noua masina de spalat vase complet incorporabila, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, deci o latime de 45 de cm, prin modelul Arctic DBI45A+.
Acesta are 5 programe de spalare, cateva extra-optiuni folositoare, precum incarcare la jumate si Fast+. Deoarece are o eficienta energetica de A+, pretul acestui model de cele mai multe ori este unul desul de mic, iar acest A+ inseamna de fapt, un consum de 10 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica in programul Eco.

Citeste descreierea completa

Arctic DFSA60W1 si DFSA60S1

Masinile de spalat vase Arctic DFSA60W1 si DFSA60S1 sunt identice din punct de vedere a specificatiilor tehnice, mai putin culoarea. Modelul W1 este cel alb, iar cel S1 argintiu, in rest programele de spalare, temperaturile, durata, si extra-optiunile sunt toate la fel.

Ca si pret, de obicei modelul Silver este mai scump cu aproximativ 100 de lei, insa si asa, pentru o masina de spalat vase cu 12 seturi, 5 programe si temperaturi de spalare, avand si optiunea de incarcare la jumate, este un pret foarte corect.

 

 

Citeste descreierea completa

Arctic DFSA60AS+ Silver cu 5 programe de spalare

Masina de spalat vase DFSA60AS+ este una din putinele modele al producatorului de electrocasnice Artcic, desi este o marca destul de iubita in Romania. Are o capacitate de incarcare de 12 seturi, eficienta energetica nu prea ridicata, de A+, si 5 programe de spalare. Modelul nu are optiunea de incarcare la jumate, cum este de obicei la cele mai multe marci, ci are program de incarcare la jumate, insa si acesta poate fi utilizat pentru a economisi energie si apa, daca nu mai vrem sa asteptam pana cand aparatul va fi plin.

Citeste descreierea completa

Modelul independent Arctic DFSA60+ de 12 seturi

Arctic DFSA60+Producatorul de electrocasnice Arctic nu are multe modele de masini de spalat vase, de obicei are doar 1-2, insa aceste modele sunt destul de ieftine in comparatie cu alti producatori. Arctic DFSA60+ este un model independent, cicnci programe de spalare, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, avand 60 cm latime, si o eficienta energetica de A+. Atentie caci Artic are un alt model cu un nume foarte apropiat acesta, asta daca doriti sa achizitionati acest model sau celalalt, sa va uitati cu atentie la denumirea modelului.

Citeste descreierea completa

ADFS 45 cu o latime de 45 de cm si capacitate de 10 seturi

arcticadfs45     Desi producatorul de electrocasnice Arctic nu prea este prezent la categoria masinilor de spalat vase, totusi are 2 modele independente, una de 60 de cm si una de 45 de cm latime.
ADFS 45, cum sugereaza si numele, are o latime de 45 de centiemetrii, si o capacitate destul de mare, de 10 seturi si oferind 5 programe de spalare.
Citeste descreierea completa

Arctic ADFS 60

arctic adfs 60Masina de spalat vase Arctic ADFS60+ este momentan singurul model de pe piata a producatorului Arctic la categoria de 60 de centimetrii (in latime evident). Un alt produs mai este disponibil, dar acela este de 45 de cm, ADFS45 .
Arctic ADFS 60+ la cei 60de cm ai sai reuseste sa fie o MSV cu o capacitate de 12 seturi!

Fiind o MSV relativ ieftina, si fara prea multe experienta in domeniul acesta a producatorului, functiile la ADFS60+ sunt simple, fara tehnologii revolutionare, sertare extra sau alte minunatii.

Citeste descreierea completa