Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Arctic BI45A++ de 10 seturi cu 5 programe de spalare

Masina de spalat vase Arctic BI45, sau BI45A++ cum apare pe cele mai multe site-uri este cel mai nou model al acestui producator de electrocasnice. Chiar daca pe gama de masini de spalat vase Arctic inca este destul de „incepator”, modelul de fata are specificatii tehnice destul de bune. Vorbim de 5 programe de spalare, care pot fi ajutate, sau modificate de cele 4 extra-optiuni, si asta la un model incorporabil slim, cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 10 seturi. Programele insa sunt simple, adica fara senzori, sau tehnologii avansate.

 

Citeste descreierea completa

Arctic DBI64A+ cu sase programe si patru extra optiuni

Masina de spalat vase Arctic DBI64A+ este un model complet incorporabil cu o cpaacitate de incarcare de 14 seturi si o eficienta energetica nu foarte grozava de A+, insa care ofera nu mai putin de sase programe de spalare si patreu extra-optiuni folositoare.
Asa cum suntem deja obisnuiti cu faptul ca Arctic nu are cele mai reusite modele de pe piata, insa la raport calitate-numar programe-pret sta foarte bine. Si modelul de fata este una din cele mai ieftine incorporabile cu 6 programe de spalare. Si la pretul pe care il are chiar sunt surprins de prezenta programului Auto, dar si a multitudinii de extra-optiuni disponibile.

Citeste descreierea completa

Noul Arctic DBI45A+ de 10 seturi

Dupa o pauza destul de mare, Arctic are o noua masina de spalat vase complet incorporabila, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, deci o latime de 45 de cm, prin modelul Arctic DBI45A+.
Acesta are 5 programe de spalare, cateva extra-optiuni folositoare, precum incarcare la jumate si Fast+. Deoarece are o eficienta energetica de A+, pretul acestui model de cele mai multe ori este unul desul de mic, iar acest A+ inseamna de fapt, un consum de 10 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica in programul Eco.

Citeste descreierea completa

Arctic DFSA60W1 si DFSA60S1

Masinile de spalat vase Arctic DFSA60W1 si DFSA60S1 sunt identice din punct de vedere a specificatiilor tehnice, mai putin culoarea. Modelul W1 este cel alb, iar cel S1 argintiu, in rest programele de spalare, temperaturile, durata, si extra-optiunile sunt toate la fel.

Ca si pret, de obicei modelul Silver este mai scump cu aproximativ 100 de lei, insa si asa, pentru o masina de spalat vase cu 12 seturi, 5 programe si temperaturi de spalare, avand si optiunea de incarcare la jumate, este un pret foarte corect.

 

 

Citeste descreierea completa

Arctic DFSA60AS+ Silver cu 5 programe de spalare

Masina de spalat vase DFSA60AS+ este una din putinele modele al producatorului de electrocasnice Artcic, desi este o marca destul de iubita in Romania. Are o capacitate de incarcare de 12 seturi, eficienta energetica nu prea ridicata, de A+, si 5 programe de spalare. Modelul nu are optiunea de incarcare la jumate, cum este de obicei la cele mai multe marci, ci are program de incarcare la jumate, insa si acesta poate fi utilizat pentru a economisi energie si apa, daca nu mai vrem sa asteptam pana cand aparatul va fi plin.

Citeste descreierea completa

Modelul independent Arctic DFSA60+ de 12 seturi

Arctic DFSA60+Producatorul de electrocasnice Arctic nu are multe modele de masini de spalat vase, de obicei are doar 1-2, insa aceste modele sunt destul de ieftine in comparatie cu alti producatori. Arctic DFSA60+ este un model independent, cicnci programe de spalare, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, avand 60 cm latime, si o eficienta energetica de A+. Atentie caci Artic are un alt model cu un nume foarte apropiat acesta, asta daca doriti sa achizitionati acest model sau celalalt, sa va uitati cu atentie la denumirea modelului.

Citeste descreierea completa

ADFS 45 cu o latime de 45 de cm si capacitate de 10 seturi

arcticadfs45     Desi producatorul de electrocasnice Arctic nu prea este prezent la categoria masinilor de spalat vase, totusi are 2 modele independente, una de 60 de cm si una de 45 de cm latime.
ADFS 45, cum sugereaza si numele, are o latime de 45 de centiemetrii, si o capacitate destul de mare, de 10 seturi si oferind 5 programe de spalare.
Citeste descreierea completa

Arctic ADFS 60

arctic adfs 60Masina de spalat vase Arctic ADFS60+ este momentan singurul model de pe piata a producatorului Arctic la categoria de 60 de centimetrii (in latime evident). Un alt produs mai este disponibil, dar acela este de 45 de cm, ADFS45 .
Arctic ADFS 60+ la cei 60de cm ai sai reuseste sa fie o MSV cu o capacitate de 12 seturi!

Fiind o MSV relativ ieftina, si fara prea multe experienta in domeniul acesta a producatorului, functiile la ADFS60+ sunt simple, fara tehnologii revolutionare, sertare extra sau alte minunatii.

Citeste descreierea completa