Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Arctic BI45A++ de 10 seturi cu 5 programe de spalare

Arctic BI45A++ de 10 seturi cu 5 programe de spalare
3.8 (76%) 5 vote[s]

Masina de spalat vase Arctic BI45, sau BI45A++ cum apare pe cele mai multe site-uri este cel mai nou model al acestui producator de electrocasnice. Chiar daca pe gama de masini de spalat vase Arctic inca este destul de „incepator”, modelul de fata are specificatii tehnice destul de bune. Vorbim de 5 programe de spalare, care pot fi ajutate, sau modificate de cele 4 extra-optiuni, si asta la un model incorporabil slim, cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 10 seturi. Programele insa sunt simple, adica fara senzori, sau tehnologii avansate.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare la Arctic BI45A++ :

Eco – programul cu spalare la 50°C, si care este foarte lung. Este recomandat pentru incarcari cu grad mediu de murdarie, fiind totodata programul al carui consum este luat in considerare la optinerea clasei de eficienta energetica. Cu o eficienta energetica de A++, putem fi siguri de faptul ca consumul energetic este unul destul de scazut.
Intensiv – spalarea la o presiune ridicata si la o temperatura de 70°C. Este recomandat pentru vase, oale, cratite si articole foarte murdare, chiar s icu murdarie uscata, insa care rezista la o spalare de acest fel. Nu recomand pentru pahare sensibile, cesti si cani pictate, etc..
Zilnic – o spalare ceva mai delicata decat precedentul, adica o spalare la 65°C, si programul nu are ciclu de prespalare. Este ideal pentru orice fel de incarcare, cand resturile nu sunt uscate.
Extra 58 – o spalare scurta de 58 de minute, cu spalaer la 60°C. Chiar daca programul este scurt, va reusi sa obtina rezultate bune, in cazul incarcarilor cu rest recent de murdarie. Chiar daca are ciclu de uscare, acesta nu va fi cel mai eficient, insa va fi destul de ok.
Express – acea spalare foarte scurta, de 30 de minute, si la o temperatura joasa, care din punctul meu de vedere e nefolositor.

 

VEZI SI ALTE DETALII AICI

 

Extra-optiunile disponibile la Arctic BI45A++ :

Incarcare la jumate – putem rula oricare din cele 5 programe de spalare, chiar si cand aparatul are incarcat doar 4-5 seturi. Programele astfel rulate, vor avea aceasi durata si vor spala la aceasi temperatura, insa consumul de apa va fi mai mic, deci si consumul energetic.
Tablete – in cazul in care se folosesc aceste tipuri de detergenti, masina va regla timpul de prespalare, astfel incat tableta sa se dizolve bine, dar si ciclul de clatire finala, pentru a obtine pahare fara pete.
Extra Uscare – daca vreti o uscare mai eficienta, sau de ce nu, o clatire la o temperatura mai ridicata, puteti folosi aceasta optiune, insa consumul de energie electrica creste.
Scurt – se poate reduce durata programelor cu aproximativ 30%, obtinand aceasi rezultate de spalare. Rezultatele de uscare insa pot fi mai slabe. Folosind aceasta optiune, temperatura si presiunea apei in ciclul de spalare va fi marita.

 

La Arctic BI45A++ putem amana incepera splaare cu cele 3 intervaale de timp predefinite de 3/6/9 ore. Nu este nici pedeparte un model performant, sau cu tehnologii avansate, insa daca e la o reducere considerabila, poate fi o alegere destul de buna.

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *