Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Arctic DBI64A+ cu sase programe si patru extra optiuni

Arctic DBI64A+ cu sase programe si patru extra optiuni
3.9 (77.78%) 9 vote[s]

Masina de spalat vase Arctic DBI64A+ este un model complet incorporabil cu o cpaacitate de incarcare de 14 seturi si o eficienta energetica nu foarte grozava de A+, insa care ofera nu mai putin de sase programe de spalare si patreu extra-optiuni folositoare.
Asa cum suntem deja obisnuiti cu faptul ca Arctic nu are cele mai reusite modele de pe piata, insa la raport calitate-numar programe-pret sta foarte bine. Si modelul de fata este una din cele mai ieftine incorporabile cu 6 programe de spalare. Si la pretul pe care il are chiar sunt surprins de prezenta programului Auto, dar si a multitudinii de extra-optiuni disponibile.

 

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare pe care le ofera Arctic DBI64A+ sunt :

Este separat si apara ca si Programul 0 (P0) cea de autocuratare masina, si este separat de celelalte programe ale aparatului, caci acesta nu spala vase, ci doar interiorul masinii.
Eco: programul ecologic, sau cel putin cel mai ecologic al acestui model, care spala la temperatura de 50°C si consuma 11 litri de apa. Avand o eficienta energetica de A+, nu e foarte grozav, insa sa nu uitam faptul ca este un model foarte ieftin.
Auto: programul cu senzori, care detecteaza nivelul de murdarie, si regleaza temperatura in ciclul de spalare, dar si consumul de apa deci si consumul energetic va varia in intervale foarte mari.
Intensiv: spalarea tipica la 70°C pentru rest ridicat de murdarie, fiind spalarea cea mai eficienta in cazul vaselor, oalelor, cratittelor si al articolelor care rezista la temepratura si presiune inalta.
Express: o spalare mai scurta de 60 de minute si spalare la 60°C, care probabil ca fi preferatul dvs pentru spalarile zilnice.
Scurt: un mini program de 3 0de minute si spalare la 35°C, fara ciclu de uscare. Este recomandat doar pentru rest minim de murdarie, si putine articolelor
Prespalare: sau inmuiere, timp de cateva minute, folosind o cantitate minima de apa.

 

ALTE DETALII POT SA APARA SI AICI

 

Chiar daca la acest pret si programele enumerate mai sus arau deja suficiente, Arctic DBI64A+ vine si cu cateva extra-optiuni:
Incarcare la jumate: care ne permite rularea programului de spalare chiar daca masina e pe jumate plin, astfel putem economisi energie si apa.
Clatire suprimentara: multi dintre posesorii de masina de spalat vase se plang de urme de detergent sau lipsa de stralucire a paharelor dupa terminarea programelor. Aceasta optiune rezolva aceasta problema.
Rapid+ : este reducerea cu pana la 70% a duratei anumitor programe.
Extra-uscare: daca dorim sa avem articole si mai uscate la terminarea programului.

Totodata daca dorim amanarea porniri programului, Arctic DBI64A+ ofera aceasta posibilitate in intervalele predefinite de 3-6-9 ore.

 

ALTE PARERI SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *