Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Arctic DFSA60AS+ Silver cu 5 programe de spalare

Arctic DFSA60AS+ Silver cu 5 programe de spalare
4 (80%) 2 vote[s]

Masina de spalat vase DFSA60AS+ este una din putinele modele al producatorului de electrocasnice Artcic, desi este o marca destul de iubita in Romania. Are o capacitate de incarcare de 12 seturi, eficienta energetica nu prea ridicata, de A+, si 5 programe de spalare. Modelul nu are optiunea de incarcare la jumate, cum este de obicei la cele mai multe marci, ci are program de incarcare la jumate, insa si acesta poate fi utilizat pentru a economisi energie si apa, daca nu mai vrem sa asteptam pana cand aparatul va fi plin.

 

VEZI OFERTA ACTUALA AICI

 

Cele 5 programe de spalare la modelul Silver Arctic DFSA60AS+ :

Intensiv: pentru grad ridicat de murdarie de pe oale, tigai si vase, caci va spala la temepratura de 70°C. Este recomandat ca articolele sensibile la temperaturi inalte sa nu se spele cu acest program, caci se pot deteriora
Eco: programul care spala la o temperatura de 50°C, si are o durata lunga, pentru a avea un consum energetic cat mai scazut. Insa deoarece acest model are eficienta energetica de A+, nu e chiar cel mai eficient, caci cosnuma 15 litri de apa si 1.02 kWh de energie electrica.
Incarcare la jumate: programul „special”, care va folosi mai putina apa, deci si consumul energetic scade. Din pacate pe multe site-uri care comercializeaza acest model ca si extra-optiune, insa este un program separat. Oricum, e mai bine sa fie un program separat de acest gen, decat deloc.
Rapid+: o spalare la temperatura inalta de 60°C, atingand rezultate deosebite in cei 58 de minute, cat dureaza. Totodata trebuie sa mentionez si faptul ca acest program are si cilu de uscare.
Prespalare: o prespalare scurta, de cateva minute, cu consum foarte mic de apa, si deoarece apa nu este incalzita, consum energetic e foarte mic. Este destul de des folosit, si foarte cautat acest program, caci cu ajutorul lui putem preveni uscarea resturilor, daca in acea zi nu mai vrem sa pornim un program lung, sau daca avem rest ridicat de murdarie, este un fel de inmuiere, si obtinem rezultate mai bune cu programul normal de spalare.

Arctic DFSA60AS+ are ca si extra-optiune de Detergent 3 in 1, sau Tablete multifunctionale. Deoarece din ce in ce mai mult e folosit acest tip de detergent, caci e si mai comod, este si foarte util. Acesta opreste consumul de sare si agent de clatire, pentru a optimiza rezultatele finale.

Acest model desi cand a aparut, conform producatorului era clasat ca si Premium Range, insa tehnologiile au avansat, si a cam ramas in urma fata de alte marci.
Oricum, pentru iubitorii Arctic, poate fi o achizitie reusita, caci acuma este la un pret foarte mic.

 

ALTE DETALII SI PARERI POT APAREA SI AICI

 

 

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *