Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Arctic DFSA60W1 si DFSA60S1

Arctic DFSA60W1 si DFSA60S1
4 (80%) 10 vote[s]

Masinile de spalat vase Arctic DFSA60W1 si DFSA60S1 sunt identice din punct de vedere a specificatiilor tehnice, mai putin culoarea. Modelul W1 este cel alb, iar cel S1 argintiu, in rest programele de spalare, temperaturile, durata, si extra-optiunile sunt toate la fel.

Ca si pret, de obicei modelul Silver este mai scump cu aproximativ 100 de lei, insa si asa, pentru o masina de spalat vase cu 12 seturi, 5 programe si temperaturi de spalare, avand si optiunea de incarcare la jumate, este un pret foarte corect.

 

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA MODELUL SILVER

 

Cele 5 programe de spalare la Arctic DFSA60W1 si DFSA60S1 :

Eco: programul ideal pentru utilizare zilnica, destinat curatarii vaselor cu un grad mediu de murdarie. Acesta este programul care este luat in calcul la obtinerea eficientei energetice, A+ in acest caz, deci nu cel mai economic. Spala la temperatura de 50°C, si va consuma 14 litri de apa si 1.04 kWh de energie electrica. Evident, este cel mai lung program.

Intensiv: permite indepartarea totala a murdarie persistente de pe oale, tagai si vase foarte murdare, caci va spala la 70°C. Deoarece acest program spala la cea mai mare temperatura, este si cel mai mare consumator.

Zilnic: pentru vase cu grad redus sau mediu de murdarie, cu spalare la temperatura de 65°C, si o durata totala de doar 90 de minute.

Eficient: un program, de doar 58 de minute, si spalare la 60°C. Desi este un program scurt, uscarea este eficienta.

Expres: programul scurt, de 30 de minute, la temperaturi joase de 35°C, si fara ciclu de uscare.

 

Cele cinci programe la Arctic DFSA60W1 si DFSA60S1, sunt cele „standard”, ar fi fost ideal si prezenta programului de prespalare, caci vorbim de masini cu capacitati de 12 seturi.

Ca si extra-optiuni, este prezent incarcaea la jumate, care va optimiza consumul de apa, deci si cel energetic, cand masina nu este plin, dar vrem sa rulam un program. Rezultatele obtinute vor fi aceasi, atat cele de spalare, cat si cele de uscare.

Am vazut chiar si pe pagina producatorului ca ar avea buton de Tableta detergent, insa asa ceva nu am vazut pe aceste modele.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL MODELULUI ALB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *