Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul independent Arctic DFSA60+ de 12 seturi

Modelul independent Arctic DFSA60+ de 12 seturi
3.4 (68%) 5 votes

Arctic DFSA60+Producatorul de electrocasnice Arctic nu are multe modele de masini de spalat vase, de obicei are doar 1-2, insa aceste modele sunt destul de ieftine in comparatie cu alti producatori. Arctic DFSA60+ este un model independent, cicnci programe de spalare, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, avand 60 cm latime, si o eficienta energetica de A+. Atentie caci Artic are un alt model cu un nume foarte apropiat acesta, asta daca doriti sa achizitionati acest model sau celalalt, sa va uitati cu atentie la denumirea modelului.

VEZI AICI ALTE PARERI DESPRE ACEST MODEL

Programele de spalare la Arctic DFSA60+:

Prespalare: Program ce permite indepartarea resturilor de mancare de pe vasele pastrate timp de cateva zile in masina. Deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic este infim, precum si perioada de „spalare”.
Eco: Un program ideal pentru utilizarea zilnica, destinat curatarii vaselor cu un grad mediu de murdarie. Programul va spala la temperatura de 50°C cu doar 15 litri de apa pentru a avea un consum energetic cat mai mic. Eficienta energetica obtinuta de masinile de spalat vase sunt calculate din consumul acestui tiip de program.
Incarcare la jumate: este interesant faptul ca Arctic a facut un program independent cu incarcare la jumate, si nu este o extraoptiune. Acest lucru poate fi vazut si ca un minus, insa daca ne gandim la multitudinea de alte modele la alti producatori care nu au nici macar acest program, atunci poate fi si un plus. Insa important este sa stiti ca Incarcare la Jumate la acest model este un program separat!
Rapid+ : Program de spalare la temperatura inalta ce ofera vase perfect curate, in numai 58 de minute. Totodata programul are si uscare!
Intensiv: programul pentru vase si oale, care spala la 70°C, si are un consum ridicat de apa si energie.

Ca si extra-optiune Arctic DFSA60+ are Detergent 3in1 (tableta detergent), asta in cazul in care folositi de acest tip.  Era sa uit, desi este foarte important: uscarea la programele de spalare se face cu aer cald si nu natural, deci ofera o uscare mai eficienta, si din aceasta cauza are o eficienta energetica de doar A+.

Ca si concluzie, acest model este una normala, nu high-tech cu tot feluri de senzori, si autodetectare, etc… Insa datorita capacitatii mare, a uscarii cu aer cald, dar si a programului de prespalare si de incarcare la jumate, pretul lui este una mai mult decat buna!

Daca nu va place varianta alba, exista si varianta Silver, care e acelasi produs, insa in culoare argintie sub numele de Arctic DFSA60AS+ . Insa evident daca nu e alb, atunci e mai scump, de obicei cu vreo 2-300 de lei ca varianta alba.

 

CEL MAI MIC PRET LA ACEST MODEL ESTE DE OBICEI AICI

 

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *