Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Noul Arctic DBI45A+ de 10 seturi

Noul Arctic DBI45A+ de 10 seturi
2.6 (52.94%) 17 vote[s]

Dupa o pauza destul de mare, Arctic are o noua masina de spalat vase complet incorporabila, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, deci o latime de 45 de cm, prin modelul Arctic DBI45A+.
Acesta are 5 programe de spalare, cateva extra-optiuni folositoare, precum incarcare la jumate si Fast+. Deoarece are o eficienta energetica de A+, pretul acestui model de cele mai multe ori este unul desul de mic, iar acest A+ inseamna de fapt, un consum de 10 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica in programul Eco.

 

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Cele 5 programe de spalare, alaturi de durata, consum si temperatura de spalare la Arctic DBI45A+ :

Eco: este cel mai economic program de spalare zilnica a vaselor, cu grad mediu de murdarie. Se va spala la temperatura obisnuita de 50°C, pentru a avea un consum energetic de doar 0.83 kWh. Durata programului este insa unul mare, de 230 de minute, insa este ceva normal la programele Eco.
Intensiv: ideal pentru vase, oale si tigai foarte murdare, chiar si cu rest uscat, deoarece se va spala la o presiune ridicata a apei, si in cilcul de spalare se va utiliza apa la temperatura de 70 °C. Aceste tipuri de programe insa sunt devoratoare de energie, 1.28 kWh in cazul de fata, alaturi de 14.8 litri de apa. Durata programului va fi de 140 minute.
Zilnic: pentru spalarile zilnice, cu grad mediu de murdarie, care nu sunt uscate. Desi programul tine doar 90 de minute, deoarece spala la 65°C, rezultatele sunt excelente. Insa si acesta are un consum energetic ridicat, de 1.18 kWh, alaturi de 10.6 litri de apa.
Extra 58: este un program de 58 minute, si spalare la 60°C, si desi producatorul il recomanda pentru spalarea rapida a vaselor cu grad mediu de murdarie uscata, personal recomand pentru resturi uscate programul anterior. In cei aproximativ 58 de minute, va consuma 10.6 litri de apa si 1.12 kWh de energie electrica.
Express 30: este programul scurt, de 30 de minute, si spalare la 35°C, fara ciclu de uscare. Consuma doar 0.74 kWh si 10.4 litri de apa. Eu personal nu folosesc aceste tipuri de programe foarte scurte si fara uscare.

Aceste au fost programele de spalare la Arctic DBI45A+, care are si urmatoarele extra-optiuni:

Incarcare la jumate: desi vorbim de un model, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, aceasta optiune este la fel de importanta. Si ma bucur, ca aceasta optiune este prezent si la acest model, si in „forma normala”. Adica durata si temperatura de spalare va fi aceasi, insa va folosi mai putina apa, deci si energie. Spalarea se efectueaza pe ambele cosuri!
Tablete: cand folosim tablete multifuntionale, care contin si sare si si agent de clatire, aceasta optiune permite obtinerea rezultatelor dorite si la uscare.
Super Rinse: o clatire in plus se va adauga la sfarsitul programului selectat.
Fast+ : aceasta scurteaza timpul ciclului de spalare si scade consumu de apa, insa va spala la o presiune mai ridicata.
Amanare Pornire: sau programarea spalarii intr-un interval de 24 de ore.

Si ce este mai neobisnuti la acest model: are sistem de uscare prin aer cald. La sfarsitul programului, vasele sunt uscate prin intermediul unui curent de aer cald distribuit uniform in interiorul masinii.

 

ALTE REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

One Response to Noul Arctic DBI45A+ de 10 seturi

  1. danescu vasile says:

    este un bull-shit. am cumparat una si functioneaza doar un singur program . instructiunile de functionare erau incomplete si doar in limba engleza . nu va cumparati asa ceva nici daca o primiti moka. nu merita sa va pierdeti timpul si nervii linga ea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *