Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko BDFN36641XA cu 5 programe din fabrica si inca 6 descarcabile

Masina de spalat vase Beko BDFN36641XA cu siguranta nu este un model ieftin, pretul lui fiind in jur de 800 de Euro, si daca va ganditi la acest model, ca si o optiune pentru bucataria Dvs, sa vede, ce stie pentru acest pret.
In primul rand, pe multe site-uri de vanzare o sa vedeti trecut, ca si model incorporabil, insa acesta este o eroare, caci BDFN36641XA este unul independent, cu o capacitate de incarcare mare, de 16 seturi, o clasa energetica buna, fiind clasa C, aducand cateve inovatii, si tehnologii bune.
Asa cum este si in titlu, aparatul are 5 programe de splare selectabile din „start”, iar cu ajutorul aplicatie HomeWhiz (care poate fi folosit si la alte electrocasnice Beko cu aceasta functie) mai poti descarca inca 6 programe de spalare.

Citeste descreierea completa

Beko DFN05311W un model simplu si ieftin

Masina de spalat vase Beko DFN05311W este un model independent destul de ieftin pentru un model cu o latime de 60 de cm, si o cpaacitate de incarcare de 13 seturi. Daca vreti un model simplu, fara tehnologii avansate, senzori si alte minunatii, puteti opta de exemplu pentru acest model, care are 5 programe simple, optiunea de incarcare la jumate, si atat. Chiar daca pe multe site-uri apar si alte detalii tehnice despre el, precum pornire programabila, extra-uscare, si altele, singura optiune pe care o are, e cea de incarcare la jumate.

Citeste descreierea completa

Beko DFN38530X de 15 seturi si eficienta energetica maxima

Masina de spalat vase Beko DFN38530X cu siguranta nu este un model foarte ieftin, insa daca luam in calcul faptul ca vorbim de o capacitate de incarcare de 15 seturi, o eficienta energetica de A+++, si nu mai putin de 8 programe de spalare, la care se adauga si cea de autocuratare masin, deja incepem sa vedem un raport  de pret/tehnologie buna. La pretul pe care il are intra si faptul ca are senzori, deci program Automat care regleaza durata, temperatura dar si consumul programului, dar si extra-optiuni bune, si chiar folositoare.

Citeste descreierea completa

Incorporabilul Beko DIS28120 de 11 seturi cu numar mare de programe si optiuni

Masina de spalat vase Beko DIS28120 este un model complet incorporabil slim, adica cu o latime de 45 de cm, avand o capacitate de incarcare de 11 seturi (are tava pentru tacamuri), si ofera nu mai putin de 8 programe de spalare, plus cea de autocuratare masina. Sunt prezente atat programul Automat – adica cel cu senzori, cat si cel Autoflex, care spala la presiuni si temperaturi diferite pe cele doua cosuri.

Vom regasi la acest model si elicea Aquaintense, care spala la o presiune de 5X mai mare, pentru ca vasele foarte murdare sa fie curate, daca sunt asezate in zona speciala Aquaintense. Nu reprezinta un minus, insa datorita faptului ca are eficienta energetica de A++, nu poate fi pus in categoria de top a masinilor de spalat vase incorporabile cu capacitati de pana 11 seturi.

 

Citeste descreierea completa

Beko DFS26024X cu 6 programe de spalare si 4 extra optiuni

Masina de spalat vase Beko DFS26024X este un model independent, cu o latime de doar 45 de cm, ideal pentru cei care nu au mult spatiu in bucatarie, sau familiilor cu un numar de maxim 3 persoane. Chiar daca peste tot apare ca acesta are 6 programe de spalare, la acesta se adauga si autocuratare masina, deci vorbim de 6+1 programe in total.

La prima impresie am crezut ca este un model din generatia mai veche, insa acesta este deja dotat cu senzori, deci are program Automat, si nu mai putin de 4 extra-optiuni, detalii tehnice ce-l duc in categoria mid-level.

 

Citeste descreierea completa

Beko DIS25010 cu cinci programe si tot atatea temperaturi de spalare

Masina de spalat vase Beko DIS25010 este un model complet incorporabil cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, fiind ideal pentru cei care fiecare cm din bucutarie e vital. Astfel in doar 45 de cm latime, poti avea o masina de spalat vase cu 5 programe de spalare.
Chiar daca nu e nici pe departe un model de varf, programele lui sunt foarte bune, si are si incarcare la jumate!

 

Citeste descreierea completa

Review Beko DFN38530DX cu capacitate mare si extra-optiuni folositoare

Masina de spalat vase Beko DFN38530DX este un model independent cu o capacitate de 15 seturi, care ofera 8+1 programe, insa la acest model foarte importante sunt mai ales extra-optiunile. Sunt „doar 4”, insa ele chiar au rostul lor, si chiar vor fi folosite des. Deoarece vorbim de o masina mare, optiunea de incarcare la jumate este evident necesara, insa si cea de Aquaintense pentru vase foarte murdare e binevenita. Daca vrei o uscare mai eficienta, ei bine, cei de la Beko s-au gandit si la acest lucru si ai optiunea de SteamGloss.

Toate acestea le vom dezvolta la sfarsit, insa sa vedem programle de spalare.

 

Citeste descreierea completa

Pareri Beko DFS05013W programe si consum

Daca vrei o asina de spalat vase independenta cu o latime de 45 de cm, oferta pe piata nu e foarte mare, deoarece cei mai multi cumparatori cauta modele incorporabile, si cu o capacitate cat mai mare. Insa daca nu ai mult loc in bucatarie, sau pur si simplu sunteti 2-3 persoane in familie, nu merita sa cumparati un aparat de 14-15 seturi, caci in mare majoritate a timpului va sta cu farfuriile murdare in el, astepand sa se mai stranga cate ceva in el. Beko DFS05013W este un model foarte simplu, cu 5 programe simple, si optiunea de incarcare la jumate.

Citeste descreierea completa

Beko DIS26021 cu capacitate de 10 seturi si program Auto – Pareri

Masina de spalat vase Beko DIS26021 este urmasul modelului Dis 26011, diferenta dintre cele doua fiind foarte mica, care se rezuma doar la consum, care va fi mai mic in cazul modelului de fata. Acesta are 6+1 programe, printre care vom regasi si programul cu senzori, 4 extra-optiuni, si o eficienta energetica de A++. Pentru o diferenta de pret de 100-150 de lei, merita sa va ganditi la modelul 26021!

Citeste descreierea completa

Beko DIN25310 de 13 seturi – specificatii corecte- pareri

Masina de spalat vase Beko DIN25310 este un model complet incorporabil, cu o cpacitate de incarcarcare de 13 seturi si 5 programe de spalare. Din pacate pe unele site-uri care scriu review-uri despre toate electrocasnicele de pe piata apar date eronate despre acest model. Pe scurt acesta are 5 programe simple, 2 extra-optiuni si pornire programabila. Nu are senzori, deci nu vorbim de programe cu detectarea nivelului de incarcare sau a nivelului de turbiditate, nu are Info Light si nici tehnologii avansate. Acesta este un model simplu si relativ ieftin.

Citeste descreierea completa

Beko DFN28330WAD cu dozator automat de detergent lichid

Masina de spalat vase Beko DFN28330WAD este printre putinele modele exitente pe piata, care sa aiba un dozator automat pentru detergent lichid. Chiar daca suntem obisnuiti cu detergent de tip 3 in 1, sau in forma de praf, daca folosesti detergent lichid in acest model ai doua avantaje: acesta va folosi atat cat e nevoie, in functie de program, si volumul recipientului poate „stoca” detergent pentru aproximativ 20 de spalari. Deci scapi de grija detergentului pentru o perioada de timp. In rest Beko DFN28330WAD este un model de A+++, cu 8+1 programe, are senzori si si cateva extra-optiuni 🙂

 

Citeste descreierea completa

Beko DIS25011 de 10 seturi cu incarcare la jumate

Masina de spalat vase Beko DIS25011 este un model complet incorporabil cu latime de 45 de cm, deci un model slim, ideal pentru cei care nu au loc pentru un model de 60 de cm, sau pur si simplu le ajunge o masina de spalat cu o capacitate de 10 seturi. Acesta are 5 programe de spalare bune, extra-optiunea de incarcare la jumate si Tablete, si cam atat.

Este un model destul de ieftin, insa asta nu inseamna ca este unul slab.

Citeste descreierea completa

Beko DIN25410 cu cinci programe plus cea de autocuratare

Beko DIN25410 este o masina de spalat vase complet incorporabil, avand o capacitate de incarcare de 14 seturi, si este un asa-numit model de baza. Adica vorbim de un model cu cicnci programe simple, fara senzori, insa are cateva extra-optiuni chiar folositoare, si deoarece are o eficienta energetica de A+, pretul lui este destul de mic, pentru a putea fi o elegere ideala cand dorim o masina de spalat vase simpla, si fara a avea mari pretentii la consum.

 

Citeste descreierea completa

Semi-incorporabilul Beko DSS05011X de 10 seturi

Masina de spalat vase DSS05011X de la Beko este un model semi-incorporabil, adica panoul de comanda va ramane vizibil, insa pe restul usii se va pune pal, avand o latime de 45 de cm, fiind recomandat pentru cei care nu au prea mult loc in bucatarie, sau pur si simplu sunt putine persoane in familie si nu are rost un model mare de 13 seturi sau si mai mare.
Pe Emag de exemplu am vazut ca e specificat faptul ca e model incorpobabil, insa acest lucru este gresit.

Citeste descreierea completa

Beko DIN15310 de 13 seturi si 4 extra optiuni

Masina de spalat vase DIN15310 de la Beko este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, insa o eficienta energetica de doar A+. Deoarece nu e foarte econimic, si nici nu face parte din ultima serie a electrocasnicelor Beko, acesta poate fi achizitionat la un pret destul de mic, chiar daca are 5 programe de spalare si 4 extra-optiuni.
Daca nu vrem un model cu senzori, si nu suntem interesati de consum, sau pur si simplu vrem un model ieftin, atunci DIN15310 poate fi o alegere buna.

Citeste descreierea completa

Beko DIS15010 de 10 seturi cu 5 programe si extra optiuni folositoare

Masina de spalat vase Beko DIS15010 este un model slim de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 10 seturi, care poate fi incorporat intr-o bucatarie unde nu mai avem loc pentru un model lat, de 60 de cm. Nu este un model foarte nou, insa are 5 programe de spalare, cateva extra-optiuni, printre care regasim si cel de Incarcare la jumate.
Deoarece nu este un model super-perfomant, si pretul acestuia este foarte mic, de multe ori fiind cel mai ieftin model de 10 seturi – complet incorporabil.

 

Citeste descreierea completa

Beko DFS26012X cu sase programe de spalare excelente

Masina de spalat vase Beko DFS26012X este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi si sase programe de spalare. Pe langa cele mai importante programe de spalare are s icea de Autocuratare, dar si o gama larga de extra-optiuni precum incarcare a jumate.
Un mare dezavantaj fata de alte modele il prezinta eficienta energetica mai slaba, respectiv A+, adica un consum de 10 litri de apa si 0.83 kWh de energie in programul Eco.

Citeste descreierea completa

Beko DIN28423 cu multe programe si optiuni

Masina de spalat vase Beko DIN28423 desi este un model cu un pret sub 2000 de lei, ofera 8+1 programe de spalare, are o eficienta energetica de A++, si totodata are extra-optiuni folositoare precum Aquaintense sau incarcare la jumate. Totodata are deja si senzor de turbiditate, deci si programul Auto este prezent.

Citeste descreierea completa

Beko DIN26410 cu tray wash si incarcare la jumate

Masina de spalat vase Beko DIN26410 este un model complet incorporabil cu o capacitate de icarcare de 14 seturi, care are 6+1 programe de spalare, insa pe langa acestea ofera 4 extra-optiuni foarte folositoare.
Minusul lui ar fi eficienta energetica de A+, ceea ce inseamna ca in programul eco va consuma 11 litri de apa si 1.05 kWh de energie electrica.

Citeste descreierea completa

Beko DFN28422G cu multe programe si optiuni

Beko DFN28422G face parte din familia 28422, care este prezent pe piata in trei diferite culori. Cel despre care vorbim este modelul Gri Manhattan, insa daca doriti in alb sauinox, sunt disponibile si aceste culori, numai ca ultima litera din model va fi W sau X.
Pe scurt, acest model este unul independent, cu o capacitate mare, de 14 seturi, eficienta energetica de A++, un numar de 8+1 programe de spalare, si multe extra-optiuni.

 

Citeste descreierea completa

Beko DFN26420X cu 6 programe si 4 optiuni

Masina de spalat vase Beko DFN26420X este un model independent, cu o capacitate mare de incarcare, si totus o eficienta energetica ridicata de A++. Nu e chiar varf de gama, insa are sase programe de spalare plus cea de autocuratare, si patru extra-optiuni foarte folositoare.
Este deja un model cu cos Acrobat System , program automat si optiunea Tray Wash.

Citeste descreierea completa

Minunatul Beko DIN28321 cu 8 programe si 4 extraoptiuni

Beko DIN28321 este un model complet incorporabil, cu o capacitate de 13 seturi (are deja o tava mica pentru tacamuri), si o eficienta energetica ridicata de A++. Insa nu astea sunt cele mai importante aspecte la acest model, caci are un numar de 8 programe de spalare, plus cel de Autocuratare, dar si 4 extra-optinu, precum incarcare la jumate, sau minunatul AquaIntense (zona intensiva pentru vase).
Chiar daca ofera foarte multe, de multe ori pretul lui este sub 2000 de lei, un pret foarte bun, in comparatie cu alte marci.

 

Citeste descreierea completa

Modelul slim Beko DIS15013 cu capacitate de 10 seturi

Modelele slim, sau mai bine zis cele cu o latime de 45 de cm sunt cautate mai ales de cei care nu au prea mult loc in bucatarie, sau familia nu este asa de numeroasa. Beko DIS15013 este un astfel de model, complet incorporabil, oferind 5 programe de spalare, si un extra-optiuni foarte folositoare precum incarcare la jumate.
De ce am zis ca este mai ideal pentru cei care nu sunt multi in familie? Deaorece la masinile cu o latime de 45 de cm daca bagam o oala mare, asta va ocupa deja jumatate din cosul inferior, si farfuriile mai mari nu mai au loc.

Citeste descreierea completa

Beko DSN15420X cu eficienta energetica de A++

Masina de spalat vase Beko DSN15420X este un model semi-incorporabil, cu o capacitate de 14 seturi, si 60 de cm latime. Este un model mai simplu din punct de vedere a programelor de spalare – de exemplu nu are senzor de turbiditate, oferind 6 programe, si cateva extra-optiuni, insa are o eficienta energetica destul de ridicata de A++.
Daca nu tinem mortis de prezenta unui program Auto la masina noastra, acest model poate fi o alegere destul de buna, caci are deja un pret destul de mic.

Citeste descreierea completa

Beko DIN26421 cu functia TrayWash

Masina de spalat vase Beko DIN26421 este un model complet incorporabil, cu o capacitate mare de 14 seturi, oferind totodata un numar de 6 programe de spalare, insa regasim si programul preferat de multi, cel cu senzori, care va regla temperatura de spalare, consumul de apa si durata programului, conform necesitatilor.
Ca si o noutate, acest model are functia de TrayWash, adica putem amplasa si fixa cu ajtorul accesoriilor din cosuri in total trei tavi, si ne va permite spalarea cu o presiune foarte mare a tavilor de aragaz si cuptor.

Citeste descreierea completa

Beko DFN16410X si DFN16410W cu 6 programe de spalare

Masinile de spalat vase Beko DFN16410X si DFN16410W, sunt doua modele independente cu o latime de 60 de cm si o capacitate de 14 seturi, fiind identice din toate punctele de vedere, mai putin culoarea exterioara. DFN16410W este modelul alb, iar cel DFN16410X este inox. Asa cum suntem deja obisnuiti, cel inox este mai scump, in general cu 100 de lei.
Ambele modele au 6 programe de spalare, avand si programul cu senzorul de turbiditate, extra-optiuni ajutatoare, precum incarcarea la jumate, sau Tablete Automate, ceea ce sesizeaza daca ati introdus tablete multifunctionale ca detergent, sau folositi detergent in forma de praf. Deoarece au o eficienta energetica de A+, si un numar de „doar” 6 programe de spalare, sunt ceva mai ieftine decat alte modele Beko.

Citeste descreierea completa

Beko DFN28422X si DFN28422W cu numar mare de programe si extra-optiuni

Masinile de spalat vase Beko DFN28422X respectiv DFN28422W sunt doua modele complet identice in ceea ce priveste specificatiile tehnice, mai putin culoare exterioara, caci cel cu W la sfarsit este White = Alb, iar cel cu X este InoX. Din aceasta cauza, nu merita sa le luam separat, si sa luam detaliile tehnice rand pe rand, le vom enumera aici.
Ca si diferenta de pret, cel inox este mai scump, insa acest lucru este valabil la orice producator. Cele doua modele sunt independente, cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, si o eficienta energetica de A++. Deoarece sunt modele noi al acestui producator, vom vorbi deja de un numar mare de programe de spalare (inclusiv cel cu senzori), dar si extra-optiuni care sunt chiar folositoare.

 

Citeste descreierea completa

Minunatul Beko DIS26011 cu program Auto si incarcare la jumate.

Desi pare un model banal, Beko DIS26011 are multe surprize placute, caci la pretul redus pe care o are, nu te astepti la un numar destul de mare de programe, la o masina de spalat vase cu o capacitate de 10 seturi, si sa si aiba si senzori de turbiditate, dar si extra-optiuni folositoare.
In total are 6+1 programe de spalare, extra-otpiuni precum incarcare la jumate, Fast+ si altele. singurul lucru pe care ii putem reprosa este eficienta energetica de doar A+, ceea ce inseamna un cosnm de 0.83 kwh de energie electrica si 10 litri de apa in programul Eco.

Citeste descreierea completa

Beko DIN28430 modelul de top cu Acrobat System si senzori

Masina de spalat vase Beko DIN28430 este un model complet incorporabil, cu o capacitate de 14 seturi, si o eficienta energetica de A+++ (desi in unele locuri am vazut trecut A, sau chiar A++), si face parte din noua generatia a acestui producator, venind cu cateva idei superbe, precum Acrobat System.
Desi numele este un pic exagerat, acesta inseamna de fapt ca permite ajustarea cosului superior pe 3 niveluri pentru o flexibilitate maxima. Mai mult spatiu pentru vasele tale, mai putine griji pentru tine! Deci trei niveluri si nu 2. Insa mult mai important este prezenta Functiei Aquaintense (la alti producatori fiin denumit zona intensiva), care este o elice in plus sub cosul inferior, in partea dreapta a masini, care va spala la o presiune foarte mare, pentru a obtine rezultate excelente si in cazul vaselor foarte murdare, care trebuie asezate in aceasta parte.
Daca vrem o masina cu multe programe si multe extra-optiuni, insa aveti nevoie deja si de program automat, comandat de senzori, acest model poate fi o alegere ideala pentru Dvs.

 

Citeste descreierea completa

Semi incorporabilul DSS05010X de la Beko

Masina de spalat vase Beko DSS05010X este un model semi-incorporabil, ceea ce inseamna ca o parte din panoul de comanda ramane vizibil dupa incorporare, cu o capacitate de 10 seturi – deci o latime de 45 de cm. In unele magazine online am vazut ca apare sub numele de Arctic DSS05010X, fiind un lucru fals. In poze insa apare adevaratul model, chiar cu sigla Beko vizibil. Trecand peste acesta, acest model este unul mai simpli, cu 5 programe de spalare, fiecare la temperaturi diferite, si are extra-optiunea de incarcare la jumate, alaturi de pornire programabila.

Citeste descreierea completa

Tehnologie la un nou nivel prin Bosch SMV68TX06E

Masina de spalat vase Bosch SMV68TX06E cu siguranta nu ese un model ieftin, caci pretul lui este peste 1000 de euro, insa are incorporat cea mai avansata tehnologie din categoria masinilor de spalat vase complet incorporabile Bosch, care fac parte din seria 6. Pe scurt: are eficienta maxima la capacitatea de 14 seturi, un numar mare de programe, numar mare de extra-optiuni, are deja HomeConnect, uscare cu Zeolith, senzor de incarcare si de turbiditate, display Tft, dar si Timelight pe podea, iluminare interioara si multe altele.

Citeste descreierea completa

Beko DTC36610W cu sase programe de spalare

Micutul Beko DTC36610W este un model independent, cu capacitate de incarcare de 6 seturi, destinat pentru cei care nu au lc in bucatarie, sau sunt doar doua persoane, caci aceste tipuri de masini de spalat vase sunt foarte mici, si nu vor face fata unor familii numeroase. Din pacate datele oficiale despre acest model sunt controversate, caci chiar pe site-ul Beko se specifica ca are Program de Incarcare la jumate, ceea ce nu este adevarat, caci e trecut in locul programului scurt! Desi peste tot se specifica ca are funtie de incarcare la jumate, eu personal nu am regasit aceasta optiune, doar cea de programare intarziata, care e folositor.

 

Citeste descreierea completa

Beko DIS1520N un model simplu

Masina de spalat vase Beko DIS1520N este un model slim, adica are o latime de 45 de cm, si este complet incorporabil, ideal pnetru cei care nu au o latime suficienta in mobila de bucatarie. Deoarece este un model mai vechi, sau mai bine zis un model de baza, acesta ofera 5 programe de spalare, si cam atat, caci lipsesc atat extra-optiunile, cat si programare intarziata, sa nu mai vorbim despre spalare cu senzori. Si eficienta energetica este una de un model de entry-level, caci are clasa A, ceea ce inseamna ca va consuma 13 litri de apa si 1.01 kWh de energie electrica.
Citeste descreierea completa

Beko DIS15011 cu capacitate de 10 seturi si 5 programe de spalare

Masina de spalat vase Beko DIS15011 este un model complet incorporabil, cu o latime de 45 de cm avand o cacpacitate de incarcare de 10 seturi, deci recomandat celor care au putin loc in mobila, sau pentru familii cu un numar mai mic de membrii, caci daca aveti o familie de 5 persoane, o sa fie suprasolisitat o masina de acest tip. Pentru o familie cu multi membrii este recomandat o masina de cel putin 12 seturi (cele de 60 cm latime). Revenind la acest model, desi site-ul oficial Beko.ro spune ca nu o mai comercializeaza, ea se afla la multi comercianti la super-oferta. Insa evident, nu gasiti specificatii tehnice destule, aici incercam sa va ajutam noi.

Citeste descreierea completa

DFN28330B modelul de top de la Beko

beko-dfn28330b-deschisDesi este un model de top, Beko DFN28330B se poate gasi pe foarte putine site-uri ce comercializeaza si masini de spalat vase, insa si mai rau este faptul ca specificatiile tehnice ori sunt eronate, ori lipsesc datele esentiale.
DFN28330B este un model independent, cu capacitate mare de incarcare, respectiv 13 seturi, si totusi o eficienta energetica maxima de A+++. Ca si programe de spalare, are 8 la numar (evident are si cu autodetectare), insa poate si mai important este faptul ca are 4 extra-optiuni pe langa programarea intarziata.

 

Citeste descreierea completa

Beko DEN28320GB cu un look exceptional

Beko DEN28320GBMasina de spalat vase Beko DEN28320GB desi are caracterisitici tehnice foarte bune, primul lucru care ne sare in ochi este partea frontala din sticla neagra, cu care sigur va fi cel mai „elegant” echipament electrocasnic din bucataria noastra. Insa sa vedem caracteristicile tehnice principale: 8+1 programe de spalare, 4 extra-optiuni, capacitate de 13 seturi, cos de plafon pentru tacamuri, brat auxiliar pentru spalare intensiva, senzor de de detactare automata a gradului de murdarie, si multe altele.

 

Citeste descreierea completa

Beko DFN 28321 X

Beko DFN28321WMasina de spalat vase Beko DFN 28321 X este una din cele mai bune modele din clasa mijlocie a acestui producator (insa si in comparatie cu alti producatori), asta daca luam in calcul pretul lui, eficienta energetica, numarul programelor de spalare, dar si extra-optiunile pe care le are. Acest model are o eficienta energetica de A++ (consum de 10 litri de apa in programul eco) 8 programe de spalare (are si program cu senzori), si 4 extra-optiuni folositoare. Poate trebuia sa incep cu acest detaliu, insa de obicei le regasiti pe orice site: Beko DFN 28321 X este un model independent, cu o capacitate de 13 seturi.

 

Citeste descreierea completa

DIN15212

Beko DIN15212Masina de spalat vase Beko DIN15212 este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi la cei 60 de cm latime. La acest model se regasesc cele 5 programe cele mai folosite la o masina de spalat vase, insa este mai important faptul ca are functia de incacare la jumate. Nu este vorba despre un model de top, caci are eficienta energetica de A+, si nici nu are programe de spalare cu senzori, insa nici pretul nu este mare!

Citeste descreierea completa

DFN28320W cu 8 programe si 4 extra optiuni

Beko DFN28320WMasina de spalat vase Beko DFN28320W are o latime de 60 cm, si o capacitate de incarcare de 13 seturi, si desi nu are un pret mare, ne ofera opt programe de spalare – are si cu autodetectarea nivelului de murdarie, si patru extra-optiuni bine alese. Ca si eficienta energetica, are clasa A++, insemnand ca in programul eco are un consum de 10 litri de apa si 0.92 kWh de energie electrica.

Citeste descreierea completa

Beko DIN26220 cu 6 programe de spalare

Beko DIN26220Masina de spalat vase Beko DIN26220 este un model incorporabil, cu capacitate de incarcare de 12 seturi, avand sase programe de spalare si trei extra-optiuni care ne pot fi de folos in multe situatii. Inainte sa va grabiti sa achizitionati acest produs, am vazut pe mai multe site-uri care il comercializeaza specificatii tehnice gresite, deci e mai bine sa stiti concret ce stie acest aparat. Capacitatea e de 12 seturi – am vazut ca cateodata apare ca si 13 seturi, are trei functii aditionale, insa nu are cea de tablete All in One.

Citeste descreierea completa

Varful de gama prin Beko DFN3933OX

Beko DFN3933OXMasina de spalat vase Beko DFN3933OX este (februarie 2016) una din cele mai bune modele al producatorului de electrocasnice Beko, asta insemnand ca are o eficenta energetica maxima de A+++, 10 programe de spalare insa avem una si cu autodetectare, si functii aditionale importante si de folos, precum AquaIntense (elicea numita Aquaintense va spala alaturi de cea inferioara, pentru a obtine rezultate deosebite si in cazul vaselor cu grad ridicat de murdarie), uscarea cu abur SteamGloss, etc..

Citeste descreierea completa

Semi incorporabila Beko DSN26320X de 13 seturi si 6 programe de spalare

Beko DSN26320XMasina de spalat vase Beko DSN26320X face parte din familia semi-incorporabilelor, ceea ce inseamna ca panoul de comanda impreuna cu afisaj ramane vizibila, restul usii poate fi incorporata. Unii prefera complet incorporabilele (mai ales cei care isi fac mobila noua la comanda) altii prefera independentele, insa astfel de modele au un + fata de cele complet incorporabile: sunt intodeauna vizibile datele legate despre spalare: programul selectat, timpul ramas de lucru si functiile aditionale selectate. Avand o capacitate de 13 seturi este ideal pentru familii cu 4-5 membrii, si totusi reuseste sa aiba o eficienta energetica de A++.

 

Citeste descreierea completa

Beko DFS05011W un model simplu si ieftin

Beko DFS05011WMasina de spalat vase Beko DFS05011W este un model mai simplu din categoria „slim” adica de 45 cm latime, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, dar totusi are 5 programe de spalare, functia de incarcare la jumate, spalare intarziata la 3 intervale de timp predefinite si o eficienta energetica de A+. Daca nu aveti nevoie de multe programe de spalare si alte functii aditionale, Beko DFS05011W poate fi o alegere buna, mai ales ca pretul lui este una destul de mica.

Citeste descreierea completa

Minunatul Beko DFN28321W cu 8 programe de spalare si 4 funtii aditionale

Beko DFN28321WMasina de spalat vase Beko DFN28321W este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, care daca ne uitam numai la look-ul sau nu arata multe, insa la ceea ce conteaza cu adevarat la o MSV cum este consumul, numar de programe, functii aditionale ofera mult mai mult decat ne-am asteptat la pretul pe care il are. DFN28321W are 8 programe de spalare (are si cu autodetectarea nivelului de murdarie), 4 functii aditionale, 6 temperaturi de spalare, blocare acces copii, afisaj electronic si o eficienta energetica de A++.

Citeste descreierea completa

DFN16210W de 12 seturi

Beko DFN16210WMasina de spalat vase Beko DFN16210W este un model destul de simplu, independent, insa prin simplu nu inteleg ca este si slab. In comparatie cu alte modele de la alti producatori DFN16210W este mai ieftin (aici am luat in calcul eficienta energetica, programele de spalare, tehnologii precum autodetectare, si functii aditionale). Chiar daca nu are un numar enorm de programe de spalare, cele 6 pe care le are sunt suficiente, ma iales ca are Auto si Prespalare, si la optiuni are si Incarcare la jumate, deci ceea ce e foarte important – dar totusi lipsesc la multe modele – le are pe toate!

Citeste descreierea completa

DSN15220X

Beko DSN15220XBeko DSN15220X este un model semi-incorporabil cu o capacitate de 12 seturi, cu 5 programe de spalare simple dar foarte utile, eficienta energetica de A++, 2 functii aditionale si Child lock. Nu este cel mai dotat model, insa daca vrem un model mai simplu, si nu ajunge cele 5 programe de spalare atunci DSN15220X poate fi o alegere buna, caci nu gasim prea multe modele de semiincorporabile care sa aiba si incarcare la jumate si eficienta energetica buna in jurul a sumei de 1500 de lei

 

Citeste descreierea completa

DIN6830FX30 cu eficienta energetica maxima si 8 programe

Beko DIN6830FX30Cei care cumpara masini de spalat vase prefera de obicei marcile Bosch si Whirlpool, probabil din cauza marcii cunoscute, insa Beko de multe ori este mult mai bun – si aici nu vorbesc doar despre fiabilitate, ci si despre lucrurile esentiale la o masina de spalat vase. Un numar mare de programe de spalare este binevenita oricand, si mai presus de asta este eficienta energetica, si sa nu uitam de functiile aditionale! Ei bine Beko DIN6830FX30 este un model care exceleaza in toate aceste 3 categorii: are 8 programe de spalare (una cu autodetectare), eficienta energetica de A+++ si 2 functii aditionale (dintre care una care este cea mai importanta, si anume incarcare la jumate).

 

Citeste descreierea completa

DIS26010 cu capacitate de 10 seturi

beko DIS26010Pentru cei care nu au mult loc in bucatarie, sau sunt doar 2-3 persoane in familie, masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26010 poate fi o alegere buna, mai ales daca nu vor sa cheltuie prea multi bani pe un aparat de acest tip.
Chiar daca nu este un model de top, ofera cam tot ceea ce este imporant la o masina de spalat vase: 6 programe de spalare (plus programul de autocuratare), 3 functii aditionale foarte folositoare, programare intarziata, child lock. Eficienta energetica este singurul minus la acest aparat, el fiind de doar A+ (va consuma cat un aparat din categoria A+++ cu o capacitate de 13-15 seturi).

Citeste descreierea completa

DIN 28330 – un model exceptional

DIN 28330Sunt foarte putine masini de spalat vase care ofera la fel de multe ca modelul Beko DIN28830, si mai ales la un pret asa de mic! Probabil din aceasta cauza acest model este destul de greu de gasit la comercianti.

Desi are o capacitate mare de incarcare de 13 seturi, reuseste o eficienta energetica de A+++ (foarte putine modele reusesc acest lucru), insa pe langa acesta ofera un numar destul de mare de programe de spalare, 8 la numar, si ceea ce nu prea o sa gasiti la specificatii la comercianti sunt cele 4 functii speciale aditionale.

 

Citeste descreierea completa

DIS26020 de 10 seturi

Beko DIS26020 Masina de spalat vase complet incorporabil Beko DIS26020 este un model despre care nu o sa gasiti informatii aditionale pe net, mai ales manual de utilizare sau descrierea programlor de spalare.
DIS26020 are 6 programe de spalare, 5 temperaturi de spalare, si 4 funtii aditionale foarte folositoare din mai multe puncte de vedere.

 

Citeste descreierea completa

DSFS4530 mai bun decat pare

bekoDSFS4530Prima impresie despre Beko DSFS4530 pentru cei mai multi este ca e un model fparte slab, care nu stie prea multe, maiales din cauza ca pe usa nu se gaseste altceva decat un buton, si 3 leduri pentru faza in care se afla programul.
Comenzile defapt la acest model independent se afla in interiorul usi care nu se vad cand acesta este inchisa. DSFS4530 este un model independent cu o latime de 45 de cm, capacitate de 10 seturi, 5 programe de spalare si are functia de incarcare la jumate.
Un inconvenient este faptul ca este din clasa A, deci consumul este mai mare.

Citeste descreierea completa

DFN05211W cu 5 programe de spalare si incarcare la jumate

beko dfn 05211wBeko DFN05211W este o masina de spalat vase independenta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, 5 programe de spalare si o eficienta energetica de A+. Acesta nu este un model premium, insa cele 5 programe de spalare sunt gandite bine, si are optiunea de incarcare la jumate, ceea ce este foarte important, mai ales la un model cu capacitate mare.
Citeste descreierea completa

DFN 71046X30

dfn 71046x 30Masina de spalat vase independeta Beko  DFN71046X30 este cel mai avansat model din toate punctele de vedere in momentul de fata (aprilie 2015) a producatorului Beko, si in mod surprinzator pretul nici nu ese atat de mare.
DFN 71046X30 are o capacitate foarte mare de incarcare: 13 seturi, are nu mai putin de 10 programe de spalare, latime de 60 cm, complet inox, si ce este foarte important la o msv: are o eficienta energetica de A+++ .
Evident pe langa numeroasele programe de spalare are si functii speciale care vor fi de mare folos, insa despre toate acestea voi vorbi dupa descrierea mai amanuntita a programelor de spalare.

 

Citeste descreierea completa

DSN4533FX semi incorporabil cu capacitate mare de 12 seturi dar totusi a++

bekodsn4533     Cei care cumpara pentru prima oara o masina de spalat vase sunt in ceata, nu prea inteleg specificatiile insiruite, si maiales nu stiu care specificatii sunt importante! Voi incerca sa evidentiez cateva lucruri importante care se regasesc si la Beko DSN4533FX.

DSN4533FX face parte din categoria masinilor de spalat vase semi incorporabile, ceea ce inseamna ca poate fi incorporat in mobila, insa panoul de comanda va ramane vizibil. Multi prefera cele complet incorporabile, insa acele au dezavantajul ca nu ai nicio informatie referitor la programul de spalare, timpul ramas, sau alte detalii fiindca sunt „ascunse”, trebuie deschis usa pentru a-l putea programa, sau a vedea timpul ramas de spalare (o mare porcarie)…

Citeste descreierea completa

Beko DFN 1535 cu o capacitate de 12 seturi si clasa energetica a+

beko_dfn_1535DFN 1536 este una dintre cele mai noi (febr 2015) masini de spalat vase Beko independente intrate si pe piata din Romania, avand o capacitate destul de mare, de 12 seturi, o latime de 60 de cm si o clasa energetica de A+.

Deoarece are un pret destul de mic pentru o MSV Beko, este evident faptul ca nu are prea multe programe de spalare, functii sofisticate, sau tehnologii inovatoare.

Citeste descreierea completa

Beko DSN 4532 FX incorporabil si cu o capacitate de 13 seturi

beko dsn 4532 fx     Beko DSN4532FX este o masina de spalat vase incorporabila, unii il catalogeaza ca si semiincorporabil, si ca sa nu aveti dubii la cumpararea acestui produs: este incorporabil, dar panoul de comanda ramane vizibil (ceea ce dupa parerea mea este mult mai elegant si conveniabil din multe puncte de vedere).
DSN4532FX are o latime de 60 de centimetrii, o capacitate de 13 seturi, si clasa energetica A+ .

Citeste descreierea completa

Incorporabila DIS1522 de 45 de cm si capacitate de 10 seturi

bekodis1522     Beko DIS1522 este o masina de spalat vase complet incorporabila cu o capacitate de 10 seturi, clasa energetica A si o latime de 45 de cm.

Si ca o mica paranteza: masinile de spalat Beko achizitionate pana pe 31 martie 2015 au o garantie de 5 ani!

Citeste descreierea completa

Beko DSN6635X semiincorporabil de 13 seturi si 6 programe

bekodsn 6635xMasina de spalat vase Beko DSN6635X cu o latime de 60 cm, si o capacitate de 13 seturi este o MSV ideala pentru familiile mari.

Primul lucru care observ la acest model este afisajul digital mare, care iti arata toate informatiile de care ai nevoie: Afisarea timpului ramas de spalare, afisarea ciclului de spalare din program, indica terminarea programului, etc. Tot panoul pare foarte high-tech, cu multe butoane si multe informatii.
Citeste descreierea completa

DFN 6833 MSV cu program Extra Hygiene

beko dfn 6833Masina de spalat vase Beko 6833 este ajutorul ideal din bucataria Dvs, daca aveti o familie numeroasa.
La o latime de 65 de cm Beko are o capacitate mare, de 13 seturi, si o eficienta energetica A+.
Panoul de comanda este una foarte reusita, ai toate informatiile necesare pe el, si modalitate usoara de a alege una din cele 8 programe de spalare.
Nu o sa stam mult sa povestim despre cum se instaleaza si cum se intretine, caci la achizitia unei Masini de spalat vase sunt importante mai ales programele de spalare.

Citeste descreierea completa

Dis 5530 cu optiune de incarcare la jumate

beko dis 5530Beko dis 5530 este o masina de spalat vase complet incorporabila de 10 seturi de doar 45 de cm in latime, ideal pentru familii de 3-4 persoane, iar daca sunteti mai putini, nu e nicio problema, caci fiecare program are optiunea de incarcare la jumate.
Dis 5530 are o eficinta energetica de A+, astfel nu numai ca ajuta la bugetul familiei, dar este si mai prietenos cu mediul inconjurator.
Cu optiune de incarcare la jumate nu mai trebuie sa asteptati sa se umple masina, puteti folosi aceasta optiune la toate programele, se va folosi mai putina apa si mai putin detergent!
Citeste descreierea completa