Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko BDFN36641XA cu 5 programe din fabrica si inca 6 descarcabile

Beko BDFN36641XA cu 5 programe din fabrica si inca 6 descarcabile
5 (100%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Beko BDFN36641XA cu siguranta nu este un model ieftin, pretul lui fiind in jur de 800 de Euro, si daca va ganditi la acest model, ca si o optiune pentru bucataria Dvs, sa vede, ce stie pentru acest pret.
In primul rand, pe multe site-uri de vanzare o sa vedeti trecut, ca si model incorporabil, insa acesta este o eroare, caci BDFN36641XA este unul independent, cu o capacitate de incarcare mare, de 16 seturi, o clasa energetica buna, fiind clasa C, aducand cateve inovatii, si tehnologii bune.
Asa cum este si in titlu, aparatul are 5 programe de splare selectabile din „start”, iar cu ajutorul aplicatie HomeWhiz (care poate fi folosit si la alte electrocasnice Beko cu aceasta functie) mai poti descarca inca 6 programe de spalare.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare a masinii de spalat vase Beko BDFN36641XA:

   Automat – probabil va fi cel mai des program folosit, deoarece senzorii vor detecta nivelul de incarcare si de nivelul de murdarie, si vor regla cantitatea de apa necesara, temperatura acestuia, si totodata durata de spalare. Singurul inconvenient este ca nu stii cat va tine programul, cand ai pornit-o. Temperatura apei va fi intre 45 si 65°C, consumul de apa intre 9,4 si 12,4 litri, cel de crent intre 0,9 si 1,45 KWh, iar durata totala a programului va varia intre 110 si 195 de minute
   Intensiva – programul ideal pentru vase, oale, tigai si articole foarte murdare, deaorece se spala la temperatura de 70°C. Deoarece spala la o astfel de temperatura, consumul de energie va fi pe masura, adica 1,51 KWh. Programul va rula timp de 186 de minute, si va consuma undeva la 16-17 litri de apa.
   Eco – programul cu care se obtine si clasa de energie, deci vorbim de programul care spala la 50°C, pe o perioada lunga de timp. In cele 4 ore (da, patru ore) de functionare va consuma doar 9,5 litri de apa, iar consumul energetic va fi de 0,768 KWh.
   Quick&Shine – program zilnic, pentru farfurii cu grad normal de murdarie. Acesta ruleaza timp de 1 ora, va spala la 60°C, iar consumul energetic este de 1,18 KWh. Trebuie stiut faptul ca aceste programe deoarece sunt scurte, se scurteaza si timpul de uscare, deci nu este programul cel mai eficient la uscare.
   Mini – un program scurt de 30 de minute, si doar spalare, fara ciclu de uscare. Este recomandat de producator pentru spalare vaselor cu grad redus de murdarie, insa eu nu recomand deloc. Nu numai in cazul acestui model, ci in general.

Programele care pot fi descarcate pentru masinia de spalat vase Beko BDFN36641XA:
Aquaflex – este ideal cand in cosul inferior avem vase murdare, iar pe cel superior pahare delicate. Acest program spala la presiune diferita pe cele doua cosuri, astfel si vasele vor fi curate, insa si articolel mai sensibile „vor scapa cu bine”. Singura problema este legat de consumul de apa, care este de 19 litri.
Spalare silentioasa – pentru vase cu grad normal de murdarie, cand dorim ca aparatul sa fie cat mai silentios. Presiunea apei va fi mult mai mica, insa pentru a reusi o spalare buna, ii trebuie 311 minute (da, peste 5 ore), timp in care consuma doar 9.6 litri de apa, si va avea un consum energetic de 1.15 KWh.
GlassCare – program special pentru articolele delicate din sticla. Este o spalare la doar 40°C, cu 14 litri de apa, iar timpul total de functionare este de doua ore.
Clean&Shine – poate fi si un program zilnic, pentru grad mediu de murdarie, deoarece ruleaza timp de 124 de minute, in ciclul de spalare apa are temperatura de 65°C, si evident are ciclu de uscare.
Prespalare – ideal pentru a indeparta sau a inmuia murdaria care a stat mai mult timp. Timp de 15 minute, va prespala cu 4 litri de apa, fara sa-l incalzeasca.
InnerClean – un program special pentru spalarea aparatului, cu detergent special pentru acest scop.

Trebuie amintit si asa numitele functii speciale pe care le puteti selecta la Beko BDFN36641XA:
– Hygiene Intense – Aburul generat de temperaturile ridicate acopera in intregime suprafata vaselor, ulterior acestea fiind clatite cu apa fierbinte, cu rol de igienizare intensa. Acesta poate fi selectat la mai multe programe, iar cu programul Intensiv „inlatura in proportie de 99,999% bacteriile” declara producatorul
– DeepWash – ofera solutia si creeaza o zona de spalare intensiva cu ajutorul celor 3 accesorii care fixeaza recipientele cu inaltime de pana la 30 de cm
– Functia de intarziere – adica pornire programabile
– Fast+ – functie de scurtare a programelor.

ALTE DETALII POTI GASI SI AICI

 

Trebuie amintit si faptul ca usa masinii se deschide la terminare programului, si si faptul ca Beko BDFN36641XA are un sistem care asigura distributia uniforma a jetului de apa si a detergentului in spatiul cuvei, astfel incat toate suprafetele sa fie spalate corect si, la final, sa nu ramana deloc urme de murdarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *