Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DEN28320GB cu un look exceptional

Beko DEN28320GB cu un look exceptional
3.2 (64.44%) 9 votes

Beko DEN28320GBMasina de spalat vase Beko DEN28320GB desi are caracterisitici tehnice foarte bune, primul lucru care ne sare in ochi este partea frontala din sticla neagra, cu care sigur va fi cel mai „elegant” echipament electrocasnic din bucataria noastra. Insa sa vedem caracteristicile tehnice principale: 8+1 programe de spalare, 4 extra-optiuni, capacitate de 13 seturi, cos de plafon pentru tacamuri, brat auxiliar pentru spalare intensiva, senzor de de detactare automata a gradului de murdarie, si multe altele.

 

DE OBICEI ESTE LA UN PRET BUN AICI

 

Cele 8+1 programe de spalare la Beko DEN28320GB alaturi de consum si durata:

InnerClean: sau programul 0, caci este un program special pentru curatarea masinii, care trebuie sa fie gol, si folosit detergent special pentru acest scop. Are o durata de 75 de minute, si consuma 14.4 litri de apa.
Eco: programul de referinta pentru eficienta energetica (A++ in cazul de fata), care spala la 50°C, timp de 218 minute, cu 10 litri de apa, si are un consum energetic de 0.92 kwh.
Automat: pentru spalari combinate de vase, caci se detecteaza nivelul de murdarie cu ajutorul senzorului, si atat consumul cat si timpul de spalare si temperatura apei vor fi reglate automat. Spalarea se va efectua cu apa la temperaturi intre 40-65°C, cu consum de apa de 10.2-14.4 litri si energetic de 0.9-1.45 kWh. Si timpul programului va varia intre 110-210 minute.
Aquaflex: spalare delicata in cosul superior si cu presiune mare in cosul inferior. Are o durata de 189 minute, timp in care consuma 18.6 litri de apa si 1.36 kWh de energie.
Intensiv: spalare intensiva, fiind optim pentru vase, oale si tigai foarte murdare. Se spala la 70°C, folosind in total 16.2 litri de apa si 1.43 kWh de energie electrica.
Repede si curat: un program de 58 de minute, insa se va spala la 70°C ! Este ideal pentru spalare zilnica. Are un consum de 10.2 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.
GlassCare: o spalare delicata la 40°C, cu o durata de 102 minute si consumad e 13 litri de apa.
Mini: programelul scurt de 30 de minute, si spalare la doar 35°C. Are un consum de 10.4 litri de apa si 0.8 kWh de nergie.
Prespalare: prespalarea de 15 minute cu 4 litri de apa.

La programele de spalare merita atentie programul cu senzori, si cel de Repede si curat, si nu trebuie sa uitam nici faptul ca are prespalare, insa  Beko DEN28320GB are si 4 extra-optiuni foarte folositoare:
Incarcare la jumate: nu mai asteptati ca sa se umple masina, folosind aceasta functie, veti economisi atat apa cat si energie electrica.
Fast+: se scurteaza timpul programelor si totodata scade si consumul de apa, asta prin activarea spalarii sub presiune mai ridicata.
SteamGloss: folosind apa mai fierbinte la ultima clatire, furnizeaza performanta superioara de uscare.
Aquaintense: O elice speciala ampalasata sub elicea inferioara ajuta la spalarea vaselor cu grad ridicat de murdarie.

Desi nu e enumerat ca si o extra-optiune,  Beko DEN28320GB are functia de detectare automata a detergentului. Totodata avem optiunea de programaer intarziata, in intervalul a 30 de minute – 24 de ore. Deoarece este un model independet, avem toate informatiile de care avem nevoie pe programul LCD: timpul ramas de spalare, programul de spalare, optiunea folosita.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Salvează

Salvează

Salvează

One Response to Beko DEN28320GB cu un look exceptional

  1. Stefan says:

    Vă multumesc pentru această oportunitate! Sunt foarte mulțumit că am ales acest model BEKO DEN28320GB, achiziție făcută în aprilie 2018. E instalată, am folosit-o doar de trei ori, adică prima spălare în gol și alte două cu vase, însă o folosesc cu grijă pentru că nu sunt foarte lămurit de informațiile legate de reglarea dispozitivului de dedurizare a apei. În cartea tehnică furnizată face trimiteri însă fără a descrie ce anume trebuie reglat. Am găsit pe un site BEKO un manual care nu face referire la vreun model anume însă descrie și ilustrează cu lux de amănunte aspectul legat de reglare privind dedurizarea apei, aspecte care se potrivesc perfect și modelului meu de mașină. În funcție de duritatea apei se setează prin panoul de comenzi nivelul de duritate și face trimitere pentru a fi reglat la fel și comutatorul de regenerare aflat pe peretele interior stâng! La mine din fabrică panoul de comenzi este setat la nivelul trei și comutatorul de regenerare la nivelul cinci. Duritatea apei la robinet se află pe la nivelul unu spre doi, mașină este setată la trei respectiv cinci…iar din cartea mea tehnică nu reiese nimic legat de acest aspect.
    Vă rog dacă mă puteți ajuta și vă mulțumesc foarte mult
    Ștefan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *