Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DFN 28321 X

Beko DFN 28321 X
4.3 (86.67%) 6 vote[s]

Beko DFN28321WMasina de spalat vase Beko DFN 28321 X este una din cele mai bune modele din clasa mijlocie a acestui producator (insa si in comparatie cu alti producatori), asta daca luam in calcul pretul lui, eficienta energetica, numarul programelor de spalare, dar si extra-optiunile pe care le are. Acest model are o eficienta energetica de A++ (consum de 10 litri de apa in programul eco) 8 programe de spalare (are si program cu senzori), si 4 extra-optiuni folositoare. Poate trebuia sa incep cu acest detaliu, insa de obicei le regasiti pe orice site: Beko DFN 28321 X este un model independent, cu o capacitate de 13 seturi.

 

VEZI AICI UN PRET FOARTE BUN PENTRU ACEST MODEL

 

 

Cele 8 programe de spalare, alaturi de consum si durata la Beko DFN28321X:

Eco: programul dupa care se obtine si eficienta energetica, deci un consum redus de apa si energie, deci o spalare la 50°C, insa are o durata de 218 minute. Pe perioada aceasta va consuma doar 10 litri de apa si 0.92 kWh de energie electrica.
Auto: programul care cu ajutorul senzorilor regleaza durata de spalare, temperatura, dar si cantitatea de apa folosita. Este ideal pentru orice nivel de murdarie. Se va spala la temperaturi intre 40-65°C, pe o durata cuprinsa intre 110 si 210 minute,  consumand 10.2-14.4 litri de apa si 0.9-1.45 kWh de energie.
Aquaflex: se spala la presiuni diferite pe cele doua cosuri.Conform producatorului:”Vasele cu un grad de murdarie mai ridicat, pozitionate in cosul inferior sunt spalate cu o presiune a apei cu 60% mai ridicata, in timp ce vasele mai fragile si usor murdare, cum ar fi articolele din sticla sunt supuse unei presiuni mai reduse a apei, pe durata aceluiasi ciclu de spalare.” Programul are o durata de 189 minute, si un consum de 18.6 litri de apa, respectiv 1.36 kWh de energie.
Intensiv: programul dedicat pentru nivel mare de murdarie, si murdarie uscata, caci se spala la 70°C. durata programului este de 156 minute, si consuma 16.2 litri de apa si 1.43 kWh de energie electrica.
Scurt:cred ca este unul din cele mai eficiente programe scurte (58 de minute), caci se spala la 70°C, insa totodata din aceasta cauza are un consum de 1.3 kWh de energie electrica, dar rezultetele optinute sunt vune!
GlassCare: spalare delicata, daca aveti pahare, cristale delicate, caci se spala la doar 40°C, si o presiune a apei scazute. Consuma 13 litri de apa si 0.92 kwh de energie.
Mini30: o spalare foarte rapida de 30 de minute la temperatura de 35°C, evident fara uscare.
Prespalare: fiind o masina mare, Beko DFN 28321X are si acest program de nelipsit, care efectueaza o prespalare cu 4 litri de apa, timp de 15 minute. Consumul energetic este infim, caci apa nu este incalzita.

ALTE DETALII LA ACEST MODEL GASESTI SI AICI

Daca la programe de spalare nu prea avem ce comenta, caci regasim cam tot ce ne trebuie, DFN 28321 X are si extra-optiuni foarte folositoare:
Incarcare la jumate: daca vorbim de o masina cu capacitate de 13 seturi, aceasta optiune este un „must”, deci il are.
Fast + : aceasta functie creste temperatura de spalare, reduce consumul de apa si ajusteaza presiunea apei, cu rezultate de scadere a duratei programului cu pana la 50%AquaintenseBeko DFN 28321 X
Steam Gloss: pentru o uscare si mai eficienta, se va clati cu apa la temperatura mai inalta
Aquaintense: se va utiliza si bratul special (vedeti poza) pentru o spalare si mai intensiva a oalelor si vaselor foarte murdare asezate in acea pozitie.
Desi nu e extra-optiune, trebuie sa amintesc si faptul ca se poate intarzia inceperea spalarii in intervalul 1-24 de ore, si are si optiune de blocare a tastelor, sau mai englezeste functia Child Lock.

 

OPINII POT APAREA SI AICI

Salvează

5 Responses to Beko DFN 28321 X

  1. Chifan Gheorghe says:

    Se poate demonta capacul superior dacă nu intra sub blatul de bucătărie? Mulțumesc.

  2. Mihai says:

    Cu ce sau cum trebuie sa invart rotita pt sistemul de regenerare din interiorul masinii ? Nu pare sa vrea sa se miste deloc.

  3. Apostol says:

    Buna seara, ne apare eroare 01 ? De la ce poate fi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *