Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DFN05311W un model simplu si ieftin

Beko DFN05311W un model simplu si ieftin
4.3 (86.67%) 3 vote[s]

Masina de spalat vase Beko DFN05311W este un model independent destul de ieftin pentru un model cu o latime de 60 de cm, si o cpaacitate de incarcare de 13 seturi. Daca vreti un model simplu, fara tehnologii avansate, senzori si alte minunatii, puteti opta de exemplu pentru acest model, care are 5 programe simple, optiunea de incarcare la jumate, si atat. Chiar daca pe multe site-uri apar si alte detalii tehnice despre el, precum pornire programabila, extra-uscare, si altele, singura optiune pe care o are, e cea de incarcare la jumate.

 

ALTE DETALII POT SA APARA SI AICI

 

Programele de spalare selectabile la Beko DFN05311W :

Eco – este programul cel mai economic al acestui model, recomndat pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Este spalarea tipica de 50°C, si destul de lunga, pentru a avea un consum energetic cat mai mic. In cazul de fata vorbim de un consum de 1.03 kWh alaturi de 11.5 litri de apa, iar durata totala a programului va fi de 210 minute. Cu aceste valori a reusit sa obtina o eficienta energetica de A+, deci nu e chiar cel mai economic program de pe piata.
Intensiv – o spalaer la temperatura ridicata de 70°C, fiind ideal pentru vase, oale, tigai foarte murdare, si care rezista la temperaturi si presiuni de spalare ridicate. Programul ruleaza timp de doua ore, timp in care va consuma nu mai putin de 17.6 litri de paa, si va avea un consum energetic de 1.65 kWh. Recomndarea mea este: sa nu spalati cu acest program cani si cesti cu inscriptii, caci se vor deteriora destul de repede.
Clean&Shine – este o spalare la o temperatura mai scazuta, de 65°C, fiind recomndat de producator pentru spalarile zilnice cu rest normal de murdarie. Programul va ruula tot 2 ore, timp in care va executa o spalare, si o clatire, urmat de uscare. Consumul de apa va fi de 16.2 litri de apa, iar cel energetic de 1.38 kWh. In cele mai multe cazuri, va obtine aceasi rezultate ca si programul intensiv.
Quick&Shine – Un program catre tine doar 58 de minute, insa face miunni cu rest normal de murdarie, sau murdarie recenta. Va spala la 60°C, si are si ciclu de uscare. In acest timp va consuma 11.8 litri de apa si are un consum energetic de 1.2 kWh.
Mini – un program scurt de 30 de minute, care este compus dintr-un ciclu de apalare de 35°C. Tipic programelor de spalare care sunt asa de scurte, ea nu are ciclu de uscare. Consumul de apa este de 11.8 litri de apa si are un consum energetic de 0.8 kWh.

Pe langa selectorul de programe, Beko DFN05311W are si un buton de 1/2 , care este incarcarea la jumate.
Selectand aceasta optiune, masina va spala la aceasi temperatura si programul va avea aceasi durata, insa conusmul de apa va fi mai mic, deci si consumul energetic. Atentie! Consumul energetic scade cu aproximativ 20%, nu mai mult!

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Asa cum am specificat si la inceput, Beko DFN05311W este un model destul de simplu, si simplu de operat, si deoarece nu are nici eficenta energetica ridicata, este destul de ieftin.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *