Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DFN26420X cu 6 programe si 4 optiuni

Beko DFN26420X cu 6 programe si 4 optiuni
3.1 (62.86%) 7 vote[s]

Masina de spalat vase Beko DFN26420X este un model independent, cu o capacitate mare de incarcare, si totus o eficienta energetica ridicata de A++. Nu e chiar varf de gama, insa are sase programe de spalare plus cea de autocuratare, si patru extra-optiuni foarte folositoare.
Este deja un model cu cos Acrobat System , program automat si optiunea Tray Wash.

 

Programele de spalare alaturi de durata, consum si temperaturi la Beko DFN26420X :

InnerClean: pentru curatarea periodica a interiorului masinii, folosind detergent special pentru acest scop, care consuma 15.2 litri de apa si 0.7 kWh de energie. Programul are o durata de 75 de minute.
Eco: deoarece vorbim de o masina cu eficienta energetica de A++, avem un consum destul de scazut in acest program, respectiv 0.93 kWh de energie. Se va spala la temperatura de 50°C, si consuma in total 11 litri de apa. Pentru a curata bine incarcarile cu rest normal de murdarie, are nevoie de 223 de minute de functionare.
Automat: determina gradul de murdarie, si ajusteaza durata de spalare, temperatura de spalare, dar si consumul de apa. Astfel, temperatura apei de spalare poate fi intre 40 si 65°C, si va consuma intre 11.6 si 15.8 litri de apa. Durata programului va fi intre 100 si 180 de minute. Este recomndat mai ales pentru incarcari cu rest mediu spre ridicat de murdarie.
Intensiva: o spalare la 70°C si o presiune ridicata, fiind indicat pentru rest ridicat de murdarie. Are o durata de 148 de minute, si consuma 17.6 litri de apa si 1.65 kWh de energie electrica. Nu spalati cu acest program articole sensibile la temperaturi si presiuni inalte!
Quick&Shine: o spalare scurta, de 58 de minute, insa la temperatura de 60°C si are si ciclu de uscare. Recomandat pentru rest recent de murdarie in cantitate medie. Consuma 11.4 litri de apa si 1.18 kWh de energie electrica.
Mini: si mai scurt ca precedentul, de 30 de minute, cu spalare la 35°C si fara uscare. Se recomanda pentru rest redus de murdarie, insa eu special nu recomanda aceste tipuri de programe in niciun caz… Evident, consuma putin, 11.8 litri de apa si 0.8 Wh de energie.
Prespalare: fiind un model de 14 seturi, vom folosi destul de des acest program, care spala cu doar 4.2 litri de apa la temperatura de admisie timp de 15 minute. Cu acesta putem preveni uscarea ersturilor, aparitia mirosului in aparat, sau folosit inaintea unui program de spaare, cand avem resturi uscate.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT APAREA SI AICI

 

Cele 6+1 programe pe care le are Beko DFN26420X sunt suficiente, caci oricum nu e model de top (daca avea un consum mai mic, deja era alta poveste), insa are si extra-optiuni ajutatoare:
Incarcare la jumate: unul din cele mai importante optiuni, mai ales la modelele mari. Daca avem maxim 6-7 seturi in masina, putem rula un program, asta va spala la aceasi temperatura si va avea aceasi durata, insa va consuma mai putina apa, deci si energie. Spalarea se efectueaza pe ambele cosuri.
TrayWsah: este disponobil alaturi de programul Intensiv, si datorita designului cosurilor, se pot amplasa doua tavi in cosul inferior si una in ce superior, si acestea vor fi spalate la o presiune mare.
Fast+: se scurteaza timpul ciclului de spalare selectat, si scade consumul de apa, insa se va mari presiunea de spalare.
SteamGloss: daca dorim o uscare mai eficienta, acesta va mari temperatura apei la ultimul ciclu de clatire.

Beko DFN26420X are si functia Auto Tablet, insa acesta e activa din fabrica, si e util daca folosim detergent de acest tip.
Avem si programare intarziata, sau Time Delay, in intervalul a 30 de minute – 24 de ore. Si functia de blocare taste este prezenta, asta daca avem copii mici, care ar putea sa butoneze aparatul 🙂
Fiind un model independent, vedem timpul ramas de spalare, programul care ruleaza, dar si optiunile selectate.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *