Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DFN28330WAD cu dozator automat de detergent lichid

Beko DFN28330WAD cu dozator automat de detergent lichid
2.7 (53.33%) 3 vote[s]

Masina de spalat vase Beko DFN28330WAD este printre putinele modele exitente pe piata, care sa aiba un dozator automat pentru detergent lichid. Chiar daca suntem obisnuiti cu detergent de tip 3 in 1, sau in forma de praf, daca folosesti detergent lichid in acest model ai doua avantaje: acesta va folosi atat cat e nevoie, in functie de program, si volumul recipientului poate „stoca” detergent pentru aproximativ 20 de spalari. Deci scapi de grija detergentului pentru o perioada de timp. In rest Beko DFN28330WAD este un model de A+++, cu 8+1 programe, are senzori si si cateva extra-optiuni 🙂

 

 

VEZI PRETUL ACESTUI MODEL AICI

 

Programele de spalare, alaturi de durata, consum si temperatura apei in ciclul de spalare la Beko DFN28330WAD :

Eco. Programul cel mai economic din punct de vedere al consumului energetic, dar si de apa, cand avem incarcari cu grad mediu de murdarie. Este spalare tipica la 50°C, insa cu o durata foarte lunga, de 237 minute in cazul de fata. Insa see va consuma doar 10 litri de apa si 0.82 kWh de energie electrica.
Auto. Programul bazt pe senzori, care determina gradul de murdarie si gradul de incarcare. Temperatua apei in ciclul de spalare va fi intre 40 si 65°C, durata totala a programului variind intre 110 si 210 de minute, iar consumul de apa intre 10 si 14.4 litri. Consumul energetic va varia si ea intr-un intervel destul de mare, intre 0.9 si 1.45 kWh.
Aquaflex. Este un program cu spalare diferita pe cele doua cosuri. Beko DFN28330WAD va spala bland pe cosul superior, si cu o presiune considerabila pe cosul inferior. Va consuma 16.2 litri de apa si are un consum energetic de 1.36 kWh.
Intensiv. Spalare la temperatura de 70°C si presiune ridicata. Este recomandat pentru cele mai dificile resturi de murdarii, chiar si uscate, si este total contraindicat pentru articole sensibile precum portelanuri si pahare. Are o durata de 156 minute, si va consuma intre 26.2 litri de apa si 1.43 kWh de energie.
Quick&Shine. Este spalare de doar 58 minute insa atentie! spalarea se efectueaza la temperatura de 70°C. Astfel este indicat chiar si pentru rest mediu de murdarie, eu il pot recomanda pentru spalarile zilnice, pentru rest recent de murdarie.
Va consuma 10 litri de apa si are un consum energetic de 1.2 kWh.
GlassCare. Este spalrea delicata la doar 40°C, pentru articole cu rest minim de murdarie si care sunt sensibile la temperatura si presiune ridicata. Durata programului este de 102 minute, timp in care consuma 13 litri de apa si 0.92 kwh de energie.
Mini30. Spalare scurta de 30 de minute, la 35°C si fara ciclu de uscare. Personal nu folosesc acest program deloc.
Prespalare. Chiar daca este o simpla prespalare cu 4 litri de apa timp de aproximativ 15 minute, deoarece nu consuma energie electrica, il folosesc des, caci ajuta programele principale de spalare, si totodata seara daca nu rulez un program normal, acesta va ajuta in prevenirea uscarii resturilor.
Beko DFN28330WAD are si un program 0, sau mai bine zis programul de Autocuratare sau InnerClean. Acesta este doar pentru a curata interiorul si filtrele aparatului.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Extra-optiunile disponibile la Beko DFN28330WAD:

AutoDosing. Dozarea automata daca folosim detergent lichid. Am zis despre beneficiile folosirii acestei optiuni la inceput.
Incarcare la jumate. Deoarece e un model cu o capacitate de 13 seturi, este foarte bine sa avem aceasta optiune la indemana. Nu trebuie sa asteptam ca masina sa se umple, putem deja porni un program de spalare. Masina va folosi mai putina apa deci si energie electrica!
Fast+. Se scurteaza durata programului, prin cresterea presiunii de spalare.
Time Delay. Sau pornire intarziata, in intervalul a 30 de minute, 24 de ore.
ChildLock. Pentru a bloca tastele, ca copii sa nu poata opri, modifica programul care ruleaza.

Beko DFN28330WAD fiind un model independent, vom vedea timpul ramas de spalare pe afisajul mic, pe care il are, dar si numarul programului care ruleaza si eventualele extra-optiuni selectate.

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *