Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DFN28422G cu multe programe si optiuni

Beko DFN28422G cu multe programe si optiuni
4.2 (83.33%) 6 vote[s]

Beko DFN28422G face parte din familia 28422, care este prezent pe piata in trei diferite culori. Cel despre care vorbim este modelul Gri Manhattan, insa daca doriti in alb sauinox, sunt disponibile si aceste culori, numai ca ultima litera din model va fi W sau X.
Pe scurt, acest model este unul independent, cu o capacitate mare, de 14 seturi, eficienta energetica de A++, un numar de 8+1 programe de spalare, si multe extra-optiuni.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA MODELUL GRI

 

Programele de spalare la Beko DFN28422G alaturi de durata, consum, si temperatura de spalare:

Eco: programul cel mai economic prentru spalare zilnica, cu grad mediu de murdarie, fiind cel dupa care se optine clasa de eficienta energetica. Se va spala la temperatura „clasica” de 50°C, insa programul este lung, de 220 de minute, timp in care va consuma doar 9.5 litri de apa si 0.93 kWh de energie electrica.
Automat: senzorul de turbiditate va determina gradul de murdatie, si va regla temperatura de spalare, cantitatea de apa necesara, dar si durata totala a programului. Durata programului va varia intre 110 si 178 de minute, timp in care va avea un consum de 9.4-12.4 litri de apa, si deoarece si temperatura apei poate avea valori intre 40 si 65°C, si consumul energetic o sa aiba valori diferite, intre 0.9 si 1.45 kWh.
Aquaflex: un program flexibil, in care cele doua cosuri vor fi spalate la temperatura si presiune diferita. asfel si cratitele sau tavile care necesita o spalare buna vor fi curate, dar si paharele sensibile din cosul superior vor fi spalate la o presiune mai mica, astfel nu se vor deteriora. Are un consum mare, de 19 litri de apa si 1.53 kWh (mai mare decat programul Intensiv) de energie electrica in cei 203 minute.
Intensiv: spalare la temperatura de 70°C, si la o presiune mare a apei. Este recomandat pentru vase, oale foarte murdare. Are o durata de 170 de minute, si un consum de 16.8 litri de apa si 1.51 kWh de energie electrica.
Quick&Shine: un program scurt de 58 de minute, si spalare la 60°C, fara ciclu de prespalare. Este recomandat pentru incarcari cu grad normal de murdarie, care nu sunt uscate. Va consuma 10.6 litri de apa si 1.18 kWh de energie electrica.
Pahare: denumit de producator GlassCare, sau mai bine zis un program cu spalare la doar 40°C, si o presiune a apei scazuta, pentru a proteja articolele din sticla, si portelan. Programul are o durata de 120 de minute, timp in care consuma 13.6 litri de apa.
Mini 30: un ciclu de spalare la 35°C, timp de 30 de minute, fara prespalare sau clatire, uscare. Consuma 10, 8 litri de apa si 0.8 kwh d energie electrica.
Prespalare: programelul de 15 minute, cu un consum de 4 litri de apa. Este ideal pentru a fi rulat inaintea unui program care spala cu apa incalzita, sau pentru a preveni uscarea resturilor, care vor fi spalate in ziua urmatoare.
Innerclean: programul 0, caci nu este un program pentru curatarea resturilor de pe articole, ci pentru curatarea interiorului masini.

 

VEZI CELE TREI MODELE DIN SERIA 28422 SI DIFERENTELE DE PRET

 

Programele de spalare sunt arhi-suficiente, insa in unele situatii ne pot ajuta asa numitele extra-optiuni. La DFN28422G avem :

Incarcare la jumate: cel mai cautat de utilizatori, caci cu ajutorul acestuia putem rula un program, si daca in masina sunt incarcate maxim 7 seturi. Cu aceasta optiune, masina va spala la aceasi temperaturi si presiuni, programul va avea aceasi durata, insa va utiliza mai putina apa, deci si energie. Aceasta optiune spala pe ambele cosuri (caci sunt alte marci unde incarcare la jumate insemna spalare pe un singur cos)!
AuaIntense: este de fapt o zona sub cosul inferior unde avem un brat stropitor micut, care se invarte 180°, si spala la o presiune foarte mare. Aici putem pune un vas, oala foarte murdara, si astfel si acesta va fi curatat bine, in timp ce farfuriile din cosul inferior vor fi spalate la o presiune normala.
Fast+ : scurteaza durata totala a programului, care de fapt va spala la o presiune mai ridicata.
Steam Gloss: in ultimul ciclu de clatire se va spala la o temperatura ridicata, pentru a obtine o uscare si mai eficienta. Poate fi folosit si ca o igienizare.
TimeDelay: sau pornire programabila, intre 30 de minute si 24 de ore
Child Lock: este blocarea tastelor, pentru a nu fi modificat de copii.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT FI SI AICI

 

Beko DFN28422G fiind un model independent, afiseaza timpul ramsa din spalare, vedem si ce program ruleaza, si ce optiuni sunt alese pe langa program. Nu stiu pana cand va tine oferta, dar daca mergeti pe site-ul producatorului, dupa ce aveti acest model, completand un formular, obtineti 5 ani garantie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *