Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DFS05011W un model simplu si ieftin

Beko DFS05011W un model simplu si ieftin
3.5 (69.09%) 11 votes

Beko DFS05011WMasina de spalat vase Beko DFS05011W este un model mai simplu din categoria „slim” adica de 45 cm latime, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, dar totusi are 5 programe de spalare, functia de incarcare la jumate, spalare intarziata la 3 intervale de timp predefinite si o eficienta energetica de A+. Daca nu aveti nevoie de multe programe de spalare si alte functii aditionale, Beko DFS05011W poate fi o alegere buna, mai ales ca pretul lui este una destul de mica.

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA CARE O POTI AVEA ACEST MODEL

 

 

Programele de spalare la Beko DFS05011W alaturi de consum:

Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului de apa si energie, spala la 50°C, timpul total al programului este de 200 minute, cu un consum de 13 litri de apa si 0.83 kWh de energie.
Intensiv: programul cu un consum ridicat caci este destinat pentru oale, cratite si tigai murdare, va spala la 70°C, folosind in total 14.4 litri de apa si 1.32 kWh de energie. Durata totala a programului este de 115 minute.
Zilnic:un program destul de scurt, de 96 minute pentru folosirea zilnica, ideal pentru a spala orice fel de incarcatura care a fost folosit in acea zi, deci nu cele uscate. In ciclul de spalare principala se va folosi apa la 65°C, si are un consum de 10.6 litri de apa si 1.04 kWh de energie.
Quick&shine: un program cu o durata de o ora, si spalare la 60°C, si acesta fiind ideal pentru spalarile zilnice. consuma 12.6 litri de apa si 1.10 kWh de energie electrica.
30 minute: o spalare super scurta de 30 minute, la 35°C si un consum de 10.2 litri de apa si 0.77 kWh de energie. Ca si la toate masinile de spalat vase programul scurt nu este cu uscare.

La functii aditionale Beko DFS05011W are Incarcare la jumate si 3 intervale de timpi predefinite (3/6/9 ore) pentru spalare intarziata.
Avand un pret mic, nu putem sa avem asteptari prea mari de la acest model, poate ar fi fost bun si programul de prespalare…

 

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET LA CARE IL GASESTI

Salvează

One Response to Beko DFS05011W un model simplu si ieftin

  1. Vasil Otilia says:

    Azi am gasit apa in masina de spalat, apa pe care nu am observat-o la ultima spalare (se prea poate sa fi ramas acolo si sa nu vad). Am curata filtrele, si cand am inchis usa masinii (fara sa fi pornit masina) a evacuat toata apa. Problema e ca acum se aude acel zgomot din momentul evacuarii incontinuu cand inchid usa, nu mai functioneaza niciun program. Ce sa fie? Mentionez ca masina mea slim Beko e relativ noua si a fost folosita maxim de 5 ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *