Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DFS26012X cu sase programe de spalare excelente

Beko DFS26012X cu sase programe de spalare excelente
4.4 (88%) 5 vote[s]

Masina de spalat vase Beko DFS26012X este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi si sase programe de spalare. Pe langa cele mai importante programe de spalare are s icea de Autocuratare, dar si o gama larga de extra-optiuni precum incarcare a jumate.
Un mare dezavantaj fata de alte modele il prezinta eficienta energetica mai slaba, respectiv A+, adica un consum de 10 litri de apa si 0.83 kWh de energie in programul Eco.

 

VEZU PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL AICI

 

Programele de spalare alaturi de durata, consum si temepraturi de spalare la Beko DFS26012X:

  • Eco: programul cu care poti sa speli incarcarile cu rest normal de murdarie, si vrei un consum energetic cat mai mic. Spalare tipica la 50°C, insa care in total tine foarte mult, respectiv 230 de minute. Consumul si clasa de eficienta energetica obtinuta am preciza-o un pic mai sus.
  • Automat, sau programul cu senzor de murdarie, care va ajusta temperatura apei in ciclul de spalare intre 45 si 65 °C, si va regla consumul de apa intre 12.6 si 17 litri, modificand totodat durata totla a programului in intervalul de 92-172 de minute. Conform producatorului, acest program este recomandat pentru rest mediu spre ridicat, insa ea poate fi folosit in orice situate.
  • Intensiv: spalare la 70°C, cu o durata totala de 141 de minute si un consum de 14.8 itri de apa. Acest program este un „devorator” de energie, adica consuma 1.28 kWh. Este indicat pentru articole foarte murdare, precum, tigai, vase, oale etc..
  • Quick&Clean: pentru grad mediu de murdarie, caci chiar daca tine in total doar 58 de minute, va spala la 70°C! Este una din cele mai bune programe de 1 ora de pe piata, deci Beko DFS26012X merita o atentie sporita si datorita acestui program.
  • Mini: o spalare de doar 30 de minute, cu apa la o temperatura de 35°C, si asa cum sunt aceste tipuri de programe foarte scurte, si in cazul de fata lipseste cilcul de uscare.
  • Prespalare: denumit si inmuiere este cautat mai ales de cei care doresc o masina de spalat vase cu o capacitate mare, deoarece are o durata de doar 15 minute, si nu incalzese apa are un consum extrem de redus de energie. Poate fi folosit ca si o prespalre, sau o clatire, pentru a preveni uscarea resturilor daca nu spalam cu un program normal in aceasi zi.

Programele de spalare sunt chiar acelea pe care le va folosi omul, si e mult mai bine sa fie prezent prespalrea decat programul pahare, care de obicei nu e folosit deloc. Beko DFS26012X are si acel program de autocuratare sau Innerclean care curata interiorul masinii, si cam atat 🙂

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Fara dar si poate la fel de importante sunt si extra-optiunile la o masina de spalat vase, si Beko DFS26012X nu duce lipsa din acest punct de vedere, caci are:

Incarcare la jumate: este cea mai cautata extra-optiune, caci acesta ne ajuta sa aconomisim apa si energie electrica, daca masina este maxim pe jumatati plin, si pornim un program de spalare. Programul va spala la aceasi temperatura si va avea aceasi durata, insa consumul scade considerabil. Spalarea se efctueaza pe ambele cosuri!
Extra Drying: furnizeaza performanta superioara de uscare, insa creste consumul energetic.
Super Rinse: o optimizare a clatirii, daca se observa urma de detergenti la sfarsitu programului.
Fast+ : se scurteaza timpul ciclului de spalare si scade consumul de apa prin activarea spalarii la o presiune ridicata.

Daca aveti copii, care butoneaza tot prin casa, aveti si ChildLock, sau blocare taste, pentru a preveni modificarea programului de spalare, sau oprirea acestuia.
Fiind un model indepenedent, vedem intodeauna timpul ramas din spalare,

 

DE MULTE ORI PRIMEST 5 ANI GARANTIE LA EL AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *