Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DFS26024X cu 6 programe de spalare si 4 extra optiuni

Beko DFS26024X cu 6 programe de spalare si 4 extra optiuni
3.6 (71.11%) 9 vote[s]

Masina de spalat vase Beko DFS26024X este un model independent, cu o latime de doar 45 de cm, ideal pentru cei care nu au mult spatiu in bucatarie, sau familiilor cu un numar de maxim 3 persoane. Chiar daca peste tot apare ca acesta are 6 programe de spalare, la acesta se adauga si autocuratare masina, deci vorbim de 6+1 programe in total.

La prima impresie am crezut ca este un model din generatia mai veche, insa acesta este deja dotat cu senzori, deci are program Automat, si nu mai putin de 4 extra-optiuni, detalii tehnice ce-l duc in categoria mid-level.

 

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

Programele de spalare, alaturi de durata, consumul si temperaturile de spalare la Beko DFS26024X :

InnerClean – acel program de autocuratare masina, special conceputi pentru aceasta intrebuintare. Trebuie folosit doar cu detergent special pentru acest scop.
Eco – cel mai economic mod de a spala articole cu grad mediu de murdarie, fiind si programul al carui consum este luat in considerare la obtinerea clasei de eficienta energetica. Se va spala la temepratura tipica de 50°C, si se va consuma 9.5 litri de apa si are un consum energetic de 0.73 kWh, insa programul ruleaza timp de 4 ore!
Automat – acesta va determina gradul de murdarie, si va regla temperatura de spalare, durata totala a programului, dar si consumul de apa. Astfel, Beko DFS26024X va spala la temperaturi cumprinse intre 45 si 65 de grade, va consuma intre 12.6 si 17 litri de apa, iar consumul energetic se va situa intre 0.9 si 1.2 kWh. Programul Automat poate rula timp de 173 de minute, insa nu mai putin de 92 de minute.
Intensiva – Program special pentru grad ridicat de murdarie, cu spalare la o presiune ridicata, si la temperatura de 70°C. Programul ruleaza timp de 164 de minute, timp in care consuma 15.2 litri de apa, si va avea un consum energetic de 1.25 kWh. Daca vreti sa spalati cat mai ieftin, atunci nu acesta este programul care trebuie folosit, si nici in cazul in care aveti multe articole snesibile la temperaturi inalte.
Quick&Shine – un program scurt, de doar 58 de minute, si cu spalare la 60°C, fiind cea mai buna solutie, pentru spalarile zilnice cu grad mediu de murdarie, si care sunt spalate imediat dupa folosire.
Mini – este doar un ciclu de spalare de 30 de minute la 35°C, fara clatire finala sau uscare. Va consuma 10 litri de apa si are un consum energetic de doar 0.74 kWh, insa eu nu folosesc si nu pot recomnda aceste tipuri de programe.
Prespalare – o simpla prespalare timp de 15 minute, cu 3.4 litri de apa. Puteti sa-l folositi oricand, pentru a preveni uscarea resturilor, sau pur si simplu inaintea unui program de spalare care incalzeste apa.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Programele de spalare sunt suficiente la Beko DFS26024X, avem cele mai des folosite programe, insa pentru diferite situatii, sau dorinte, aveti posibilitatea de a selecta pe langa ele si una din cele 4 extra-optiuni :

Incarcare la jumate – puteti porni programele importante, chiar si cand aveti putine articole in masina(maxim 5 seturi).
Extra Drying – cand dorim o uscare si mai eficienta
Super Rinse – daca apar pete pe pahare de exemplu. Se optimizeaza procesul de clatire, pentru a obtine pahare stralucitoare.
Fast+ – se scurteaza timpul total al programului selectat, si scade consumul de apa, insa va spala la o presiune mai ridicata.

Fiind un model independent, Beko DFS26024X are si afisare timp ramas, si blocare taste copii. Si era sa uit de pornire programabila, deci exista si aceasta optiune.
Toate celellalte date, care sunt pur marketing, le gasiti pe alte site-uri 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *