Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DIN15310 de 13 seturi si 4 extra optiuni

Beko DIN15310 de 13 seturi si 4 extra optiuni
3 (60%) 4 vote[s]

Masina de spalat vase DIN15310 de la Beko este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, insa o eficienta energetica de doar A+. Deoarece nu e foarte econimic, si nici nu face parte din ultima serie a electrocasnicelor Beko, acesta poate fi achizitionat la un pret destul de mic, chiar daca are 5 programe de spalare si 4 extra-optiuni.
Daca nu vrem un model cu senzori, si nu suntem interesati de consum, sau pur si simplu vrem un model ieftin, atunci DIN15310 poate fi o alegere buna.

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Programele de spalare la masina de spalat vase Beko DIN15310:

Eco: deoarece acest model a primit clasa de eficienta energetica de A+, nu putem vorbi despre un program foarte economic, insa este cel mai economic dintre cele pe care le are 🙂 Programul are o durata de 225 minute, timp in cara consuma 11 litri de apa si 1.03 kWh de energie electrica. Este spalarea specifica acestor programe, la 50°C, pentru incarcari cu rest normal de murdarie.

Intensiv: pentru cele mai murdare erticole, cum ar fi oalele, cratitele, tigaiele si farfuriile, o spalare la 70°C si la presiune mare. Chiar daca dureaza numai 140 de minue, acesta devoreaza 17.6 litri de apa si 1.55 kWh de energie electrica.

Clean&Shine: acest program specific marcii Beko, care dureaza doar 90 de minute, si deoarece spala la 65°C, este ideal pentru spalarile zilnice cu rest normal de murdarie. Consumul de apa va fi de 11.8 litri, iar cel energtic de 1.22 kwh.

Quick&shine:un program si mai scurt, de doar 58 de minute, si spalare la 60°C, pentru rest recent de murdaire, in cantitate normala. Cosnuma undeva la 1.2 kwh si 1.8 litri de apa. Chiar daca pare un program prea scurt, dobtine rezultate excelente.

Mini: programul de 30 de minute, compus doar dintr-un ciclu de spalare la 35°C. Nu consuma multa energie, insa nici nu usuca la sfarsit. Aceste tipuri de programe sunt utilizate foarte rar.

 

ALTE DETALII SIREVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Daca programele de spalare la Beko DIN15310 sunt cele tipice acestui marci, extra-optiunile nu ipsesc nici ele, avem 4 din ele :

Fast+ – daca dorim ca programul sa fie si mai scurt. se va mari temepratura de spalare, si presiunea apei, scurtandu-se totodata faza de uscare. Deoarece acest model are programe de stul de scurte, nu merita sa ne complicam cu aceasta optiune.
Incarcare la jumate – deoarece este un model de 13 seturi, e un musai o astfel de optiune, caci cu el putem porni spalarea chiar daca avem maxim 6 seturi incarcate. Rezultatele de spalare si uscare raman aceasi, insa consumul scade considerabil.
Tablete – cand folosim aceste tipuri de detergenti
Super rinse: o clatire finala mai lunga si cu mai multa apa .

TimeDelay-il sau pornirea programabila este si ea prezenta, deci tot ce este foarte important la o masina de spalat vase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *