Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DIN25310 de 13 seturi – specificatii corecte- pareri

Beko DIN25310 de 13 seturi – specificatii corecte- pareri
3.7 (74%) 10 vote[s]

Masina de spalat vase Beko DIN25310 este un model complet incorporabil, cu o cpacitate de incarcarcare de 13 seturi si 5 programe de spalare. Din pacate pe unele site-uri care scriu review-uri despre toate electrocasnicele de pe piata apar date eronate despre acest model. Pe scurt acesta are 5 programe simple, 2 extra-optiuni si pornire programabila. Nu are senzori, deci nu vorbim de programe cu detectarea nivelului de incarcare sau a nivelului de turbiditate, nu are Info Light si nici tehnologii avansate. Acesta este un model simplu si relativ ieftin.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare la Beko DIN25310 alaturi de durata, consumul si temperaturile de spalare al acestora:

Innerclean. Este programul cu numarul 0, adica nu este un program de spalat vase, ci de curatare a aparatului, care este bine sa fie rulat macar o data pe luna. Dureaza doar 75 de minute si consuma 15.2 litri de apa si 0.7 kwh de energie electrica. Programl trebuie rulat cu detergent special pentru acest scop.
Eco. Programul cel mai economic din punct de vedere al consumului de energie electrica. Va spala la 50°C, si va rula timp de 210 minute, pentru a putea curata incarcarile cu rest normal de murdarie. Va consuma insa doar 11.5 litri de apa si 1.03 kWh de energie electrica. Cu aceste valori DIN25310 clasa de efecienta energetica de A+, deci se putea si mult mai bine.
Intensiv. Asa cum rezulta si din numele programului, va fi o spalare intensiva, adica la o temperatura si presiune ridicata a apei. Temperatura in cilcul de spalare va fi de 70°C, iar durata totala a programului va fi de 120 de minute. Programul va reusi sa spele vase si oale foarte murdare, sau farfurii cu rest ridicat de murdarie, insa este un consumat mare de energie. Are un consum de 1.65 kwh si 17.56 litri de apa.
Quick&Shine. Este un program scurt, de doar 58 de minute, care poate fi ideal pentru spalarile zilnice, cand avem incarcat articole cu rest normal de murdarie, si care nu sunt uscate. Se va spala la 60°C, si se va consuma 11.8 litri de apa si are un consum energetic de 1.2 kwh. Chiar daca este un program destul de scurt, acesta are ciclu de uscare.
Mini. Un program de doar 30 de minute, si spalare la 35°C. Este recomandat de producator pentru rest recent de murdarie si in cantitate mica, care nu necesita uscare. Eu personal nu folosesc acest program si nici nu recomand folosirea lui, chiar daca consuma doar 11.85 litri de apa si 0.8 kwh de energie eectrica.
Prespalare. Chiar daca este doar o simpla prespalare timp de 15 minute cu 4.2 litri de apa la temperatura de admisie (deci consum energetic foarte, foarte mic), este una din cele mai des folosite programe, caci e bine de rulat seara, cand in masina avem incarcate articole, insa nu destule pentru a rula un program de spalare normal, sau inainte de rularea unui program de spalare, insa dorim o prespalre.

 

ALTE DETALII SI PAREI POT SA APARA SI AICI

 

Beko DIN25310 este un model destul de simplu, am vazut asta la programele de spalare, insa mai are si cateva extra-optiuni:
Incarcarea la jumate ne ajuta sa economisim apa si energie electrica cand avem mai putine articole incarcate in aparat. Nu incarti mai mult de 6 seturi daca folositi aceasta optiune, deoarece riscat ca articolele sa nu fie curate la terminarea programului.
Tablete, daca folositi detergent de acest tip, ciclul de clatire trebuie optimizat de aparat.

Beko DIN25310 poate fi programat ca sa inceapa spalarea peste unumit timp, asta in intervalul a 1-24 de ore. Fiind insa un model ieftin, este si destul de simplu, adica cam atat ar fi de zis despre acest model.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *