Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DIN25410 cu cinci programe plus cea de autocuratare

Beko DIN25410 cu cinci programe plus cea de autocuratare
4 (80%) 4 vote[s]

Beko DIN25410 este o masina de spalat vase complet incorporabil, avand o capacitate de incarcare de 14 seturi, si este un asa-numit model de baza. Adica vorbim de un model cu cicnci programe simple, fara senzori, insa are cateva extra-optiuni chiar folositoare, si deoarece are o eficienta energetica de A+, pretul lui este destul de mic, pentru a putea fi o elegere ideala cand dorim o masina de spalat vase simpla, si fara a avea mari pretentii la consum.

 

 

CATEVA DETALII DESPRE ACEST MODEL GASITI SI AICI

 

Beko DIN25410 are urmatoarele programe de spalare :

Eco. Acel program al carui consum este luat in considerare la obtinerea eficientei energetice, si care trebuie sa aiba rezultate bune in cazul incarcarilor cu rest normal de murdarie. Se spala la temperatura tipica acestor programe de 50°C, pentru a obtine in cele 210 minute de rulare un consum de doar 11.5 litri de apa si 1.05 kWh de energie electrica. Chiar daca valorile sunt mici, acest model a obtinut doar clasa de a+
Intensiv: este exact opusul programului precedent, adica un consum mare de energie dar si de apa, insa asta pentru ca poate spala incarcarile cu rest ridicat, chiar si uscat de murdarie. Programul spala la 70°C si clateste tot la o temperatura ridicata, deci un consum energetic mare, de 1.65 kWh. Pe durata a celor 2 ore de functionare, Beko DIN25410 va consuma si 17.6 litri de apa.
Quick&Shine. Programul destul de scurt, de 58 de minut insa deoarece spala la 60°C, este ideal pentru rest mediu de murdarie, chiar si rest ridicat de murdarie. Consuma 11.8 litri de apa si 1.2 kWh de energie electrica. Poate sa devina si programul zilnic, pentru rest recent de murdarie.
Mini. Un mini program, de doar 30 de minute, si care se compune doar dintr-un ciclu de spalare la 35°C. Nu are nici ciclu de clatire sau uscare, deci de aceea are o durata sa de scurta. Consuma 11.8 litri de apa si 0.8 kWh de energie electrica.
Prespalare. Simpla prespalare timp de 15 minute, folosind 4.2 litri la temperatura de admisie.

Beko DIN25410 are si program de autocuratare, care este doar pentru a curata interiorul masinii cu detergent special pentru acest scop. Acesta trebuie folosit lunar, sau la fiecare doua saptamani. Consuma 15.2 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Doua extra-optiuni se pot utiliza la Beko DIN25410:

Incarcare la jumate. Nu mai asteptati ca masina sa fie plina, putem sa pornim programele chiar si cand masina are sub 7 seturi incarcate. Se va reduce astfel cantitatea de apa, deci si consumul energetic, insa rezultatele de spalare si uscare vor fi aceasi
Tablete. Cand folosim acest tip de detergent, se va optimiza procesul de clatire.
Programarea intarziataeste disponibila si ea.

Daca si alte asteptari de la acest model, ei bine, cam asta a fost tot de zis despre Beko DIN25410.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *