Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DIN26220 cu 6 programe de spalare

Beko DIN26220 cu 6 programe de spalare
3.8 (76.67%) 12 vote[s]

Beko DIN26220Masina de spalat vase Beko DIN26220 este un model incorporabil, cu capacitate de incarcare de 12 seturi, avand sase programe de spalare si trei extra-optiuni care ne pot fi de folos in multe situatii. Inainte sa va grabiti sa achizitionati acest produs, am vazut pe mai multe site-uri care il comercializeaza specificatii tehnice gresite, deci e mai bine sa stiti concret ce stie acest aparat. Capacitatea e de 12 seturi – am vazut ca cateodata apare ca si 13 seturi, are trei functii aditionale, insa nu are cea de tablete All in One.

 

VEZI AICI ALTE DETALII DESPRE ACEST PRODUS

 

Programele masinii de spalat vase Beko DIN26220 alaturi de consum si durata:

Eco: cel mai economic program al acestui model, pentru vase si incarcari cu murdarie in cantitate normala, totodata dupa acest program se obtine si clasificarea eficientei energetice, A++ in cazul de fata, deci foarte bine! Se va spala la 50°C, timp de 185 de minute, cu 12 litri de apa si un consum energetic de 0.9 kWh.
Auto: programul cu autodetectarea nivelului de murdarie, deci se va regla automat timpul de spalare, temperatura apei dar si cantitatea folosita. Se va spala intre 40-65°C, timp de 87-168 de minute, cu 10.4-13.6 litri de apa si un consum energetic intre 0.9-1.45 kWh.
Intensiv: este programul optim pentru vase, oale si tigai foarte murdare, caci se va spala la 70°C, deci un consum mare energetic de 14.8 kWh! Timpul total al programului este de 148 de minute, perioada in care consuma 14.8 litri de apa.
Repede si curat: desi este un program de o ora, putem obtine rezultate extraordinare, caci in ciclul de spalare va utiliza apa la 70°C, in cantitate de 10.3 litri.
Mini: programelul scurt de 30 de minute, fara uscare, va spala la 35°C, cu 10.2 litri de apa, deci un cosnum mic de energie, de 0.8 kWh.
Prespalare: nelipsitul program de prespalare, mai ales ca este o masina cu capacitate mare, are o durate de 15 minute si consum de apa de 4 litri.

Extra-optiunile la Beko DIN26220:
Extra rinse: sau clatire suplimentara, daca este intalnita o problema de dizolvare a detergentului, aceasta va elimina petele rezultate de pe vase si va activa performanta optima de clatire.
Incarcare la jumate: nu mai astemptam sa fie plin masina, selectand aceasta functie, se va spala la aceasi temperatura si timp a programului selectat, insa cantitatea de apa va fi mai mic, deci si consumul energetic.
Steam Gloss: Tehnologia SteamGlossTM de la Beko asigura performante la uscarea vaselor, fara ca acestea sa-si piarda din stralucire.

Cele 6 programe sunt suficiente, mai ales ca avem si program cu autodetectare dar si cel repede si curat este una buna, la care deaca adaugam cele trei axtra-optiuni alaturi de eficienta energetica de A++ putem vorbi despre un model destul de reusit.

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

 

 

Salvează

10 Responses to Beko DIN26220 cu 6 programe de spalare

 1. Calin Andreea says:

  Buna ziua,
  Doresc sa primesc manualu de utilizare la masina de spalat vase incorporabila DIN26220.
  Va multumesc.

 2. VASILE MIHAELA says:

  Buna ziua!
  As dori sa achizitionez pentru acest tip de masina de spalat vase, panoul frontal (usa). Va rog sa-mi spuneti unde gasesc si un pret aproximativ.
  Multumesc!!

 3. Dan says:

  Mașina vrea sa pornească dar da o eroare e2. De la ce este?

 4. MSV says:

  Buna ziua,
  eroarea E2 sau E02 poate are legatura cu apa de admisie:
  – senzorul nu sesizeaza apa
  – presiunea apei este prea mica
  – senzor defect
  – placa de baza defecta

 5. Ioana Chetraru says:

  Am aceisi problema ca mai sus. E02, ce inseamna?

 6. Lorena Filip says:

  Si eu am aceeasi eroare. Cum procedez ?

 7. Albu Simion Bogdan says:

  Ati rezolvat problema cu E02 ?ce solutii ati gasit ?am aceeasi problema !!!

 8. Andreea says:

  Buna seara,eu nu pot folosi decat un singur program cel mai lung de 3 ore si 5 min.nu ia alt program…..ce prob are ? Pur si simplu nu porneste decat pe un program…il ia automat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *