Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DIN26410 cu tray wash si incarcare la jumate

Beko DIN26410 cu tray wash si incarcare la jumate
4.3 (86.67%) 3 votes

Masina de spalat vase Beko DIN26410 este un model complet incorporabil cu o capacitate de icarcare de 14 seturi, care are 6+1 programe de spalare, insa pe langa acestea ofera 4 extra-optiuni foarte folositoare.
Minusul lui ar fi eficienta energetica de A+, ceea ce inseamna ca in programul eco va consuma 11 litri de apa si 1.05 kWh de energie electrica.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare alaturi de durata, consum si temperaturi la Beko DIN26410 :

InnerClean: acesta nu este un program de splat vasee, ci de autocuratare, care trebuie rulat cu detergent special pentru acest scop, cu masina goala. Acesta tine 75 de minute, si consuma 15.2 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica.
Eco: programul care e luat in calcul pentru obtinerea clasei de eficienta energetica A+ in acest caz. Spala la temperatura de 50°C, pentru a avea un consum cat mai mic de energie, 1.05 kWh in acest caz. Durata acestor tipuri de programe este foarte mare, de 228 minute la DIN 26410.
Auto: programul care activeaza senzorul de turbiditate, pentru a detecta nivelul de murdarie a apei (atat la prespalare cat si la spalare), si regleaza atat temperatura de spalare, cat si durata programului si consumul. Astfel temperatura apei in ciclul de spalare va fi intr 40-65°C, durata totala a programului va varia intre 100 si 180 de minute, iar consumul intre 0.9 si 1.45 kWh respectiv 11.6-15.8 litri de apa. Acest program este bun la orice tip de incarcare.
Intensiva: daca avem articole foarte murdare, care rezista la o presiune si temperatura inalta, cum ar fi vasele, oalele, cratitele, atunci acesta este programul ideal, caci spala la 70°C si ala o presiune ridicata. Va avea un consum de 1.65 kWh si 17.6 litri de apa in cei 148 de minute de rulare.
Quick&Shine: este un program scurt, de 58 de minute, care spala la 60°C, fiind recomandat pentru incarcari cu rest recent de murdarie. Are un consum de 11.4 litri de apa si 1.18 kWh de energie electrica.
Mini: un program foarte scurt, de 30 de minute, fara ciclu de prespalare sau uscare. Deoarece spala la 35 °C este doar pentru rest redus de murdarie.
Prespalare: este ciclul de prespalare, care foloseste 4.2 litri de apa in cei 15 minute de functionare, si deoarece nu incalzeste paa, consumul energetic este infim. Este ideal folosirea lui pentru prevenirea uscarii resturilor cand o spalare normala nu urmeaza sa fie rualta, sau ca o inmuiere, pentru a ajuta un program normal.

Beko DIN26410 are programele de spalare cel mai des utilizate (chiar si cel Auto), insa pe langa acestea ofera si 4 extra-optiuni foarte folositoare:

Incarcare la jumate – utilizand aceasta functie, vom economisi atat apa si energie, cand masina nu e incarcata complet, si vrem sa rulam un program de spalare. Durata de spalare si temperatura apei nu vor fi schimbate! Spalarea se efectueaza pe ambele cosuri.
Fast+ : se scurteaza timpul ciclului de spalare si scade consumul de apa, insa rezultatele finale vor fi aceasi, caci sspalarea se va efectua la o presiune mai inalta.
Super Rinse: se va optimiza ciclul de clatire
Tray Wash: cu ajutorul designului special poti amplasa doua tavi in cosul inferior si o alta in cosul superior. In plus, fixarea cu ajutorul acesoriilor laterale permite spalarea cu presiune a tavilor de aragaz si cuptor.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT APAREA SI AICI

 

Time delay ne ajuta sa pornim programul selectat in intervalul a 30 de minute si 24 de ore. Beko DIN26410 are si semnal acustic la terminarea programului, care poate fi dezactivat, si are doua volume selectabile de mediu si ridicat.
Deoarece nu are o eficienta energetica ridicata, Beko DIN26410 este destul de ieftin in comparatie cu alte modele mai eficiente, insa care ofera aceasi programe si optiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *