Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DIN26421 cu functia TrayWash

Beko DIN26421 cu functia TrayWash
3.3 (66.25%) 16 vote[s]

Masina de spalat vase Beko DIN26421 este un model complet incorporabil, cu o capacitate mare de 14 seturi, oferind totodata un numar de 6 programe de spalare, insa regasim si programul preferat de multi, cel cu senzori, care va regla temperatura de spalare, consumul de apa si durata programului, conform necesitatilor.
Ca si o noutate, acest model are functia de TrayWash, adica putem amplasa si fixa cu ajtorul accesoriilor din cosuri in total trei tavi, si ne va permite spalarea cu o presiune foarte mare a tavilor de aragaz si cuptor.

 

VEZI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL AICI

 

Cele 6 programe de spalare la masina de spalat vase Beko DIN26421:

Eco: programul cel mai economic pentru incarcari cu rest normal de murdarie, cand timpul nu ne preseaza, deoarece va spala la temperatura de 50°C, are nevoie pentru terminarea programului, de 223 de minute. Avand o eficienta energetica de A++, aer un consum destul de mic, pentru o masina lata de 60 de cm, mai precis 0.93 kWh si 11 litri de apa.
Auto: recomandat pentru incarcari cu rest normal si rest ridicat de murdarie, chiar si uscata. Senzorul monitorizeaza permanent apa, si regleaza temperatura de spalare, cantitatea de apa consumata, dar si durata programului. Spalarea se va efectua la o temperatura cuprinsa intre 40 si 65°C. Durata programului va fi intre 100 si 180 de minute, si va avea un consum cuprins intre 11.6 si 15.8 litri de apa, respectiv 0.9, 1.45 kWh de energie electrica.
Intensiv: pentru vase, oale, farfurii cu grad ridicat de murdarie, chiar si uscata, spalaera efectuindu-se la o presiune ridicata si la temperatura de 70°C. Evident va avea un consum ridicat, mai ales de energie, de 1.65 kWh, respectiv 17.6 litri de apa. Durata programului este de 148 de minute.
Quick&Shine: un program, care poae fi denumit si program zilnic, caci spala la 60°C, si durata totala a programului este de 58 de minute. In acest program lipseste ciclul de prespalare, insa daca chiar avem nevoie de o prespalare, avem separat si acest program scurt. Consumul va fi de 11.8 litri de apa si 0.8 kWh de energie electrica.
Mini 30: un program care contine un ciclu de spalare, si atat. Are o durata de 30 de minute, si spalare la 35°C.
Prespalare: prespalare timp de 15 minute, cu doar 4.2 litri de apa, la temperatura de admisie. Poate fi folosit si seara, daca nu mai folosim un program lung, pentru a preveni uscarea resturilor de murdarie.

Nu este un program de spalat vase, dar are si program de InnerClean, sau mai bine zis de autocuratarea interiorului. Progrmaul are o durata de 75 de minute, si un consum de 75 de minute si 0.7 kWh de energie electrica.

Exra-optiunile la Beko din26421:

TrayWash: Cu ajutorul designului special poti amplasa doua tavi in cosul inferior si o alta in cosul superior. In plus, fixarea cu ajutorul acesoriilor laterale permite spalarea cu presiune a tavilor de aragaz si cuptor. Aceasta optiune este valabil doar in cazul programului intensiv.
SteamGloss: pentru a obtine o uscare mai eficienta. De fapt se va folosi apa la o temperatura mai ridicata in ultimul ciclu de clatire, si durata uscarii va fi mai lunga cu 10 minute.
Tablete Automate: masina va sesiza daca avem detergenti de tip tableta, sau folosim praf , alaturi de agent de clatire, si ajusteaza automat programul pentru a obtine rezultate bune, in ambele cazuri.
Incarcare la jumate: daca masina este doar pe jumatate plin, aceasta optiune va reduce apa consumata, deci si energie electrica. Temperatura de spalare, durata programelor raman neschimbate.
Programare intarziata: nu avea cum sa lipseasca nici aceasta functie, deci avem posibilitate de a alege din intervalul a 30 de minute -> 24 de ore.

Beko DIN26421 are si semnal acustic la terminarea programului, cu posibilitatea de a dezactiva, sau a alege din 2 volumuri diferite.

 

VERIFICA AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

One Response to Beko DIN26421 cu functia TrayWash

  1. Bumbuc Mihaela says:

    Buna ziua,
    Va rog sa imi trimiteti manualul de utilizare pentru acest model.
    Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *