Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DIN28423 cu multe programe si optiuni

Beko DIN28423 cu multe programe si optiuni
5 (100%) 2 votes

Masina de spalat vase Beko DIN28423 desi este un model cu un pret sub 2000 de lei, ofera 8+1 programe de spalare, are o eficienta energetica de A++, si totodata are extra-optiuni folositoare precum Aquaintense sau incarcare la jumate. Totodata are deja si senzor de turbiditate, deci si programul Auto este prezent.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Lista programelor de spalare la Beko DIN28423 de 14 seturi, alaturi de durata, consum, temperaturi de spalare :

Eco: desi este o masina de spalat vase cu o capacitate mare, in acest program are un consum de doar 0.93 kWh de energie si 9.5 litri de apa, asta pentru a obtine o clasa de eficienta energetica de A++. Programul este unul tipic, cu spalare la 50°C, si pe o perioada mare, de 220 minute.
Auto: este un fel de program bun la toate, care activeaza un senzor care detecteaza murdaria din apa, si regleaza atat temperatura apei in ciclul de spalare, cat si duarata de spalare, prespalare si clatire. Temperatura de spalare va varia intre 40-65°C, durata totala a programului intre 110 si 178 de minute, iar consumul intre 9.4 si 12.6 litri de apa, respectiv 0.9-1.45 kwh de energie electrica.
Aquaflex: spalare cu presiune si temperatura ridicata in cosul inferior, ideal pentru oale, vase, si articole murdare, si spalare la presiune scazuta in cosul superior, pentru articole delicate precum pahare. Va consuma nu mai putin de 19 litri de apa in cei 203 minute, alaturi de 1.53 kWh de energie eectrica.
Intensiv: spalare la temperatura de 70°C si presiune ridicata, fiind recomandat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, chiar si uscata. Are un consum ridicat, respectiv 16.8 litri de apa si 1.51 kWh de energie electrica.
Quick&Shine: un program de odar 58 de minute, cu un consum de doar 10.6 litri de apa si 1.18 kWh de energie. Deoarece spala la 60°C Beko DIN28423 va reusi sa spele incarcarile cu rest normal/recent de murdarie.
Glass Care: program dedicat pentru articole sensibile, precum pahare. Se spala la doar 40°C si la o presiune scazuta. Programul tine 120 de minute, timp in care va consuma 13.6 litri de apa si 1.2 kWh de enerige.
Mini 30: un program de doar 30 de minute si spalare la 35°C , cu 10.8 litri de apa, evident fara ciclu de uscare.
Prespalare: prespalare timp de 14 minute cu 4 litri de apa. Este un ajutor ideal cand vine vorba de prevenirea aparitiei mirosului in aparat, prevenirea uscarii resturilor.
InnerClean: programul de curatare a masinii.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

La fel de importante la o masina de spalat vase sunt si extra-optiunile, care la Beko DIN28423 sunt urmatoarele:

Incarcare la jumate: economisim apa si curent cand masina este incarcata la jumatate sau mai putin, fara a se modifica temperatura de spalare, sau durata programului. Deoarece acesta este un model de 14 seturi, cu siguranta il vom folosi de foarte multe ori.
AquaIntense: sub cosul inferior mai exista o elice care pulverizeaza apa la o presiune foarte mare, care se activeaza impreuna cu aceasta functie. Vasul, oala asezata deasupra acestuia va fi spalat la o presiune mare, pentru a fi curatata foarte bine, in timp se articolele mai putin murdare, si mai sensibile din cosul inferior si superior vor fi ocrotite.
Fast+ : reduce durata si consumul programelor, insa mareste presiunea apei, pentru a atinge aceasi rezultate de spalare.
SteamGloss: obtinem o igienizare si o uscare foarte buna, prin cresterea temperaturii apei la ultimul ciclu de clatire.
Tablete: masina va sti automat daca folosim tablete combinate sau praf, si va faced reglajele necesare pentru a obtine o uscare eficienta in orice caz.

Beko DIN28423 are si pornire intarziata in intervalul a 0-24 de ore, oprire sau diferite volume al semnalului de sfarsit program, tava pentru tacamuri, etc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *