Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DIN28430 modelul de top cu Acrobat System si senzori

Beko DIN28430 modelul de top cu Acrobat System si senzori
3.6 (71.3%) 23 votes

Masina de spalat vase Beko DIN28430 este un model complet incorporabil, cu o capacitate de 14 seturi, si o eficienta energetica de A+++ (desi in unele locuri am vazut trecut A, sau chiar A++), si face parte din noua generatia a acestui producator, venind cu cateva idei superbe, precum Acrobat System.
Desi numele este un pic exagerat, acesta inseamna de fapt ca permite ajustarea cosului superior pe 3 niveluri pentru o flexibilitate maxima. Mai mult spatiu pentru vasele tale, mai putine griji pentru tine! Deci trei niveluri si nu 2. Insa mult mai important este prezenta Functiei Aquaintense (la alti producatori fiin denumit zona intensiva), care este o elice in plus sub cosul inferior, in partea dreapta a masini, care va spala la o presiune foarte mare, pentru a obtine rezultate excelente si in cazul vaselor foarte murdare, care trebuie asezate in aceasta parte.
Daca vrem o masina cu multe programe si multe extra-optiuni, insa aveti nevoie deja si de program automat, comandat de senzori, acest model poate fi o alegere ideala pentru Dvs.

 

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Cele 8+1 programe de spalare la Beko DIN28430, alaturi de durata, consum:

InnerClean: deoarece este destinat pentru curatare interioara a masini, cu detergent special pentru acest scop, este numerotat ca si programul 0, deci nu e un program de spalat vse, insa este un program foarte important. Acesta are o durata de 75 de minute, si un consum de 15.2 litri de apa si 0.7 kWh de energie.
Eco: desi are o capacitate mare, de 14 seturi, deoarece are o eficienta energetica de A++, va consuma doar 0.83 kWh de energie si 9.5 litri de apa in acest program.
Automat: programul cel mai apreciat, care este comandat de senzorul de incarcare si cea de turbiditate, care vor detecta nivelul de murdarie, si cantiatea incarcata, si vor regla temperatura de spalare intre 40 si 65°C, durata totala a programului intre 110-173 minute, dar si consumul de apa intre 9.4 litri si 12.4 litri. Evident si consumul energetic va varia, intre 0.9 si 1.45 kwh. Este ideal pentru orice fel de incarcare, si cantiate.
Aquaflex: pentru incarcari mixte, de vase, si aobiectelor delicate. Se va spala la temperaturi si presiuni diferite in cele doua cosuri. Aceste programe sunt insa consumatori mai mari de energie, 1.53 kWh in acest caz, si 19 litri de apa. Programul are o durata de 203 minute.
Intesiv: programul special pentru articole cu grad ridicat de murdarie, si murdarie uscata, caci se va spala la temperatura de 70°C. Durata programului este de 170 de minute, si are un consum de 16.8 litri de apa si 1.51 kWh de energie.
Quick&Shine: cum spune si numele, un program scurt, de doar 58 de minute, insa deoarece spala la 60°C, este ideal pentru spalarile zilnice, precum farfurii cu grad normal de murdarie. Consuma 10.6 litri de apa si 1.18 kwh de energie.
GlassCare: sau delicat/pahare, spalare la 40°C, cu o presiune mai scazuta a epi, pentru articole delicate. Are o durata de 120 de minute, si un consum de 13.6 litri de apa si 1.2 kWh de energie electrica.
Mini30: o spalare scurta de 30 de minute, si spalare la 35°C, fara ciclu de uscare.
Prespalare: pentru o prespalare sau inmuiere, cand in aceasi zi nu mai rulam un program lung, cu ajutorul caruia prevenim uscarea resturilor, sau a ajuta un program normal cu o prespalare. Deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic este foarte mic, si consuma doar 4 litri de apa, in cei 15 minute de rulare.

Bratul inferior alatur de AquaIntense

ALTE PARERI POT APAREA SI AICI

 

Beko DIN28430 are destule programe de spalare, pentru toate tipurile de incarcari, insa probabil o sa utilizati cel mai des programul Automat, insa la fel de importante sunt si extra-optiunile la o masina de spalat vase:

Incarcare la jumate – daca masina este numai jumatate plin, putem porni deja un program de spalare, caci cu aceasta functie masina va consuma mai putina apa, deci si curent, insa temperatura de spalare, presiunea apei, si durata programului raman neschimbate.

Aquaintense: elicea in plus sub cosul inferior, care spala la o presiune ridicata, fiind ideal cand avem o oala foarte murdare, pe care o asezam deasupra lui, si astfel si oala va iesi curat, dar si celelalte erticole mai sensibile din cele doua cosuri vor fi ocrotite.
Auto Tablet: detecteaza automat daca folosim detergenti de tip 3in1, si face ajustarile necesare pentru a obtine rezultatele dorite.
Steam gloss: in ultimul ciclu de clatire se va utiliza apa la o temperatura ridicata, pentru a obtine o uscare superioara.
Fast+ : va spala la o presiune inalta, insa va scurta durata totala a spalarii si a consumul de apa
Time Delay: sau programare, pana la intervalul de 24 de ore.

Beko DIN28430 cu siguranta este un model foarte reusit, si probabil va deveni unul din cele mai vandute modele de pe piata, mai ales ca cateaodata este la un pret foarte mic.

 

VERIFICA AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *