Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DIS15011 cu capacitate de 10 seturi si 5 programe de spalare

Beko DIS15011 cu capacitate de 10 seturi si 5 programe de spalare
4 (80%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Beko DIS15011 este un model complet incorporabil, cu o latime de 45 de cm avand o cacpacitate de incarcare de 10 seturi, deci recomandat celor care au putin loc in mobila, sau pentru familii cu un numar mai mic de membrii, caci daca aveti o familie de 5 persoane, o sa fie suprasolisitat o masina de acest tip. Pentru o familie cu multi membrii este recomandat o masina de cel putin 12 seturi (cele de 60 cm latime). Revenind la acest model, desi site-ul oficial Beko.ro spune ca nu o mai comercializeaza, ea se afla la multi comercianti la super-oferta. Insa evident, nu gasiti specificatii tehnice destule, aici incercam sa va ajutam noi.

 

CATEVA DETALII EXISTA SI AICI

 

DIS15011 are 5 programe de spalare, cateva extra-optiuni si programare intarziata.

Programele de spalare la Beko DIS15011 alaturi de durata si consum:
Eco: programul cel mai economic, caci clasarea de eficienta energetica se obtine dupa consumul acestui program, deci un consum de 13 litri de apa si doar 0.83 kWh de energie electrica. Evident aceste consumuri nu sunt foarte mici, deci o eficienta energetica de A+ in cazul de fata. In rest, ca si toate programele eco, va spala la 50°C, avand o durata mare, de 210 minute.
Intensiv: programul dedicat vaselor cu mult rest de mancare, sau rest uscat. Spalarea se efectueaza la 70°C, deci evident un consum ridicat de energie, respectiv 1.32 kWh. Pentru a obtine rezultate bune, are nevoie de 14.4 litri de apa pe care le va consuma pe durata celor 115 minute, cat tine programul in sine.
Clean&Shine: pentru spalari zilnice, imediat dupa utilizarea farfuriilor, cestilor, tacamurilor. Spalarea principala se efectueaza la 65°C, si are un consum de 10.6 litri de apa si 1.04 kwh de energie electrica. Programul nu este nici foarte lung, undeva la 100 de minute.
Quick&Clean: un super program, cu o durata de 1 ora, care va spala la 70°C. In multe cazuri avem rezultate mai bune ca la programul precedent, consumand aceasi cantitate de apa, insa avand un consum energetic mai ridicat, de 1.17 kWh.
30 min: un program foarte scurt, de 30 de minute, si spalare la 35°C. Va consuma 10 litri de apa si 0.77 kWh de energie electrica.

Ca si extra-optiuni, Beko DIS15011 are:
Incarcare la jumate: folosind aceast aoptiune, masina va consuma mai putina apa deci si energie electrica, fara a modifica temperatura sau durata de spalare. Desi vorbim de o masina cu o capacitate mica de incarcare, aceasta optiune este necesar.
Tablete multifunctionale: daca folosim detergenti de acest tip, masina va opri consumul de sare si agent de clatire, pentru a obtine rezultatele asteptate.
Daca dorim sa programam o spalare pentru o perioada urmatoare, ni se ofera trei valori, de 3/6/9 ore.

Beko DIS15011 sigur nu e o masina super inteligenta, cu consum mic, insa pretul acestui model mai nou este incredibil de mic!

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

 

6 Responses to Beko DIS15011 cu capacitate de 10 seturi si 5 programe de spalare

 1. Marinescu Aurelian says:

  as dori un manual de utilizare pentru masina de spalat vase model DIS 15012 in format pdf

 2. Pircalabu maria says:

  As dori si eu acest manual, DIS 15012. Mulțumesc!

 3. dragomirescu jan says:

  As dori si eu acest manual, DIS 15012. Nu este nici pe site-ul oficial BEKO.

 4. Barzea Ioan says:

  Buna ziua, aveti manual pentru modelul DIS 15011? si ne puteti ajuta si pe noi?
  Multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *