Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DIS1520N un model simplu

Beko DIS1520N un model simplu
2.5 (50%) 2 votes

Masina de spalat vase Beko DIS1520N este un model slim, adica are o latime de 45 de cm, si este complet incorporabil, ideal pnetru cei care nu au o latime suficienta in mobila de bucatarie. Deoarece este un model mai vechi, sau mai bine zis un model de baza, acesta ofera 5 programe de spalare, si cam atat, caci lipsesc atat extra-optiunile, cat si programare intarziata, sa nu mai vorbim despre spalare cu senzori. Si eficienta energetica este una de un model de entry-level, caci are clasa A, ceea ce inseamna ca va consuma 13 litri de apa si 1.01 kWh de energie electrica.

Cele 5 programe de spalare la Beko DIS1520N :
Prespalare: prespalare cu apa rece timp de 15 minute, ideal in multe cazuri, pentru a preveni uscarea resturilor de mancare, sau cum multi numesc acest program, inmuiere. Ca si consum de apa, acesta este unul mic, respectiv 3.6 litri.
30 minute: programul scurt, cu o durata de 30 de minute, si spalare la doar 35°C, fara ciclu de uscare. Are un consum de 10.2 litri de apa si 0.76 kWh de energie electrica.
Eco: programul care spala la 50°C, avand o durata de 140 de minute, pentru a avea un consum dcazut de energie si apa. 13 litri de apa alaturi de 1.01 kWh de energie electrica vor fi consumati in acest program.
Quick&Clean: un program relativ scurt, de 58 minute, si care spala la 60°C, obtinand rezultate bune in cazul murdariilor recente si in cantitate medie. Are un consum de 10.6 litri de apa si 1.17 kwh de energie electrica.
Intensiv: programul care spala la presiune inalta si la temperatura de 70°C, fiind ideal pentru grad ridicat de murdarie sau murdarie uscata. Are o durata de 115 minute, timp in care are un consum de 14.4 litri de apa si 1.32 kWh de energie electrica.

Si cam atat ar fi de spus despre acest model foarte simplu, caci extra-optiuni nu are, si nici tehnologii care ar trebui amintite.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *