Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DIS25010 cu cinci programe si tot atatea temperaturi de spalare

Beko DIS25010 cu cinci programe si tot atatea temperaturi de spalare
4 (80%) 5 vote[s]

Masina de spalat vase Beko DIS25010 este un model complet incorporabil cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, fiind ideal pentru cei care fiecare cm din bucutarie e vital. Astfel in doar 45 de cm latime, poti avea o masina de spalat vase cu 5 programe de spalare.
Chiar daca nu e nici pe departe un model de varf, programele lui sunt foarte bune, si are si incarcare la jumate!

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare la Beko DIS25010:

Eco – este binescutul program cu consum scazut de energeie electrica, insa care ruleaza foarte mult. In cazul de fata este vorba despre spalare la 50 °C si un consum de 10.5 litri de apa si un consum energetic de 0.83 kWh. Cu aceste valori a obtinut clasa de A+. Durata totala a programului este de 205 minute.
Intensiva – daca programul Eco este cel mai prietenos din punct de vedere a consumului de energie, acesta este cel mai mare consumator. Insa acest lucru este absolut normal, deoarece se va spala la 70°C, pentru a putea curata vasele, oalele si farfuriile foarte murdare. Programul tine aproape 2 ore, timp in care consuma 14.8 litri de apa si are un consum energetic de 1.28 kWh.
Clean&Shine – program foarte asemanator cu cel intensiv, insa acesta va spala la 65°C, si nu are ciclu de prespalare. Totusi dureaza exact 2 ore, consuma 15 litri de apa si 1.18 kWh. Producatorul il recomanda pentru spalarile zilnice cu rest normal de murdarie.
Quick&Shine – un program destul de scurt, de 58 de minute, si spalare la 60°C. Beko DIS25010 va reusi sa spele articolele cu grad normal de murdarie, care sunt spalate imediat dupa folosire. Adica imediat dupa masa. Consuma 10.6 litri de apa si are un consum energetic de 1.12 kWh.
Mini – un program scurt de 30 de minute, care consta dintr-o spalare la 35°C.

Din punctul meu de vedere programele Quick&Shine si Clean&Shine obtin rezultate excelente, intr-un timp destul de scurt. Chiar daca nu sunt cele mai eficiente din punct d evedere a consumului, aceste 2 programe vor fi folosite cel mai des!

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Extra-optiunile, sau functiile auxiliare la Beko DIS25010:

Incarcare la jumate – cea mai importanta functie la o maisna de spalat vase (din punctul meu de vedere), cu ajutorul caruia poti porni un program de spalare cand in aparat sunt maxim 6 seturi de articole. Se va executa programul la aceasi temperatura si va avea acesi durata, insa consumul de apa va fi mai mic, deci si consumul eneretic scade.
All in 1 – cand folosim acest tip de detergent (cred ca aproape toata lumea o face deja)
Time Delay – programarea timpului de incepere a spalarii. Acesta este posibil in trepte de 30 de minute pana la 6 ore, iar dupa acest in trepte de 1 ora. Valoarea maxima setabila este de 24 de ore.

Atat stie Beko DIS25010, care de multe ori cand este o reducere buna, poate fi achizitionat la un pret bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *