Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DIS25011 de 10 seturi cu incarcare la jumate

Beko DIS25011 de 10 seturi cu incarcare la jumate
4 (80%) 8 vote[s]

Masina de spalat vase Beko DIS25011 este un model complet incorporabil cu latime de 45 de cm, deci un model slim, ideal pentru cei care nu au loc pentru un model de 60 de cm, sau pur si simplu le ajunge o masina de spalat cu o capacitate de 10 seturi. Acesta are 5 programe de spalare bune, extra-optiunea de incarcare la jumate si Tablete, si cam atat.

Este un model destul de ieftin, insa asta nu inseamna ca este unul slab.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de durata, consum si temperatura apei in ciclul de spalare la Beko DIS25011:

  • Eco – Chiar daca este programul care ofera un consum energetic redus, si este ideal pentru rest normal de murdarie, deoarece Beko DIS25011 are o eficienta energetica de doar A+, in comparatie cu alte modele, acest consum este unul normal. Va spala la 50°C, si durata totala a progamului va fi de 205 minute, asta pentru ca sa consume doar 10,5 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica.
  • Intensiva – este exact opusul programului precedent, sau mai bine zis, programul care consuma cel mai mult 🙂 Insa este vorba despre un program care spala la 70°C, si la presiune ridicata, pentru a putea curata si incarcarile cu rest uscat de murdarie, sau murdarie in cantitate mare. Programul nu e recomandat pentru articole sensibile la temperatri inalte. Programul intensiv va rula aproape 2 ore, si va consuma 14,5 litri de apa, si 1.28 kWh de energie electrica.
  • Clean&shine – preferatul meu! Este vorbade un program pentru spalarile zilnice, recomandat pentru rest normal de murdarie. Va rula timp de 2 ore, si va spala la 65°C. Beko DIS25011 va reusi sa curete si sa usuce perfect cu acest program, care desi consuma 15 itri de apa, are un consum energetic de doar 1.18 kWh.
  • Quick&Shine – un program scurt, de doar 58 de minute, si spalare la 60°C. Daca avem rest recent de murdarie, va reusi sa curete eficient. Consuma 10.6 litri de apa si 1.12 kWh de energie electrica.
  • Mini – sau programul de doar 30 de minute si spalare la 35°C, fara prespalare sau uscare. eu personal sunt impotriva acestor programe, desi unii le prefera.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Beko DIS25011 fiind un model destul de simplu, ofera urmatoarele extra-optiuni:

Incarcare la jumate – care desi se regaseste destul de greu la cele mai multe modele mari, si mai ales la cele mici, cei de la Beko nu sunt zgarciti 🙂 Chiar daca vorbim de n model cu o capacitate de 10 seturi, aceasta optiune este cel mai des folosit, caci nu mai asteptam sa fie plin masina, pornim programul cu aceasta optiune, si masina va spala la aceasi temepratura, insa va consuma mai putina apa si energie electrica.
Tablete – cand folositi acest fel de detergent (si deobicei se foloseste din ce in ce mai des) masina va optimiza procesul de clatire, pentru a obtine pahare stralucitoare si cu acest tip de detergent

Daca dorim ca Beko DIS25011 sa inceapa programul dupa un anumit interval de timp, acesta poate fi selectata din intervalul a 1-24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *