Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DIS26021 cu capacitate de 10 seturi si program Auto – Pareri

Beko DIS26021 cu capacitate de 10 seturi si program Auto – Pareri
3.4 (67.14%) 14 votes

Masina de spalat vase Beko DIS26021 este urmasul modelului Dis 26011, diferenta dintre cele doua fiind foarte mica, care se rezuma doar la consum, care va fi mai mic in cazul modelului de fata. Acesta are 6+1 programe, printre care vom regasi si programul cu senzori, 4 extra-optiuni, si o eficienta energetica de A++. Pentru o diferenta de pret de 100-150 de lei, merita sa va ganditi la modelul 26021!

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Beko DIS26021, alaturi de durata, consumul si temperaturile de spalare ale acestora:

Eco. Cel mai eficient progrm din punct de vedere al consumului, si programul care „face diferenta” intre acest model si modelul mai vechi. Programul va rula timp de 239 de ore (adica 4 ore!) si va consuma 9.5 litri de apa si va avea un consum energetic de 0.73 kWh. Cu aceste valori a obtinut clasa de A++ la eficienta energetica.
Automat. Cel care determina gradul de murdarie a vaselor, si regleaza teperatura apei, cantitatea de apa consumata, durata programului. Temperatura de spala va fi intre 45 si 56°C, durata totala a programului intre 92 si 173 de minute, timp in care va consuma intre 12.6 si 17 litri de apa. Consumul energetic va varia si ea intr-un interval de stul de mare, de 0.9-1.2 kWh. Practic acest program este bun la toate, asta daca nu ne intereseaza timpul total de spalare, caci acesta se poate modifica intr-un interval foarte mare.
Intensiv. Programul cel mai eficient pentru indepartarea resturilor de murdarie prezente in cantitati mari, chiar si uscata, caci spala la 70°C si la o presiune ridicata. Daca va pasa de consumul energetic, atunci nu acest program este ideal pentru Dvs, caci pe langa cei 15 litri de apa are un consum energetic de 1.25 kWh.
Quick&shine. Programul de o ora care se regaseste la aproape orice model Beko, insa deoarece se spala la o temperatura destul de ridicata, adica 60°C, DIS26021 va reusi sa spele incarcarile cu rest recent de murdarie, chiar si daca este in cantiate mare. In 58 de minute, cat tine programul va consuma 10.6 litri de apa si 1.12 kwh de enerige electrica.
Mini. Un program scurt, de doar 30 de minute, si spalare la 35°C. Acest program nu are ciclu de prespalre, clatire finala, sau uscare.
Prespalare. Prespalare timp de 15 minute cu 3.4 litri de apa, la temperatura de admisie.

Beko DIS26021 are si InnerClean (programul 0), care este doar pentru curatarea aparatului, folosind detergent special pentru acest scop, si fara a fi incarcat altceva in aparat.

 

ALTE PARERI SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Chiar daca cei mai multi utilizatori de MSV cumpara Bosch (pentru renume), si modelele Beko sunt destul de bune, si ofera chiar mai mult, asa cum este si in cazul acestui model, care are 4 extra-optiuni:
Incarcare la jumate. Foarte important chiar si la modele cu o capacitate mai mica de incarcare, caci putem rula majoritatea programelor chiar si cand avem doar 4-5 seturi incarcate, si vom obtine aceasi rezultate, insa vom economisi apa si electricitate.
Fast+ Acesta scurteaza timpul ciclului de spalare, si scade consumul de apa, prin activarea spalarii sub presiune mai ridicata.
Extra Drying. O uscare mai eficienta
Super Rinse. O clatire mai eficienta

Totodata avem posibilitatea de a intarzia pornirea programului selectat cu pana la 24 de ore.
Chiar daca la prima vedere Beko DIS26021 pare un model „slab”, acesta are un numar destul de mare de programe, are si programul Auto prezent, are o eficienta energetica buna, si 4 extr-optiuni care chiar sunt folositoare in multe cazuri.

 

VERIFICA DISPONOBILITATE STOC AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *