Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DSN 4532 FX incorporabil si cu o capacitate de 13 seturi

Beko DSN 4532 FX incorporabil si cu o capacitate de 13 seturi
3 (60%) 2 votes

beko dsn 4532 fx     Beko DSN4532FX este o masina de spalat vase incorporabila, unii il catalogeaza ca si semiincorporabil, si ca sa nu aveti dubii la cumpararea acestui produs: este incorporabil, dar panoul de comanda ramane vizibil (ceea ce dupa parerea mea este mult mai elegant si conveniabil din multe puncte de vedere).
DSN4532FX are o latime de 60 de centimetrii, o capacitate de 13 seturi, si clasa energetica A+ .

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL

Ca si la celelalte aparate pe care le-am testat vom detalia unpic programele de spalare (deobicei lipsesc aceste informatii de pe siteurile care comercializeaza acest produs):
Prespalare: este o simpla prespalare, folosind 4 litri de apa (foarte putin) si are o durata de 15 minute
Eco: Acest program reprezinta cea mai buna optiune pentru spalarea vaselor cu un grad obisnuit de murdarie, asigurandu-se un consum energetic minim. Durata programului este de 155 de minute, folosind 13 litri de apa si 1,02 kWh de energie
Quick&Clean: o spalare rapida la 60 de grade, folosind 10,2 litri de apa si  1,24kWh de energie. Vasele normal murdare vor straluci la doar 58 de minute de la inceperea programului.
Intensiv: pentru vase, oale foarte murdare, o spalare intensiva la 70°C, pe timpul programului de 136 de minute consumandu-se 14,8 litri de apa si 1,45 kWh de energie
Auto: Se detecteaza cantitatea incarcata si nivelul de murdari si se ajusteaza atat temperatura, cat si cantitatea de apa folosita, evident si timpul va varia intre 78 si 156 de minute.

Ca si functii suplimentare, Beko DSN4532FX dispune de programare intarziata predefinita la 3-6-9 ore, „All in one” – pentru folosirea tabletelor de tip 2in1, 3in1, etc, Sistem de uscare cu ventilare.

Si pe langa toate aceste facilitati DSN4532FX este foarte silentios, doar 46 dB(A), si panoul de comanda este facut din Inox anti amprenta!

 

MAI MULTE DETALII SI SPECIFICATII GASITI AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *