Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DSN15420X cu eficienta energetica de A++

Beko DSN15420X cu eficienta energetica de A++
4 (80%) 3 votes

Masina de spalat vase Beko DSN15420X este un model semi-incorporabil, cu o capacitate de 14 seturi, si 60 de cm latime. Este un model mai simplu din punct de vedere a programelor de spalare – de exemplu nu are senzor de turbiditate, oferind 6 programe, si cateva extra-optiuni, insa are o eficienta energetica destul de ridicata de A++.
Daca nu tinem mortis de prezenta unui program Auto la masina noastra, acest model poate fi o alegere destul de buna, caci are deja un pret destul de mic.

 

VEZI ACI SI ALTE DETALII TEHNICE DESPRE ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Beko DSN15420X, alaturi de temperaturi de spalare si consumuri:

Eco: programul care spala la 50°C, pentru a obtine un consum energetic cat mai mic, caci acest program este luat in considerare cand se obtine eficienta energetica. Avad A++, consumul energetic este de 0.93 kWh, iar cea de apa de 11 litri. Pentru a putea curata incarcarile cu rest mediu de murdarie, are nevoie de 223 de minute.
Intensiva: spalare intensiva, la o presiune ridicata, si la temperatura de 70°C. Este cel mai eficient in cazul vaselor , oalelor, farfuriilor cu grad ridicat de murdarie, chiar si murdarie uscata. Insa sa evitati folosirea programului pentru spalarea articolelor sensibile, precum pahare din cristal, cani pictate, etc.. Programul tine 148 de minute, consumand 17.8 litri de apa si 1.65 kWh de energie electrica.
Clean&shine: program zilnic de spalare pentru farfurii cu grad ridicat (desi producatorul il recomanda pentru grad normal de murdarie) de murdarie. Are o durata de 96 de minute, iar in ciclul de spalare se efectueaza la 65°C! Are un consum de 11.8 litri de apa si 1.38 kWh de energie electrica.
Quick&shine: spalare la 60°C, insa durata totala a programului este de 58 de minute. Este recomandat pentru farfurii cu grad normal de murdarie. Va consuma 11.4 litri de apa si 1.18 kWh de energie electrica.
Mini30: un programel de 30 de minute, cu spalare la 35°C. Pentru grad redus de murdarie. Aceste programe foarte scurte nu au cicli de prespalare, clatire, sau uscare. Are un consum de 11.8 litri de apa si 0.8 kWh de energie electrica.

 

Pe langa programele de spalare Beko DSN15420X ofera si cateva optiuni precum:

Fast+ : scurteaza durata programelor, dar tototdata reduce si consumul de apa, si energie. Asta se realizeaza prin cresterea presiunii apei.
Incarcare la jumate: deoarece vorbim de un model cu o capacitate mare, e deja „musai” sa aiba aceasta optiune, care ne permite sa rulam un program de spalare cand masina e doar pe jumatate plin, si programul va rula tot atata timp, si va spala la aceasi temperatura si presiune, doar ca va consuma mai putina apa si energie.
Detergent tableta: daca folisti aceste tipuri de detergenti, masina trebuie sa faca modificari, caci cu ele in mod normal nu se obtine o uscare la fel de buna.
TimeDelay: sau pornire programabila, asta in trei intervale de timp predefinite de 3-6-9 ore.

VERIFICA PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL AICI

 

Beko DSN15420X cu siguranta nu este un model de top, insa are cele mai importante programe si extra-optiuni, si pretul lui este destul de mic, mai ales daca luam in caonsiderare faptul ca are eficienta energetica de A++.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *