Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

DFN 71046X30

DFN 71046X30
3.5 (70%) 2 votes

dfn 71046x 30Masina de spalat vase independeta Beko  DFN71046X30 este cel mai avansat model din toate punctele de vedere in momentul de fata (aprilie 2015) a producatorului Beko, si in mod surprinzator pretul nici nu ese atat de mare.
DFN 71046X30 are o capacitate foarte mare de incarcare: 13 seturi, are nu mai putin de 10 programe de spalare, latime de 60 cm, complet inox, si ce este foarte important la o msv: are o eficienta energetica de A+++ .
Evident pe langa numeroasele programe de spalare are si functii speciale care vor fi de mare folos, insa despre toate acestea voi vorbi dupa descrierea mai amanuntita a programelor de spalare.

 

 MAI MULTE DETALII GASITI AICI

 

Cele 10 programe de spalare la DFN71046X30:

Auto: programul care nu putea sa lipseasca la un model din gama superioara, se detecteaza nivelul de murdarie, si se ajusteaza atat consumul de apa, curent, cat si nivelul de temperatura a apei si timpul de spalare. Se spala cu apa la temperaturi intre 40-65°C, cu o cantitate de 10.4-14.2 litri de apa, timpul variind intre 92-167 de minute. In functie de nivelul de murdarie programul Auto va consuma intre 0.8-1.26kWh de energie.
Prespalare: simpla prespalare cu 4 litri de apa timp de 15 minute.
Mini: Un program scurt ( 62 de minute), pentru o spalare la doar 35°C, fara uscare la sfarsit, care are un consum de 10.4 litri de apa si 0.68kWh
Delicat: pentru pahare si vase delicate si sensibile la temperaturi inalte, o spalare la 40 de grade, cu 13.4 litri de apa, timp de 92 de minute, si folosind 0.74 kWh de energie. Este un fel de program Mini cu o treapta de temperatura mai ridicata si cu ciclu de uscare.
Eco: Programul ca consuma numai 0.68kWh de energie electrica, evident este un program lung, caci spala la 50°C, si foloseste numai 10 litri de apa. Timpul total pentru a obtine vase curate si uscate cu acest program este de 209 minute!
Aquasave 6l: as spune despre acest program ca fiin un Eco2, caci desi consuma mai mult curent decat cel de referinta, adica 0.92kWh, foloseste doar 6 litri de apa (foarte putin!), spala tot la 50°C, avand o durata de 185 de minute
Express: pentru spalari zilnice, la 60°C,
Intensive: spalare intensiva la 65°C, pentru oale cratite, si urme de mancare uscate, va folosi 16.2 litri de apa, un consum ridicat de energie, de 1.08 kWh, si durata programului de 149 de minute
Hygiene+: daca ati crezut ca programul intensiv consuma cel mai mult curent, vati inselat, caci Hygiene+ va avea nevoie de 1.4kwh de energie si 17.8 litri de apa, programul fiind un pic mai scurt: 135 de minute. Temperatura apei in unele cicluri va atinge 70°C
Mix Wash: vasele, tacamurile vor fi spalate la o presiune mai ridicata si temperatura ridicata, pe cand cosul superior va fi tratat „mai bland” astfel incat paharele si cestile pot fi spalate impreuna cu vasele murdare si foarte murdare.
Temperatura apei va atinge 70°C in cosul inferior, se va folosi 18.6 litri de apam si consumul de curent va depasi atat programul intensiv, cat si hygiene+, caci are un apetit imens, de 1.44kWh!

Functii de spalare la Beko DFN71046X30 care pot fi folosite impreuna cu programele de spalare (atentie, nu cu toate programele, vedeti manualul de utilizare) :
Quick: se poate reduce timpul de spalare a programului, impreuna cu consumul de apa, insa se va spala la o presiune mai inalta, pentru a obtine acelasi rezultate finale,
Silent: se va scadea presiune de spalare, pentru a reduce zgomotul aparatului
Extra Dry: se obtine o uscare mai eficienta (in ultima faza de clatire se va folosi apa cu temperatura mai mare)
Tableta: daca se folosesc tablete 3in1.

Daca Beko DFN71046X30 este din gama superioara, evident avem un afisaj LCD (cu posibilitatea reglarii luminozitatii), programare intarziata pana la 18 ore, selectare limba meniu, deschidere automata a usii la sfarsitul programului (uscare si mai rapida), semnal sfarsit program si multe altele, ca sunt destule.

Ca si verdict: pretul pentru acest model este unul realistic (dvs trebuie sa va decideti daca aveti nevoie de o msv cu o capacitate asa de mare, independent, sau incorporabil, etc…)

 

VEZI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *