Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

DFN16210W de 12 seturi

DFN16210W de 12 seturi
4 (80%) 12 votes

Beko DFN16210WMasina de spalat vase Beko DFN16210W este un model destul de simplu, independent, insa prin simplu nu inteleg ca este si slab. In comparatie cu alte modele de la alti producatori DFN16210W este mai ieftin (aici am luat in calcul eficienta energetica, programele de spalare, tehnologii precum autodetectare, si functii aditionale). Chiar daca nu are un numar enorm de programe de spalare, cele 6 pe care le are sunt suficiente, ma iales ca are Auto si Prespalare, si la optiuni are si Incarcare la jumate, deci ceea ce e foarte important – dar totusi lipsesc la multe modele – le are pe toate!

 

MAI MULTE OPINII SI DETALII DESPRE ACEST MODEL GASESTI AICI

Cele 6 programe de spalare la Beko DFN16210W :

Eco: programul dupa care obtine si clasa de eficienta energetica, cea de A+, un program care spala la 50°C timp de 190 de minute, cu 12 litri de apa si 1.02 kWh de energie
Auto: programul cu autodetectarea nivelului de murdarie, un program foarte flexibil legat de timpul de spalare, cantitatea de apa folosita si temperatura acestuia, deci si consumul energetic. Temperatura apei poate varia intre 40-70°C, timpul de spalare intre 92-176 de minute in care consuma intre 12.6-17 litri de apa
Intensiv: programul de spalare la 70 de grade, program recomandat pentru vase, oale cratite cu multa murdarie sau rest de mancare uscata. Are o durata de 124 de minute, timp in care consuma 17.6 litri de apa, si 1.7 kWh de energie.
Quick&Clean: poate fi folosit ca si program zilnic, caci ciclul de spalare (destul de scurt) se va efectua la 70°C, insa programul in totalitate impreuna cu faza de uscare tine doar 58 de minute.
Mini30 : programelul scurt de 30 de minute, care spala la 35°C, si nu are ciclu de uscare ( ceva normal la programele scurte). Foloseste in total 11.8 litri de apa si 0.79 kWh de energie
Prespalare: desi multi care cumpara o masina de spalat vase nu dau importanta acestui program, e foarte important, caci puteti rula oricand, deoarece tine doar 15 minute, foloseste 4 litri de apa si spala cu temperatura de admisie a apei. Va recomand sa-l folositi cand incarcati aparatul dupa cina, si nu spalati decat a doua zi. Astfel ce nu e plin cu ulei deja este spalat si evacuat, nu stau farfuriile cu multa murdarie pe ele pana a doua zi.

Si daca numarul programelor de spalare nu e foarte mare, dar totusi le are pe cele importante, Beko DFN16210W ne pluseaza cu doua functii aditionale foarte importante: Incarcare la jumate (timpul si temperatura apei raman neschimbate la programe, insa scade cantitatatea de apa, deci si consumul energetic) si  Clatire suplimentara – in cazul in care nu sunteti multumit de rezultatele obtinute.

De pretul pe care il are nu putem sa ne plangem, poate o eficienta energetica mai mare se putea, insa nici acest lucru nu e un impediment daca vrem sa achizitionam acest model.

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET LA CARE IL POTI ACHIZITIONA ACEST MODEL

 

 

3 Responses to DFN16210W de 12 seturi

  1. Rovena says:

    As dori dacă puteți sa-mi Trimiteți in format PDF cartea tehnica in limba romană la mașina cumpărată de mine nu exista carte in limba romană

  2. sorin says:

    de unde pot face rost de carte tradusa in romana?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *