Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

DFN28320W cu 8 programe si 4 extra optiuni

DFN28320W cu 8 programe si 4 extra optiuni
4 (80%) 4 votes

Beko DFN28320WMasina de spalat vase Beko DFN28320W are o latime de 60 cm, si o capacitate de incarcare de 13 seturi, si desi nu are un pret mare, ne ofera opt programe de spalare – are si cu autodetectarea nivelului de murdarie, si patru extra-optiuni bine alese. Ca si eficienta energetica, are clasa A++, insemnand ca in programul eco are un consum de 10 litri de apa si 0.92 kWh de energie electrica.

 

ALTE OPINII LA ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

Cele 8 programe de spalare la Beko DFN28320W alaturi de consum si durata:

Eco: programul care spala la 50°C timp de 202 minute, si reuseste un consum de doar 10 litri de apa si 0.92 kWh de energie. Cum am precizat si mai sus, dupa acest program obtin clasificarea energetica masinile de spalat vase.
Auto: programul care se bazeaza pe senzori, deci timpul de spalare, temperatura dar si consumul va varia foarte mult. Astfel se va spala la temperaturi cuprinse intre 40-65°C iar timpul total al programului fiind intre 110-200 de minute. Consumul de apa varieaza si el intre 10.2-14.4 litri de apa iar cel energetic intre 0.9-1.45 kWh.
Aquaflex: programul care spala la temperaturi si presiuni diferite pe cele doua cosuri. Are o durata de 189 minute, cu un consum de 18.6 litri de apa si 1.36 kWh de energie electrica.
Intensiv: ciclul de spalare principala se efectueaza la 70°C, program pentru vase si oale cu multa murdarie. Evident are un consum mare de apa, respectiv 16.2 litri si de curent, 1.43 kWh.
Rapid: desi este un program cu durata de 58 de minute, deoarece spala la 70°C, poate fi privit ca un program zilnic, si probabil acesta va fi programul preferat de cei mai multi utilizatori. Are un consum de 10.2 litri de apa si 1.3 kWh de energie.
Pahare: spalarea delicata la 40°C, cu timp total de 102 minute.
Mini: programelul scurt de 30 de minute, cu spalare la 35°C si fara uscare. Consuma 10.4 litri de apa si 0.8 kWh de energie
Prespalare: ne bucura faptul ca se regaseste si acest program, caci e foarte „cautat”, deci o prespalare cu 4 litri de apa la temperatura de admisie, timp de 15 minute.

Extra-optiunile la DFN28320W :
Incarcare la jumate: cu aceast aoptiune, nu mai trebuie sa asteptati ca masina sa fie plina, programele vor avea aeasi durata si se va spala la acesi temperaturi, insa va folosi mai putina apa, deci si un consum energetic mai mic.
Steam Gloss:  o uscare si mai eficienta caci la ultima faza de clatire se va utiliza puterea aburului.
Tray Wash: special pentru vase si cratite, se va spala la presiunea apei ridicata.
Rapid: se poate scurta durata programelor cu aproximativ 50%, fara a avea efecte negative asupra rezultatelor obtinute.

Si deoarece este un model independent cu afisaj electronic, vedem programul care ruleaza, timpul ramas din spalare, extra-optiunile folosite etc…

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

Salvează

One Response to DFN28320W cu 8 programe si 4 extra optiuni

  1. Ioana says:

    Buna ziua,va rog sa imi.spuneti.cum.setez duritatea apei pt acest model?am.facut testul cu banda si ma situez la nivel.maxim.multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *