Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

DFN28330B modelul de top de la Beko

DFN28330B modelul de top de la Beko
4.5 (90%) 2 votes

beko-dfn28330b-deschisDesi este un model de top, Beko DFN28330B se poate gasi pe foarte putine site-uri ce comercializeaza si masini de spalat vase, insa si mai rau este faptul ca specificatiile tehnice ori sunt eronate, ori lipsesc datele esentiale.
DFN28330B este un model independent, cu capacitate mare de incarcare, respectiv 13 seturi, si totusi o eficienta energetica maxima de A+++. Ca si programe de spalare, are 8 la numar (evident are si cu autodetectare), insa poate si mai important este faptul ca are 4 extra-optiuni pe langa programarea intarziata.

 

 

MAI NOU POATE FI ACHIZTIONAT SI DE AICI

Cele 8 programe de spalare la Beko DFN28330B alaturi de consum si durata:

Eco: programul care este cel mai eficient din punct de vedere a consumul (dupa acesta se obtine si clasificarea A+++), spalare la 50°C, cu un consum energetic de doar 0.82 kWh , si 10 litri de apa. Pentru a obtine rezultate bune, trebuie sa aiba o perioada lunga de spalare, deci in total 238 de minute.
Auto: programul cel mai flexibil, fiind controlat in totalitate de senzorii ce detecteaza nivelul de murdarie, si nivelul de incarcare. Temperatura de spalare poate varia intre 40 si 65°C, cu un consum de apa intre 10.2 si 14.4 litri, si cel inergetic intre 0.9 – 1.45kwh. Si durata programului este foarte flexibil, intre 110 si 210 de minute.
Aquaflex: este una dintre cele mai ideale programe cand avem atat oale murdare cat si pahare delicate, caci se spala bland in cosul superior, in timp ce oalel din cosul inferior vor fi spalate intensiv. Este insa un consumator mare, cu 18.6 litri de apa si 1.36 kWh de energie electrica.
Intensiv: spalarea intensiva la 70°C, recomandat pentru murdarie uscata sau vase, oale foarte murdare. are o durata de 156 de minute, timp in care consuma 16.2 litri de apa si 1.43 kWh de energie electrica.
Quick&Clean:  desi este un program relativ scurt, de 58 de minute, reuseste performante extraordinare, caci in ciclul de spalare temperatura apei este de 70°C !! Consuma 10.2 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.
GlassCare: la alte marci acest tip de program e denumit Delicat, caci se recomanda pentru pahare si portelanuri care sunt sensibile la temperaturile inalte. Deci o spalare la doar 40°C, consumand in total 10.4 litri de apa si 0.8 kwh de energie.
Mini: un program scurt, cu o durata de 30 de minute, si spalare la 35°C.
Prespalare: o prespalare cu 4 litri de apa timp de 15 minute.

Cele 8 programe la Beko DFN28330B sunt suficiente pentru majoritatea dintre noi, insa daca avem si alte dorinte cele 4 extra-optiuni brat-aquaintens-la-dfn28330bne vor ajuta in multe cazuri.
Incarcare la jumate: deoarece este un model cu capacitate mare, este o optiune care nu putea sa lipseasca!
Aquaintens: cu ajutorul unui brat special, vasele din cosul inferior asezate in acea zona vor fi spalate la o presiune mai mare, in timp ce farfuriile de langa el vor fi spalate la o presiune normala. Desi la multi producatori lipseste aceasta optiune, este foarte folositor!
SteamGloss: la sfarsitul ciclului de spalare uscarea se face cu ajutorul aburilor, deci o uscare ca la carte.
Fast+ : putem reduce timpul total al unor programe, fara a compromite rezultatele finale.

Evident avem si posibilitate de programarE intarziata, si deoaerce nu este un model incorporabil, afiseaza timpul ramas de spalare, extra-optiunile selectate.
Din pacate, desi este un model de top, nu prea este comercializat la noi, insa mai nou a aparut pe doua site-uri care comercializeaza electrocasnice 🙂

 

VEZI AICI O OFERTA BUNA LA ACEST MODEL

 

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *