Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

DIN 28330 – un model exceptional

DIN 28330 – un model exceptional
3.8 (76.47%) 17 votes

DIN 28330Sunt foarte putine masini de spalat vase care ofera la fel de multe ca modelul Beko DIN28830, si mai ales la un pret asa de mic! Probabil din aceasta cauza acest model este destul de greu de gasit la comercianti.

Desi are o capacitate mare de incarcare de 13 seturi, reuseste o eficienta energetica de A+++ (foarte putine modele reusesc acest lucru), insa pe langa acesta ofera un numar destul de mare de programe de spalare, 8 la numar, si ceea ce nu prea o sa gasiti la specificatii la comercianti sunt cele 4 functii speciale aditionale.

 

VEZI AICI PRETUL FOARTE MIC LA CARE ESTE ACUM IN PROMOTIE

 

Cele 8 (+1) programe de spalare la Beko DIN28830 alaturi de consumul de apa, energie:

Autocuratare: desi alti producatori o intituleaza ca program separat, la Beko il gasim ca si programul 0, insa ea nu face parte din cele 8 programe de spalare.
Eco: programul care va folosi doar 10 litri de apa si 0.82 kWh de energie, insa pentru a atinge un consum asa de mic are un timp total de spalare de 238 de minute, si temperatura apei de max 50°C.
Auto: programul cu autodetectarea nivelului de murdarie, astfel toate datele legate de timp, consum vor varia. Astfel temperatura apei va fi intre 40-60°C, cu un consum de 9.8-13.6 litri de apa si 0.9-1.45 kWh de energie , iar timpul de spalare va varia intre 101 si 163 minute.
Aquaflex: programul care va spala delicat in cosul superior si cu un jet de apa mare in cel inferior. Are o durata de 189 de minute, consumand 18.6 litri de apa si 1.36 kWh de energie.
Intensiv: programul care spala cu temperatura apei de pana la 70°C, astfel are un consum de energie foarte mare, de 1.43 kWh, 16 litri de apa si o durata de 156 de minute. Acest program nu este indicat pentru spalarea portelanurilor, sau a paharelor sensibile la temperaturi inalte!
Quick&Clean: programul pe care il veti indragi caci are o durata de 76 de minute, insa in ciclul principal de spalare foloseste apa la temperatura de 70°C.
Pahare: programul pentru articole sensibile la temperaturi si presiuni ale apei inalte, caci va spala la doar 40°C, timp de 102 de minute, astfel are un consum energetic redus de 0.92kWh.
Mini 30: programul de doar 30 de minute, cu o temperatura de 35°C, pentru articole recent folosite si foarte putina murdarie. Ca si la orice msv nmici la acest program scurt nu este faza de uscare.
Prespalare: nelipsitul program de prespalare (desi multi producatori au renuntat la ea), care timp de 15 minute spala vasele cu 4 litri de apa la temperatura de admisie.

Functiile speciale ale masini de spalat vase Beko DIN28830:

Incarcare la jumate: deoarece are o capacitate mare, este binevenita aceasta functie, caci nu mai trebuie sa asteptam ca masina sa fie plina. Timpul de spalare si temperatura apei raman neschimbate la toate programele, doar consumul de apa si electricitate scad coniderabil!
Rapid: programele de spalare vor avea un timp de spalare mai scurt, insa pentru a obtine acelasi rezultate presiunea de apa va fi mai mare si si temperatura acestuia. Asa ca consumul de energie va creste, insa veti castiga in timp.
Abur: in ultima faza de clatire se va folosi puterea aburului pentru a obtine i igienizare si mai buna si o uscare cat mai eficienta

Daca am uitat ceva vedeti si alte siteuri de acest gen, insa ceea ce e foarte important: 8+1 programe de spalare (are si prespalare), functii aditionale( are incarcare la jumate), eficienta energetica A+++, brand de renume, si un pret destul de realistic!

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII TEHNICE SI PRET CURENT PENTRU ACEST MODEL

 

Salvează

One Response to DIN 28330 – un model exceptional

  1. Ionescu Gabriela says:

    Nu are indicator pentru sare. De unde stii cand trebuie reumplut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *