Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

DIN15212

DIN15212
3.6 (72.5%) 8 votes

Beko DIN15212Masina de spalat vase Beko DIN15212 este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi la cei 60 de cm latime. La acest model se regasesc cele 5 programe cele mai folosite la o masina de spalat vase, insa este mai important faptul ca are functia de incacare la jumate. Nu este vorba despre un model de top, caci are eficienta energetica de A+, si nici nu are programe de spalare cu senzori, insa nici pretul nu este mare!

OPINII DE OBICEI APAR SI AICI

Cele 5 programe de spalare la Beko DIN15212 alaturi de durata si consum:

Eco: programul care are cel mai mic consum de energie si apa, pentru incarcari cu nivel mediu de murdarie. Spalarea se efectueaza la 50°C, pentru a avea un consum de doar 1.02 kWh de energie. Totodata are o durata lunga, de 190 de minute, caci cu apa la 50 de grade si in cantitate totala de 12 litri trebuie sa spele mult timp.
Intensiv: programul ideal pentru vase, oale si cratite foarte murdare, caci se spala la 70°C, deci un consum mare de energie, respectiv 1.7 kWh. Programul are o durata de 124 de minute, timp in care consuma 17.6 litri de apa.
Zilnic: in cei 96 de minute de functionare are un consum de 10.6 litri de apa, si 1.04 kWh de energie electrica. Ciclul de spalare se realizeaza a 65°C.
Quick&Clean:  programul cu o durata de 58 de minute, insa deoarece in ciclul de spalare se utilizeaza pa la 70°C, este foarte eficient. Are un consum de 1.32 kWh de energie si 11.8 litri de apa.
Scurt: programul de 30 de minute, si spalare la 35°C, folosind in total 118 litri de apa.

Ca si extra-optiuni Beko DIN15212 dispune de :
Incarcare la jumate: nu mai trebuie sa asteptati ca masina sa fie plina, masina va utiliza mai putina apa, insa la aceasi temperatura, deci veti obtine aceasi rezultate, insa cu un consum mai redus de energie.
Tablete: daca folositi tablete de acest tip, masina ajusteaza automat modul de functionare pentru utilizarea detergentului sub forma de tablete, crescand astfel performantele de spalare.
Programare intarziata: puteti seta ca oricare din programe sa inceapa cu 3-6-9 ore mai tarziu.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

One Response to DIN15212

  1. Cristian Mos says:

    Am montat acu catevas zile o masina noua exact modelul acesta. Din pacate garnitura interioara nu acopera partea dreapta a usii cum trebuie si se scurge langa balamaua dreapta in cursul spalari. Mai are cineva probleme cu garnitura?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *