Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

DIN6830FX30 cu eficienta energetica maxima si 8 programe

DIN6830FX30 cu eficienta energetica maxima si 8 programe
3.3 (66.67%) 9 votes

Beko DIN6830FX30Cei care cumpara masini de spalat vase prefera de obicei marcile Bosch si Whirlpool, probabil din cauza marcii cunoscute, insa Beko de multe ori este mult mai bun – si aici nu vorbesc doar despre fiabilitate, ci si despre lucrurile esentiale la o masina de spalat vase. Un numar mare de programe de spalare este binevenita oricand, si mai presus de asta este eficienta energetica, si sa nu uitam de functiile aditionale! Ei bine Beko DIN6830FX30 este un model care exceleaza in toate aceste 3 categorii: are 8 programe de spalare (una cu autodetectare), eficienta energetica de A+++ si 2 functii aditionale (dintre care una care este cea mai importanta, si anume incarcare la jumate).

 


ALTE PARERI SI DETALII MAI PUTETI GASI SI AICI

 

 

Cele 8 programe de spalare alaturi de consum la Beko DIN6830FX30:

Prespalare: desi multi producatori au renuntat la acest program, va fi programul care se va folosi cel mai mult, caci daca vreti sa spalati in ziu urmatoare vasele sau farfuriile, atunci rulati acest scurt program inainte de programul principal pentru a inmuia resturile. Dureaza doar 15 minute, si prespala cu 4 litri de apa la temperatura de admisie.
Scurt: un mini program de 30 de minute, cu temperatura apei de 35°C, fara uscare.
Pahare: program special pentru articole din sticla si portelan care sunt sensibile la temperaturi inalte si presiunea apei. Se va spala la doar 40°C pentru a proteja articolele din aparat, va folosi 13.4 litri de apa in cei 83 de minute de functionare.
Eco: in cei 218 de minute cat dureaza programul va folosi doar 10 litri de apa, si 0.82kWh de energie. Acest program este cea de referinta pentru eficienta energetica, si desi are o capacitate de 13 seturi, reuseste sa aiba A+++
Quick&clean: o spalare la 60°C, timp de o ora, folosind 10.2 litri de apa si 1.32 kwh de energie.
Intensiv: pentru vase, cratite oale cu multa murdarie sau murdarie uscata, o spalare la 70°C, cu un consum mare de apa de 16.2 litri si 1.26kWh de energie. Avand o durata de 143 de minute va spala foarte bine orice fel de vas cu multa murdarie (insa recomand o prespalare inaintea acestui program)
Baby protect: un program pentru igienizare, deoarece spala la 70°C, si in comparatie cu programul precedent acesta are o durata de 124 de minute, timp in care foloseste 17.8 litri de apa si 1.97 kWh de energie (destul de mult) caci are 3 cicluri de spalare si nu 2.
Auto: programul care functioneaza cu ajutorul senzorilor care determina nivelul de murdarie, astfel durata poate varia intre 80-154 de minute, cu un consum de apa de 10-14 litri de apa, si temperatura acestuia intre 40 si 65°C.

Ca si functii aditionale Beko DIN6830FX30 are incarcare la jumate (fiind de 13 seturi acesta ar trebui sa fie un „must cary” la toate modelele mari) si Tablete 3 in1 (cand se folosesc detergenti de acest tip).

Ce era important cred ca am enumerat, si am incercat sa ma axez pe detalii care nu o gasiti pe paginile online care comercializeaza acest produs. Din pacate nici manual de utilizare macar pdf nu gasiti in limba romana, asa ca daca aveti intrebari va raspund cu drag.

 

DACA DORITI SA ACHIZITIONATI ACEST PRODUS RECOMAND ACEST SITE!

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *