Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Dis 5530 cu optiune de incarcare la jumate

Dis 5530 cu optiune de incarcare la jumate
4 (80%) 1 vote

beko dis 5530Beko dis 5530 este o masina de spalat vase complet incorporabila de 10 seturi de doar 45 de cm in latime, ideal pentru familii de 3-4 persoane, iar daca sunteti mai putini, nu e nicio problema, caci fiecare program are optiunea de incarcare la jumate.
Dis 5530 are o eficinta energetica de A+, astfel nu numai ca ajuta la bugetul familiei, dar este si mai prietenos cu mediul inconjurator.
Cu optiune de incarcare la jumate nu mai trebuie sa asteptati sa se umple masina, puteti folosi aceasta optiune la toate programele, se va folosi mai putina apa si mai putin detergent!

VEZI CEL MAI BUN PRET AICI
Afisajul LCD ajuta la controlul si gestionarea diverselor functii si programe pe un singur ecran: va permite sa amanati inceperea spalarii cu pana la 24 de ore, ofera un program de control pentru a verifica indicatorii de avertizare sau durata programului.

Cele 5 programe te vor ajuta sa ai vase curate si uscate, insa una dintre ele este programul de prespalare, deci defapt ai 4:
Intensiv la 70°C
Auto la 45-65°C
Eco la 50°C
Quick & Clean la 60°C

Iar daca e Beko atunci nu ne miram de faptul ca are un nivel de zgomot de doar 47 dB, foloseste 9 litri de apa si 0.83 de kWh (Atentie! producatorul afirma ca 0.83 de kWh, iar magazienele 83 de kWh/ciclu, ceea ce nu e acelasi lucru!!!)
Si daca tot e silentios si are A+ la consum de energie mai ere cateva tehnologii ca: Sistem de detectare automata a gradului de murdarie si sistem de uscare cu aer cald.

 

VEZI CEL MAI BUN PRET AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *