Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

DIS26010 cu capacitate de 10 seturi

DIS26010 cu capacitate de 10 seturi
4.2 (83.33%) 12 vote[s]

beko DIS26010Pentru cei care nu au mult loc in bucatarie, sau sunt doar 2-3 persoane in familie, masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26010 poate fi o alegere buna, mai ales daca nu vor sa cheltuie prea multi bani pe un aparat de acest tip.
Chiar daca nu este un model de top, ofera cam tot ceea ce este imporant la o masina de spalat vase: 6 programe de spalare (plus programul de autocuratare), 3 functii aditionale foarte folositoare, programare intarziata, child lock. Eficienta energetica este singurul minus la acest aparat, el fiind de doar A+ (va consuma cat un aparat din categoria A+++ cu o capacitate de 13-15 seturi).

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Cele 6 programe de spalare la DIS26010:

InnerClean– programul de curatare a aparatului, fara incarcatura, pentru igienizarea acestuia, folosind detergent special pentru acest scop.
Eco: cel mai economic program de spalare zilnica a caselor cu grad mediu de murdarie. Are o durata de 216 minute, foloseste 11 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica.
Automat: programul cu autodetectarea nivelului de murdarie si ajustarea consumului de apa si temperatura acestuia pentru a obtine cele mai bune rezutate. Durata programului poate varia intre 89 si 175 de minute, cu un consum de apa intre 10 -13.6 litri si temperatura acestuia intre 46-65°C.
Intensiv: programul optim pentru vase, oale si tigai foarte murdare, caci se va spala cu apa de pana la 70°C, folosindu-se pe perioada de 138 de minute 17.2 litri de apa si 1.58 kWh de energie.
Repede si curat: un program mai scurt, de aproximativ o ora, pentru grad mediu de murdarie, caci apa va avea 70°C, folosind 9.4 litri si 1.12 kWh de energie.
Mini 30 : cum ii spune si numele un mini program de 30 de minute, cu temperatura apei de doar 35°C. Este optim pentru spalarea zilnica a vaselor cu grad redus de murdarie. Consuma 9.6 litri de apa si 0.75 kwh de energie
Prespalare: Prespalare timp de 15 minute cu 3.4 litri de apa la temperatura de admisie.

Pana acum programele de spalare sunt mai mult decat ok, caci avem program cu autodetectare, intensiv, dar si cea de 1 ora, care spala la 70°C, si desi multi zic ca nu e important, prespalarea va fi programul care il veti folosi cel mai mult!

Functiile speciale sunt 3 la numar, insa cele mai importante:
Incarcare la jumate: nu mai trebuie sa asteptati sa fie plin aparatul, folosind aceasta functie aparatul va spala la fel de mult timp, la aceasi temperatura, insa se va utiliza mai putina apa deci se energie electrica.
Extra Drying: pentru o uscare si mai eficienta a vaselor la ultima faza de clatire se va utiliza apa la o temperatura mai inalta. Evident consumul electric va creste unpic.
Super rinse: o clatire suplimentara la final.

Portirea intarziata este si ea prezenta, cu optiune intre 1-24 de ore, afisarea timpului de spalare este prezent insa nu ne intereseaza caci este pe usa si cand inchizi aparatul nu se mai vede.

Una peste alta: cele 6 programe de spalare sunt suficiente (are si program cu senzor de incarcare), functii speciale bune, ca si minus ar fi eficienta energetica de doar A+ si pretul.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *